Italialaisen Mariangela Prunotton omenaviinietikka on suodattamaton luomuomenaviinietikka. Vaikka nimi viittaakin viiniin, se on tehty omenasiideristä perinteisin menetelmin. Kokeile salaateissa, lihan tai kalan marinadeissa, vinaigreteissä tai esimerkiksi säilönnässä chutney-tyyppisissä säilykkeissä.
Italialaisen Frantoio D’Orazion Monocultivar-lajitelmaan kuuluu neljä eri monovarietal-oliiviöljyä. Jokainen öljy on siis valmistettu vain yhdestä alueella kasvavasta lajikkeesta. Lajitelma on hieno ja korkealaatuinen läpileikkaus alueen perinteisiin oliivilajikkeisiin ja -öljyihin. Tässä on loistava lahja herkkusuille, itselleen tai toiselle.
JemyJemyn ukrainalainen borssikeitto on valmistettu perinteisellä reseptillä luonnollisista raaka-aineista. Se saa omintakeisen makunsa punajuuresta, perunasta, kaalista, pavuista, porkkanasta, selleristä ja sipulista. Keitto on vielä viimeistelty pienellä lorauksella kermaa ja tomaatilla. Kun et halua tai ehdi itse kokata, tässä on sinulle loistava vaihtoehto!
Luksusten luksusta on tryffelillä ja merisuolalla maustetut, käsin valmistetut italialaisen Foxin perunalastut. Lastuissa käytetään vain luonnollisia ja aitoja raaka-aineitä ilman keinotekoisia aromeja tai lisäaineita. Valmistus käsityönä ja perinteisellä reseptillä jättää perunalastut myös vastustamattoman paksuiksi ja aromikkaiksi.
Kun haluat aitoja, artesaaniperunalastuja, italialaisen Foxin merisuolalla maustetut perunalastut ovat varmasti mieleesi! Käsityönä valmistettavat premium-perunalastut valmistetaan vain parhaista raaka-aineista ilman mitään keinotekoisia aineita. Lisäksi perinteinen valmistustapa jättää ne herkullisen paksuiksi, jolloin lastuihin syntyy niiden täydellinen maku ja suutuntuma.
Balsamicon kevyt kirpeys ja makeus yhdistettynä perunalastujen suolaisuuteen luo tämän vastustamattoman yhdistelmän. Italialaisen Foxin perunalastut ovat todellisia premium-perunalastuja, jotka on valmistettu perinteisellä valmistustavalla käsin ja vain luonnollisista raaka-aineista. Näillä perunalastuilla teet arjestakin hieman juhlavampaa!
Ranskalaisen Mazet’n ruusulla maustettu tumma suklaa on kuin taideteos, jossa yhdistyvät herkullinen tumma suklaa ja herkät kuivatut ruusunlehdet. Tässä todella yhdistyvät perinteiset lahjat, ruusukimppu ja suklaarasia, omaperäisellä tavalla!
Suklaa sisältää 67 % korkealaatuista ghanalaista ja madagaskarilaista kaakaota sekä vain aitoa kaakaovoita. Ilahduta itseäsi tai läheistäsi ruususuklaalla!
Ranskalaisen Mazet’n pääsiäismuna pitää sisällään herkullisia, perinteisiä praliineja eli karamellisoituja manteleita. Ne on valmistettu uudella reseptillä, joka tekee niistä entistäkin suussa sulavampia mutta niihin on käytetty vähemmän sokeria. Kaunis metallinen pääsiäismuna on koristeltu Art Nouveau -henkisesti.
Ranskalaisen Mazet’n perinteisten praliinien eli karamellisoitujen mantelien resepti on uudistettu. Uudet praliinit ovat entistäkin suussa sulavampia ja sisältävät vähemmän sokeria. Koristeellinen rasia on suunniteltu Art Nouveau -tyyliin, ja se onkin kaunis lisä pääsiäispöytään.
Ranskalaisen Mazet’n suklaalla päällystetyt praliinit ovat hurmaava pääsiäisherkku. Rapeita karamellisoituja manteleita ympäröi valko-, maito- tai tummasuklainen kuori. Koristeellinen rasia on suunniteltu Art Nouveau -tyyliin, ja se onkin kaunis lisä pääsiäispöytään. Näitä on vaikea vastustaa!
Ranskalainen animaatiohahmo T’Choupi on antanut innoitusta tälle hurmaavalle pääsiäismunalle, joka pitää sisällään yllätyksen: Pääsiäismuna on itsessään metallinen kotelo, joka kätkee sisäänsä maitosuklaisia T’Choupi-hahmoja. Kun haluat ilahduttaa lasta tai lapsenmielistä suklaisella pääsiäisyllätyksellä, tässä on siihen oikea herkku.