DeliDelin Kesähetki-hillo säilöö itseensä kesän parhaimpien marjojen makua. Se on täydellinen yhdistelmä makeita ja kirpeitä kirsikoita, mansikoita, vadelmia ja punaherukoita. Kokeile hilloa esimerkiksi muffinien tai munkkien täytteenä, pikkuleivän päällä, täytekakun välissä, jäätelön kanssa tai lettujen kera.
Etelä-Amerikassa lähes symbolin kaltainen hedelmä guava on jalostunut DeliDelin Pink guava -hillossa samettisen eksoottiseksi herkuksi. Kokeile sitä sellaisenaan vaikka osana jälkiruokaa panna cottan päällä tai mansikkapiiraassa. Se on myös odottamattoman hyvä kumppani juustolautaselle!
DeliDelin oma mango-ananashillo on trooppisen makea ja maukas hedelmähillo. Ananas tuo siihen kuitenkin hieman sopivaa hapokkuutta. Hillo sopii täydellisesti esimerkiksi panna cottan päälle, erilaisiin kookosjälkiruokiin ja hedelmämousseen.
DeliDelin vaniljainen vadelma-raparperihillo on täynnä aitoja ja hurmaavia makuja. Raparperin ja vadelman hapokkuus taittuu suloisesti aidolla Madagaskarin vaniljalla. Tässä on täydellinen hillo etenkin letuille, leivontaan, kakun tai kääretortun täytteeksi, hedelmämousseen, jäätelön päälle, jogurtin kaveriksi tai juustokakkuun.
DeliDelin oma mantelinen rukolapesto on herkullinen versio tutusta vihreästä pestosta. Se on valmistettu Ranskassa vain laadukkaista ja luonnollisista raaka-aineista. Peston rakenne on sopivan rouheinen, ja se sopiikin pastan lisäksi loistavasti myös sellaisenaan esimerkiksi leivän päälle aperitiivina. Kokeile pestoa myös kesäisessä salaatissa tai kalan päällä.
DeliDelin karhunlaukkapesto on hienostunut ja jännittävä versio perinteisestä pestokastikkeesta. Karhunlaukan hienovarainen valkosipulinen aromi pääsee oikeuksiinsa rapsahtelevan täyteläisen macadamiapähkinän kanssa. Nautiskele pastan kera, suolaisissa piiraissa tai vaikka bruschetalla. Kokeile karhunlaukkapestoa myös liha- tai kalacarpacciolla, kampasimpukoilla, katkarapujen kanssa tai kesäisessä salaatissa.
Ranskassa rakuunalla maustettu jäniksenliha on hyvin perinteinen makupari. Jäniksen kanssa sopii myös loistavasti sinappi, joten DeliDelin ranskalainen rakuunasinappi onkin mitä täydellisin tuote jäniksen kanssa tarjottavaksi tai kastikkeen pohjaksi. Rakuunasinappi on valmistettu perinteisellä reseptillä, jossa sinappi ei ole liian voimakasta. Kokeile sitä myös majoneesin valmistuksessa, kalan kera tai siipikarjan maustajana.
Tämä compakti laatikko sisältää mm. palkitun Chateau Virantin korkealuokkaista matalahappoista luomuoliiviöljyä Aix en Provencen alueelta. Seurana saman talon napakat Picholine oliivit. Pieni maistiainen Bretagnesta Belle Iloisen tonnikalapateen muodossa, jossa oliivia ja kaprista mausteena. Öljyn kanssa maistuu salaatin päällä Modenalainen balsamiko ja juustojen päälle ehdoton suosikki on viikunahilloke.
Tämän pakkauksen voimme muuttaa gluteenittomaksi sekä kasvisruokavalioon tai vegaaniseen ruokavalioon sopivaksi.
1618 – KORI kartonkisalkku 34,5x22x12cm
469 – Chateau Virant “Vallon des Oliviers” luomuoliiviöljy 0,5l FI-EKO-201
1517 – Aceto Balsamico di Modena IGP, Sigillo Verde 100 ml
1960 – Chateau Virant Picholines oliivit 220g
4380 – Tonnikalatahna -oliivi ja kapris 60g
5170 – Viikunahilloke 150g
Sweet Dreams on suunniteltu makeiden ja suussa sulavien makujen ystäville. Aamu voi alkaa kupillisella Sumatra Mandheling -luomukahvia, joka sopii täydellisesti yhteen italialaisen Barberon mantelikakun kanssa. Kakku ei ole kovin makea ja se sopii jauhotonta ruokavaliota noudattavalle. Leivän päälle voi levittää pähkinäistä valkosuklaa-pistaasilevitettä tai pehmeää mantelilevitettä.
Mini-kirsikkamarengit tuovat kevyttä makeutta pieninä annoksina. Jos kaipaat todella jotain herkullista, saat sen Nocciolone-hasselpähkinäsuklaatangosta. Helppo ranskalainen suklaakakku valmistuu käden käänteessä Patelierin luomusuklaakakku mixillä. Kakusta saa nopeasti jälkiruuan lisäämällä siihen siirapissa säilöttyjä hapankirsikoita kanssa tai lemon curdia.
Tästä pakkauksesta löydät nimensä mukaisesti makeaa ja suolaista, maukasta pientä herkkua. Suolakeksit ja oliiviöljytikut voi nauttia pateiden ja hillon kanssa. Seurana vaikka salaattia, joka saa makua Blue Label Modenan balsamikokastikkeesta ja hasselpähkinöistä. Jälkiruuaksi Piedmontelaiselta talolta suklaata. Täydellinen iltapala vaikka ystävien kesken.
Tämä kätevä salkku on täynnä parhaita DeliDelin makuja ja sopii erinomaisesti mm asiakaslahjaksi.
Perinteeksi jo muodostuneet ankankoivet on helppo valmistaa purkista löytyvän ohjeen mukaan, oli saaja sitten kotikokki tai gourmet kokki. Varmasti onnistuu.
1618 – KORI kartonkisalkku 34,5x22x12cm
256 – Ankankoivet 4-5 koipea 1350g
9951 – Viinirypäleensiemen öljy DeliDeli 500 ml
4481 – Modenan Balsamico 250ml
4868 – Ranskalainen saksanpähkinäsinappi 200g
4885 – Siideri-omena-calvadoshyytelö Camembert juustolle 125g
4995 – Mansikka ja Samppanja hillo 125g
*Mikäli joku tuote on loppunut varastosta, voimme vaihtaa sen toiseen vastaavaan.
Orangettes eli tummalla suklaalla kuorrutetut hillotut appelsiinin kuoripalat ovat ihanan raikas ja makunystyröitä hellivä herkku. Rapsahtavan suklaakuoren alla on pehmeä ja mehevä hedelmäinen sisus. Suklaan kaakaopitoisuus on 72 %, ja se sisältää ainoastaan luonnollisia luomuraaka-aineita.
Italialainen Balilla-riisilajike on pieni- ja pyöreäjyväinen riisi, joka imee itseensä paljon nestettä kypsennettäessä. Se sopiikin loistavasti puuroon, keittoihin, riisijälkiruokiin sekä erilaisiin timbaaleihin, kroketteihin, arancineihin ja supplì-risottopalloihin. Sen keittoaika on noin 10 minuuttia.
Arborio-lajikkeesta jalostettu Baldo on noussut viime aikoina suosituksi riisilajikkeeksi, jonka tunnistaa sen melko suurista, kiinteistä ja läpikuultavista jyvistä. Se imee itseensä paljon nestettä mutta pitää kiinteän ja irtonaisen rakenteen keitettäessä. Baldo onkin erinomainen lajike risottoon ja esimerkiksi timbaleihin. Se on maultaan aromikas, ja sitä pidetään nykyisin yhtenä parhaimmista riisilajikkeista.
Cascina Venerìan Carnaroli-täysjyvärisottoriisissä on tallessa sen kuorikerros lukuun ottamatta kaikista ulointa kerrosta. Se onkin ravintoarvoiltaan valkaistua riisiä huomattavasti rikkaampi. Siinä on tallella kaikki riisin luontaiset vitamiinit, mineraalit, kuidut, proteiinit ja tyydyttämättömät rasvat. Tästä saat aromikkaan ja terveellisen riisilajikkeen kaikkiin risottoihisi!
Täysjyvärisottoriisi vaatii pitkän kypsennysajan. On suositeltavaa antaa jyvien olla alkuun kylmässä keittovedessä, joka kiehautetaan ja jätetään kypsentymään noin 40–50 minuutiksi.
Perustajansa nimeä kantavan suklaatalon Chaponin Élégance-konvehtirasia sisältää 12 erilaista käsin tehtyä konvehtia. Konvehtien joukosta löytyy mm. tumma suklaa -ganache, piemontelaisista hasselpähkinöistä valmistettu praliini, mustaherukka-ganache sekä manteli-hasselpähkinäpraliini. Konvehdit valmistetaan puhtaista raaka-aineista ja käsityönä niiden kaikissa vaiheissa.