tarkista tuoreet uutuudet
Uudet tuotteet
13 -tuotteet
-
7,50€ sis Alv
DeliDelin Kesähetki-hillo säilöö itseensä kesän parhaimpien marjojen makua. Se on täydellinen yhdistelmä makeita ja kirpeitä kirsikoita, mansikoita, vadelmia ja punaherukoita. Kokeile hilloa esimerkiksi muffinien tai munkkien täytteenä, pikkuleivän päällä, täytekakun välissä, jäätelön kanssa tai lettujen kera.
-
7,50€ sis Alv
Etelä-Amerikassa lähes symbolin kaltainen hedelmä guava on jalostunut DeliDelin Pink guava -hillossa samettisen eksoottiseksi herkuksi. Kokeile sitä sellaisenaan vaikka osana jälkiruokaa panna cottan päällä tai mansikkapiiraassa. Se on myös odottamattoman hyvä kumppani juustolautaselle!
-
5,95€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
DeliDelin oma mantelinen rukolapesto on herkullinen versio tutusta vihreästä pestosta. Se on valmistettu Ranskassa vain laadukkaista ja luonnollisista raaka-aineista. Peston rakenne on sopivan rouheinen, ja se sopiikin pastan lisäksi loistavasti myös sellaisenaan esimerkiksi leivän päälle aperitiivina. Kokeile pestoa myös kesäisessä salaatissa tai kalan päällä.
-
5,95€ sis Alv
DeliDelin karhunlaukkapesto on hienostunut ja jännittävä versio perinteisestä pestokastikkeesta. Karhunlaukan hienovarainen valkosipulinen aromi pääsee oikeuksiinsa rapsahtelevan täyteläisen macadamiapähkinän kanssa. Nautiskele pastan kera, suolaisissa piiraissa tai vaikka bruschetalla. Kokeile karhunlaukkapestoa myös liha- tai kalacarpacciolla, kampasimpukoilla, katkarapujen kanssa tai kesäisessä salaatissa.
-
5,80€ sis Alv
Arborio-lajikkeesta jalostettu Baldo on noussut viime aikoina suosituksi riisilajikkeeksi, jonka tunnistaa sen melko suurista, kiinteistä ja läpikuultavista jyvistä. Se imee itseensä paljon nestettä mutta pitää kiinteän ja irtonaisen rakenteen keitettäessä. Baldo onkin erinomainen lajike risottoon ja esimerkiksi timbaleihin. Se on maultaan aromikas, ja sitä pidetään nykyisin yhtenä parhaimmista riisilajikkeista.
-
6,95€ sis Alv
Cascina Venerìan Carnaroli-täysjyvärisottoriisissä on tallessa sen kuorikerros lukuun ottamatta kaikista ulointa kerrosta. Se onkin ravintoarvoiltaan valkaistua riisiä huomattavasti rikkaampi. Siinä on tallella kaikki riisin luontaiset vitamiinit, mineraalit, kuidut, proteiinit ja tyydyttämättömät rasvat. Tästä saat aromikkaan ja terveellisen riisilajikkeen kaikkiin risottoihisi!
Täysjyvärisottoriisi vaatii pitkän kypsennysajan. On suositeltavaa antaa jyvien olla alkuun kylmässä keittovedessä, joka kiehautetaan ja jätetään kypsentymään noin 40–50 minuutiksi.
-
2,90€ sis Alv
Pohjois-Afrikan keittiöistä alkujaan lähtöisin oleva harissa on tulinen ja mausteinen tahna, joka tuo lämpöä moneen eri ruokaan. Le Phare du Cap Bonin harissa on valmistettu perinteisellä reseptillä aidoista raaka-aineista. Avattu tuubi tulisi säilyttää jääkaapissa ja käyttää 30 päivän kuluessa.
-
7,50€ sis Alv
DeliDelin vaniljainen vadelma-raparperihillo on täynnä aitoja ja hurmaavia makuja. Raparperin ja vadelman hapokkuus taittuu suloisesti aidolla Madagaskarin vaniljalla. Tässä on täydellinen hillo etenkin letuille, leivontaan, kakun tai kääretortun täytteeksi, hedelmämousseen, jäätelön päälle, jogurtin kaveriksi tai juustokakkuun.
-
5,50€ sis Alv
Ranskassa rakuunalla maustettu jäniksenliha on hyvin perinteinen makupari. Jäniksen kanssa sopii myös loistavasti sinappi, joten DeliDelin ranskalainen rakuunasinappi onkin mitä täydellisin tuote jäniksen kanssa tarjottavaksi tai kastikkeen pohjaksi. Rakuunasinappi on valmistettu perinteisellä reseptillä, jossa sinappi ei ole liian voimakasta. Kokeile sitä myös majoneesin valmistuksessa, kalan kera tai siipikarjan maustajana.