Makeiset

Perinteisten ranskalaisten makeisten ystäville DeliDelin makeisten valikoima on jatkuvasti päivittyvä aarreaitta. Bretagnelaiset toffeekaramellit, marsipaanista valmistetut calissonit sekä perinteiset nougat-rullat ovat vastustamattomia herkkuja niin itselle kuin lahjaksi. Meiltä löydät myös koko Välimeren alueella pidetyt ja tunnetut halvat eri mauissa. Suosimme valikoimissamme aina puhtaista raaka-aineista ja perinteiseen tapaan valmistettuja herkkuja.

3 -tuotteet

 • bonbons a la violette 150 g min
  3,80

  Orvokkikaramelli

  Lisää ostoskoriin
 • 4,90

  Calissons tai suomalaisittain calissonit ovat hyvin tyypillinen Provencen herkku, jotka ovat suosittuja ympäri Ranskan. Calissonin mantelimainen muoto viittaa siinä käytettyyn mantelimassaan. Calissonit muistuttavat marsipaania, mutta sen maku on hedelmäisempi siinä käytetyn hillotun appelsiininkuoren ja melonin vuoksi. Calissonit kuorrutetaan myös aina perinteisesti valkoisella sokerikuorrutteella. Kokeile ja ihastu tähän pehmeään ja vuosisatojen ajan arvostettuun herkkuun!

  Lue Lisää
 • 14,50

  Calissons tai suomalaisittain calissonit ovat hyvin tyypillinen Provencen herkku, jotka ovat suosittuja ympäri Ranskan. Calissonin mantelimainen muoto viittaa siinä käytettyyn mantelimassaan. Calissonit muistuttavat marsipaania, mutta sen maku on hedelmäisempi siinä käytetyn hillotun appelsiininkuoren ja melonin vuoksi. Calissonit kuorrutetaan myös aina perinteisesti valkoisella sokerikuorrutteella. Kaunis peltinen lahjarasia on täydellinen tuliainen – ja vielä hyvin perinteikäs sellainen Ranskassa!

  Lue Lisää