Olives Arnaud

olives arnaud min

OLIVES ARNAUD – OLIIVIT JA TAPENADE
Keskellä Beau de Provencen kauniita maisemia on Fontvieille kylä jonne Marius isä ja Andre poika avasivat yrityksensä ja alkoivat työstämään alueen oliiveja.
1970 Andre kehitti DeliDelinkin suosituimman reseptin ”facon Grece” eli ryppyoliivit timjamissa ja öljyssä – ei nesteessä – olevat mustat oliivit, joita ensimmäisenä vietiin 1972 ulkomaille, Englannin kuningattaren hovihankkijan toimesta. Siitä alkoi kasvu ulkomaille sekä uusien reseptien kehitys. Yhä useampi maa alkoi tuoda maahan juuri näitä pienen Fontvieillen pienen oliivitalon oliiveja.
Aika moni suomalainen on aloittanut oliivien syönnin talon provencen yrteillä maustettujen vihreiden oliivien avulla – niin hyviä ne ovat.

DeliDelin valikoimista löytyvät Provencen yrteillä maustetut vihreät oliivit, timjamiryppyoliivit, nizzan pienet oliivit ja provencen sekoitus sekä musta ja vihreä tapenade – oliivitahna

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.