Antico Pastificio Morelli 1860

morelli 1

Morelli Pasta tehdas perustettiin vuonna 1860, ja se on edelleen perheomisteinen yritys. Menossa on Morellin perheen viides sukupolvi, sisarukset Lucia, Antonio ja Marco, jotka johtavat yritystä edelleen säilyttäen perinteet ja reseptit.
Morellin pastan tuotantolaitoksen tuotteet ovat ainutlaatuisia, salaisuus on ainesosa, jota ei löydy yleisimmistä pastatyypeistä. Se on vehnänalkio, itse viljan sydän ja joka sisältää vitamiineja sekä kasviproteiinia. Normaalin viljan jauhamisprosessin aikana vehnänalkio poistetaan suurimosta tuotteen helpon pilaantuvuuden takia, mikä tarkoittaa, että pastatehtaat joutuvat käsittelemään jauhoja ilman vehnänalkiota. Mutta Morellin pastatehtaan käyttämien käsityömenetelmien ansiosta vehnänalkio, joka on aina tuore, lisätään uudelleen suurimon joukkoon. Tämä on synnyttänyt heidän iskulauseensa “PASTAMME ON JOTAIN MUUTA”.
Pasta Morellia pidetään laadukkaana, ei vain vehnänalkion ainesosan vuoksi, vaan myös siksi, että se valitsee parhaan raaka-aineen: durumvehnän, jota se käsittelee käsityömäisesti. Koneet painavat erittäin hitaasti vaivattua taikinaa, ja kun se on käsityönä rullattu muotteihin, kuivataan pastaa 36 tuntia enintään 45 °C:ssa 50 °C:ssa. Näin säilytetään tuotteen luontainen maku ja sen ravitsevat ominaisuudet.
sitten busiate

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.