Herkkupakkaukset

6 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
 • herkkukori noel min
  42,50

  Herkkukori sisältä seuraavat tuotteet:

  *Mikäli joku tuote on loppunut varastosta, voimme vaihtaa sen toiseen vastavaan.

 • herkkupakkaus delice min
  9,50

  Herkkupakkaus sisältä seuraavat tuotteet:
  1311 – Tillipesto 90g
  1313 – Oliivibruschetta 90g
  1312 – Midnight spaghetti kastike – 90g

 • 3 eri hyytelo juustolle lahjapakkaus min
  19,00

  Täydellinen lahja juustojen ystävälle tai juustomaisteluillan tuliaisiksi on DeliDelin kolmen eri hyytelön lahjapakkaus. Hyytelöt sopivat erityisen hyvin tietyille juustoille, ja niillä juustoista löytää uusia ennenkokemattomia maku-ulottuvuuksia. Hyytelöt on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista ilman keinotekoisia aineita. Pakkauksen hyytelöt ovat:
  Siideri-, omena- & calvadoshyytelö camambert- / Pont l’Evéque -juustolle
  Valkoviini- & päärynähyytelö roquefort-/sinihomejuustolle
  Viikuna- & saksanpähkinähillo.

 • Lahjapakkaus jossa 10 erilaista patéeta
  36,00

  La Maison Godardin lahjapakkaus on herkullinen lahja ranskalaista keittiötä arvostavalle. Se on myös helppo hankinta gourmet-illanviettoon, jossa halutaan maistella mahdollisimman montaa erilaista foie gras -pateeta ja muita Lounais-Ranskan tyypillisiä pateita. Tilaa itsellesi tai lahjaksi!

 • 29,00

  Chateau d’Estoublonin tryffeli- ja oliiviöljyn sisältävä lahjapakkaus on varmana lahja, jota ei saajalla ole jo ennestään! Elegantit ja kauniit pullot ovat kuin hajuvesipulloja, jotka kaunistavat keittiötä tai ruokapöytää. Molemmissa pulloissa käytetty oliiviöljy on tuotettu biodynaamisesti tilalla kasvatetuista omista oliiveista. Tryffelilöljy on perinteiseen provencelaiseen tapaan maustettu yhdistäen herkät oliivin ja tryffelin aromit. Öljyjä ei kannata käyttää ruoanlaitossa, jolloin niiden herkulliset aromit ja antioksidantit lähtevät. Sen sijaan öljyjä kannattaa käyttää sellaisenaan mausteina esimerkiksi keitoissa tai pastan ja risottojen päällä. Tryffeliöljy sopii myös erittäin hyvin lihan päälle mausteeksi tai luksusperunasoseeseen!

 • couture 75
  49,00

  Ranskalaisen Chateau d’Estoublonin oliiviöljyt ovat todellisia luksusoliiviöljyjä. Ne palkittiin kultamitalilla vuoden 2020 International Olive Oil Competitionissa New Yorkissa, joten niitä voi kiistatta pitää maailman parhaimpina. Couture-pullotettu Béruguette-ekstraneitsytoliiviöljy on tyylikäs ja laadukas lahja tinkimättömälle herkkusuulle. Öljy on maultaan pehmeä mutta silti voimakas. Se on myös hyvin vehreä ja ruohoinen aromeiltaan, jopa hieman pippurinen.
  Öljy on tuotettu biodynaamisesti tilalla kasvatetuista omista oliiveista. Béruguette-oliiviöljyä ei kannata käyttää ruoanlaitossa, jolloin siitä lähtevät sen herkulliset aromit. Sen sijaan öljyä kannattaa käyttää sellaisenaan salaateissa, keitoissa, pastan ja risoton päällä tai esimerkiksi yrttiöljyissä.