tarkista tuoreet uutuudet
Uudet tuotteet
9223372036854775807 -tuotteet
-
18,50
Coupage-luomuoliiviöljy on Oro del Desierton oliiviöljymestarin oma sekoitus kolmesta eri lajikkeesta. Kyseessä on pehmeä ja keskivoimakas extra virgin -luomuoliiviöljy, joka on palkittu useaan otteeseen. Öljy valmistetaan nuorista oliiveista ja kylmäpuristetaan kaksivaiheisesti. Sen ruohoinen ja tomaattinen tuoksu kehittyy suussa pehmeäksi hedelmäiseksi mauksi, jossa on mukana pippurisutta ja vain vähän karvautta.
-
7,50
Espanjalaisen Arroz Brazalin bomba-riisilajike on lyhytjyväistä ja helmimäistä. Se imee itseensä runsaasti keitinvettä kypsennyksessä ja pitää hyvin muotonsa. Riisi soveltuu hyvin paelloihin, risottoihin sekä jälkiruokiin.
Keittoaika 15 minuuttia, jonka jälkeen riisi jätetään vetäytymään hetkeksi. Bomba-riisi tarvitsee normaalia enemmän vettä keitettäessä. -
4,85
Espanjalaisen Arroz Brazalin maratelli-riisilajike soveltuu ominaisuuksiltaan loistavasti paellariisiksi. Sen pyöreät ja helmimäiset jyvät imevät itseensä tehokkaasti kaikki liemen maut sekä kestävät haudutusta. Paellan lisäksi riisi soveltuu hyvin risottoihin sekä uunissa valmistettaviin ruokiin.
Keittoaika 16–17 minuuttia, jonka jälkeen riisi jätetään vetäytymään hetkeksi. -
4,85
Espanjalaisen Arroz Brazalin guadiamar-riisilajike soveltuu täydellisesti sushiriisiksi. Se on viljelty ja käsitelty kokonaan Espanjassa. Lajikkeen riisinjyvät ovat lähes läpikuultavia, ja niiden keittoaika on lyhyt. Ne jäävät myös irtonaisiksi. Kokeile sushin lisäksi esimerkiksi lisukkeena.
Keittoaika 11–13 minuuttia, jonka jälkeen riisi jätetään vetäytymään hetkeksi. -
11,90
La Maison Godardin nyhtöankka valmistetaan herkullisesta pitkään kypsyneestä ja omaan rasvaan säilötystä confit de canardista eli ns. ”hilloankasta”. Säikeiksi nyhdetty liha on suussa sulavan pehmeätä ja aromikasta. Kokeile perinteikkäässä parmentier-reseptissä, suolaisissa alkupaloissa tai erilaisissa täytetyissä leivissä.
-
7,80
Voimakkuus: 9/12
Aromit: mausteinen ja hedelmäinen
Tämä Hondurasista peräisin oleva herkkäarominen, hapokas ja intensiivinen kahvi viljellään vuoristossa kahvinviljelystään kuuluisalla alueella. Kyseessä on pure origine- eli single origin -kahvi, jossa on käytetty ainoastaan arabica-papuja. Kahvi viljellään luomutuotantona sekä vastuullisesti Reilun kaupan kriteerejä noudattaen. -
7,80
Voimakkuus: 5/12
Aromit: hunaja ja suklaa
Lobodis’n Nicaragua-kahvi on pehmeä kahvielämys, joka jättää suuhun herkullisen jälkimaun. Sen hunajaiset ja suklaiset aromit kehittyvät ainutlaatuisessa mikroilmastossa, jonkalaista on vaikea löytää muualta maailmasta. Kyseessä on pure origine- eli single origin -kahvi, jossa on käytetty ainoastaan arabica-papuja. Kahvi viljellään luomutuotantona sekä vastuullisesti Reilun kaupan kriteerejä noudattaen. -
22,50
Saint-Georges-sardiinit ovat ranskalaisen la belle-iloisen ensimmäisiä tuotteita, jotka kehitettiin jo 1930-luvulla. Sardiinien nykyinen pakkaus mukailee alkuperäistä puna-keltaista purkkia. Neljä sardiinirasiaa sisältävä metallinen lahjarasialle tulee varmasti käyttöön sen jälkeen, kun sardiinit on siitä jo syöty.