Uusi maksutapa: suosittu maailmanlaajuinen maksunvälityspalvelu PayPal
Postin toimitukset kuluttajalle alk.5,90€
ILMAINEN NOUTO POSTISTA/AUTOMAATISTA
YLI 60€ TILAUKSIIN

Tietosuoja

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 30.4.2018. Viimeisin muutos 24.5.2018.

REKISTERÖITYMINEN

Tilauksen tekeminen DeliDeli.fi verkkokaupasta ei edellytä rekisteröitymistä. Näin keräämme asiakkaalta tarpeelliset henkilötiedot tilauksen toteuttamiseksi.
Tilauksen yhteydessä tai muutoin asiakas voi kuitenkin rekisteröityä DeliDelin asiakkaaksi, jolloin asiakas hyväksyy henkilötietojensa liittämisen verkkokaupan asiakasrekisteriin.

REKISTERINPITÄJÄ
DeliDeli Oy
Y-tunnus 1740519-4
www.delideli.fi
Osoite: PL 250, 00181 Helsinki
Puhelin: +358 09 2694 2010
Sähköposti: info@delideli.fi

REKISTERIASIOITA HOITAA
DeliDelin asiakaspalvelu
Gregory Sufa
Osoite: Ruosilantie 7, 00390 Helsinki
Sähköposti: info@delideli.fi

REKISTERIN NIMI
DeliDelin asiakaslehti

HENKILÖTIETOJEN KÄSITELIJÄ
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi tms.
Asiakaslehden lähettäjä (luovuttamme vain sähköpostiosoitteet) on amerikkalainen MailChimp

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
Asiakasrekisterin henkilötietoja käsitellään tilausten, laskutuksen, postituksen, asiakkaan yhteydenottojen, palveluiden kehittämisen, raportoinnin, markkinoinnin ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan käyttää myös profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi rekisteröityä kiinnostavaksi.

REKISTERIEN TIETOSISÄLTÖ
Asiakasrekisteri: asiakkaan etu- ja sukunimi, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ostotapahtuma- ja asiointitiedot, palautetiedot, käyttäjätunnus ja salasana, vaihtoehtoiset toimitusosoitteet.
DeliDeli ei kerää eikä tallenna asiakkaiden pankkiyhteystietoja eikä luottokorttitietoja.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Asiakkaan oma ilmoitus sekä asiakkaan ostos- ja asiointitiedot yhtiön tietojärjestelmissä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE
Asiakasrekisterien tietoja ei luovuteta DeliDelin ulkopuolelle, paitsi lainsäädännön niin velvoittaessa sekä sellaisille yrityksen alihankkijoille, jotka osallistuvat suoramarkkinoinnin järjestämiseen, tietojärjestelmien ylläpitoon tai asiakkaan tilauksen hoitamiseen, kuten tuotteiden postitukseen tai maksamiseen. Henkilötietoja voi siirrtyy EU:n tai ETA:n ulkopuolelle -> asiakaslehden sähköpostit ovat talennettu MailChimp serverilla Atlantassa. Sivun seuraantan käyttämme Google Analytics. Verkkokauppamme on myös yhdistettu Facebook sivuihimme.

REKISTERIEN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Asiakasrekisterin tiedot ovat luottamuksellisia. Rekisteriä säilytetään sähköisesti ja suojattuna asianmukaisesti. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käyttää ja ylläpitää salasanoin suojattujen rekisterien tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

TARKASTUS-, KORJAUS- JA KIELTO-OIKEUS
Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekistereihin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna yhtiön asiakaspalveluun. Tarkastuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti yllä mainitussa osoitteessa, jolloin asiakkaalla on oltava mukana henkilöllisyystodistus. Yhtiö vastaa tietojen tarkastuspyyntöihin kirjallisesti henkilötietolain mukaisesti. Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää yhtiölle pyynnön virheen korjaamiseksi. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä yhtiön asiakaspalveluun, minkä lisäksi suoramarkkinoinnin voi myös peruuttaa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä annettuja ohjeita noudattaen.

EVÄSTEET
Verkkokauppamme käyttää järjestelmässään evästeitä (cookies) ostoskorin tallentamisen. Verkkokaupoissa yleisesti käytetyt evästeet ovat pieniä tunnistetiedostoja, jotka siirtyvät palvelimelta vierailijan tietokoneeseen istunnon aikana. Evästeiden käytön tulee olla sallittuna internet-selaimessa, että voit ostaa tuotteita verkkokaupasta. Käytämme evästeitä helpottaaksemme verkkokaupassa asioimista sekä analysoidaksemme, miten voimme kehittää palveluamme. Evästeiden käyttö on turvallista, se ei näy vierailijalle istunnon aikana eikä se rasita tai vahingoita vierailijan tietokonetta. Evästeissä ei ole tallennettu henkilökohtaisia tietoja.

Evästeen tallentamisen kieltäminen

Mikäli et halua evästeitä tallennettavan, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Kun käytät palveluita verkkoselaimella, voit määrittää käyttämäsi selaimen hyväksymään kaikki evästeet, hylkäämään kaikki evästeet taikka ilmoittamaan, kun eväste lähetetään, jolloin voit estää evästeiden käytön evästekohtaisesti. Tämä tapahtuu esim. Internet Explorer -selainohjelman ”Työkalut” -valikosta löytyvän ”Internet asetukset” -valikon kautta kohdasta ”Suojaus”.
Huomio! Ostoskori ei toimi ilman evästeitä.