Uutuus, nyt toimitamme Ruotsiin ja Viroon
Postin toimitukset kuluttajalle alk. 6,90€
ILMAINEN NOUTO POSTISTA/AUTOMAATISTA
YLI 60€ TILAUKSIIN

Toimitusehdot

 1. Tuotteiden myyjä on perustettu v.2002 DeliDeli Oy (Y-tunnus: 1740519-4), PL 250, 00181 HELSINKI, puhelin 09-26942010 sähköposti info(at)delideli.fi.
 2. Tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero, elintarvikkeissa 14 % ja muissa tuotteissa sekä kuljetus- ja keräilypalvelumaksuissa 24 %. Kaikki hinnat on ilmoitettu euroissa.
 3. Alle 18-vuotias ostaja tarvitsee huoltajan suostumuksen ostoksilleen.
 4. Tilauksen voi antaa Internetin tai puhelimen välityksellä. Tuotteet toimitetaan annettuun osoitteeseen joko DeliDelin ilmoittaman aikataulun mukaisesti tai asiakkaan kanssa sovittuun aikaan. DeliDeli Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusaikoja ylivoimaisen esteen sattuessa. Mikäli toimitusaikaa joudutaan siirtämään esim. liikenne- tai sääolojen vuoksi, ilmoitamme tästä asiakkaalle puhelimitse. Tämän vuoksi on tärkeää, että asiakkaan tiedoista löytyy ne puhelinnumerot, joista hänet voi tavoittaa myös ennen toimitusajan alkua.
 5. DeliDeli Oy pidättää oikeuden muuttaa hintojaan ja tuotevalikoimaansa.
 6. Jos tilausta ei ole maksettu tilauksen yhteydessä Paytrailin tarjoamilla maksutavoilla, lähetämme tilauksen jälkeen asiakaalle ennakkolaskun. Kun lasku on maksettu, lähetämme tilauksen sovitun mukaan.
 7. Jos asiakas valitsee postiennakon (poistettu käytöstä väärinkäytön vuoksi), varmistamme tilauksen puhelimella. Tämän vuoksi on tärkeää, että asiakkaan tiedoista löytyy puhelinnumero.
 8. Asiakkaalla on oikeus palauttaa toimituksen yhteydessä tuote, jota asiakas ei ole tilannut tai jos tuote on viallinen. Asiakkaan on ennen palauttamista otettava yhteyttä DeliDeliin, jolloin hän saa DeliDeliltä palautusohjeet. Mikäli tuotteen puute tai vika ilmenee myöhemmin (tuote pilaantunut tms.) tulee asiakkaan kohtuullisessa ajassa ottaa yhteyttä DeliDeliin asian selvittämiseksi ja lisävahinkojen estämiseksi. Muussa tapauksessa vahinko jää asiakkaalle. Puutteet ja virheet hyvitetään pääsääntöisesti maksamalla tuotteen hinta tai muu hyvitys asiakkaan pankkitilille viallista tuotetta vastaan, ellei muuta asiakkaan kanssa ole sovittu (seuraavan tilauksen yhteydessä tms.).
 9. Palautusoikeus on 14vrk (KSL 6:9 §). Avaamattomat tuotteet täytyy palauttaa DeliDeliin Ruosilantie 7, 00390 Helsinki tai DeliDelin kauppaan Hakaniemen Halliin.
 10. Kaikista noutamattomista tai ilman ilmoitusta palautetuista tilauksista peritään 9€ palautusmaksu.
 11. Kuljetusmaksu on 6,90€ (sis. alv 24 %) per tilaus tai 0€ jos ostoksen arvo ylittää 60€. Ei koske kotiinkuljetusta.
 12. Asiakkaalla on oikeus kieltää DeliDelin lähettämä sähköposti- sekä osoitteellinen suoramainonta.
 13. Kaikenlainen DeliDelin ja tämän järjestelmän toimintaan kohdistuva ilkivalta ja rikollinen toiminta, kuten turhat tilaukset, väärällä nimellä rekisteröityminen, hakkerointi jne. ilmoitetaan viranomaisille. IP-seuranta on jatkuvasti päällä.
 14. Maksut
  Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

  • Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB. Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto.
  • Mobiilimaksaminen: palvelustamme löytyy myös suosittu MobilePay.
  • Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.
  • Paytrail-tili.

  Paytrail Oy, y-tunnus: 2122839-7
  Ohjelmakaari 10
  40500 JYVÄSKYLÄ
  Puhelin: 0207 181830

 15. Ennakkomaksu
  Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI9457803820000056 DeliDeli, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Ulkomaantilaukset IBAN: FI9457803820000056 BIC/SWIFT: OKOYFIHH.
 16. DeliDeli Oy ei vastaa kuljetusyritysten esim Postin viivästyksistä.
 17. Jos useampi tilaus koskee samaa tuotetta, käsitellään ne tilausjärjestyksessä. Jos suuren tilausmäärän vuoksi tuote pääsee loppumaan ottaa DeliDeli yhteyttä asiakkaaseen ja sovitaan tuotteen vaihdosta toiseen vastaavaan tai toimitus voidaan sopia myöhempään ajankohtaan.
 18. Yksityisyys ja tietosuoja
  DeliDeli vastaa henkilötietojen asianmukaisesta käsittelystä. Henkilötiedot rekisteröidään omaan asiakasrekisteriin ja niitä säilytetään maksimi 5 vuotta, minkä jälkeen tiedot poistetaan. Henkilötietoja ei missään tilanteessa luovuteta tai myydä kolmannelle osapuolelle, ellei kyseessä ole oikeudellinen asia. Tilausta tehdessäsi sinun tulee ilmoittaa nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Sinulla on oikeus tarkistaa itseäsi koskevat henkilötiedot ja tarvittaessa muuttaa niitä.
  Noudatamme Suomen Henkilötietolakia.
Jaa ystävien kesken