Espanjalaisen La Chinatan kokonainen sahrami on aitoa, Espanjan Castilla La Manchan alueella kasvatettua sahramia. Sillä on alueen alkuperäismerkintä (D.O.P) todisteena aitoudesta. La Manchan sahramilla on tunnistettava oma värinsä, makunsa ja tuoksunsa.
Viinirypäleensiemenöljy kestää hyvin korkeita lämpötiloja, joten se on mitä parhain öljy paistamiseen. DeliDelin oma Italiassa valmistettu viinirypäleensiemenöljy sisältää paljon hyviä rasvahappoja ja E-vitamiinia, mikä tekee siitä luonnollisen osan terveellistä ruokavaliota.
Modenalaisen balsamicovalmistajan, La Bonissiman, Sigillo Verde -balsamico on kypsynyt vähintään viiden vuoden ajan tammitynnyreissä valmistajan kellareissa. Sille on kehittynyt intensiivisiä hedelmäisiä aromeja sekä klassinen tumma väri. Kokeile Sigillo Verde -balsamicoa etenkin paistien ja lihapatojen maustajana tai eleganttina kastikkeella keitetyille vihanneksille.
L’Italiano-oliiviöljy on nimensä mukaisesti 100-prosenttisesti italialaista. Siinä yhdistyvät tarkkaan valittujen eri lajikkeiden italialaiset oliivit, joista syntyy kylmäpuristamalla hedelmäinen ja hieman mausteinen ekstraneitsytoliiviöljy. Monikäyttöinen L’Italiano on täydellinen makupari erityisesti punasalaatille, höyrytetylle valkoiselle kalalle sekä vihanneksille.
Terre Francescanen luomuoliiviöljy BIO on 100-prosenttisesti italialaista ja 100 prosenttia luomua. Öljy on eri lajikkeista tehty sekoitus, johon on valittu Italian parhaimmat luomuviljellyt oliivit. Oliiviöljyssä on voimakas hedelmäinen aromi, jota täydentävät ruohomainen ja artisokkamainen aromi. Kokeile esimerkiksi carpacciossa, tomaatti-mozzarellasalaatissa tai vihanneskeiton päällä!
Espanjalaisen Marques de Valduezan Merula- ekstraneitsytoliiviöljy on hedelmäisten aromien hallitsema keskivoimakas oliiviöljy. Öljyn täydellinen makujen harmonia on saatu juuri oikeaan aikaan kerätyistä oliiveista, jotka on kuljetettu saman tien kylmäpuristettaviksi. Siististi käytettävä hanapakkaus riittää pidemmäksikin aikaa.
Pikkuherneiden ja nuorten luomuporkkanoiden klassinen yhdistelmä, huolellisesti pakattuna jokaiseen purkkiin. Ne on viljelty Ranskassa ja poimittu kypsinä. Valitsemme pikkuherneet huolella hyvän laadun ja maun vuoksi. Yhdessä nuorten porkkanoiden ja pienen sipuli- ja salottisipulilisän kanssa ne säilötään lasipurkkeihin tehtaallamme Pyrénées-Orientalesissa.