Makeiset

Perinteisten ranskalaisten makeisten ystäville DeliDelin makeisten valikoima on jatkuvasti päivittyvä aarreaitta. Bretagnelaiset toffeekaramellit, marsipaanista valmistetut calissonit sekä perinteiset nougat-rullat ovat vastustamattomia herkkuja niin itselle kuin lahjaksi. Meiltä löydät myös koko Välimeren alueella pidetyt ja tunnetut halvat eri mauissa. Suosimme valikoimissamme aina puhtaista raaka-aineista ja perinteiseen tapaan valmistettuja herkkuja.

10 -tuotteet

  • nougat rulla 6 kpl 150g
    5,50 sis Alv

    Ranskalaisen Suprem’Nougat’n nougat-rullat on tehty täysin käsityönä aina mantelimassan valmistuksesta rullan pyöritykseen ja pakkaamiseen asti. Pakkauksesta löytyy 6 yksittäispakattua, pehmeää nougat-rullan palaa. Puhtaista raaka-aineista valmistettu nougat saa arominsa manteleiden lisäksi mm. laventelihunajasta ja vaniljasta.

    Lisää ostoskoriin

  • amarelli lakritsi minttupastilli 60g 2 min
    3,90 sis Alv

    Amarellin lakritsi-minttupastillit ovat raikas makuyhdistelmä perinteistä italialaista lakritsijuurta ja minttua. Mustaa lakritsisydäntä ympäröi mintunmakuinen kuori, ja viimeisenä silauksena pinnalla on ohut kerros sokeria. Pastillit sisältävät vain luonnollisia ainesosia ja aromeja.

    Lisää ostoskoriin

  • mn7 jpg
    8,50 sis Alv

    Suprem’Nougat’n peltinen ”Route National 7” -teeman mukaan koristeltu lahjarasia pitää sisällään Montélimar-nougat-paloja. Nougat on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista, ja se sisältää jopa 30 % manteleita ja 25 % hurmaavaa laventelihunajaa.

    Lisää ostoskoriin

  • 4,90 sis Alv

    Calissons tai suomalaisittain calissonit ovat hyvin tyypillinen Provencen herkku, jotka ovat suosittuja ympäri Ranskan. Calissonin mantelimainen muoto viittaa siinä käytettyyn mantelimassaan. Calissonit muistuttavat marsipaania, mutta sen maku on hedelmäisempi siinä käytetyn hillotun appelsiininkuoren ja melonin vuoksi. Calissonit kuorrutetaan myös aina perinteisesti valkoisella sokerikuorrutteella. Kokeile ja ihastu tähän pehmeään ja vuosisatojen ajan arvostettuun herkkuun!

    Lue Lisää

  • 18,00 sis Alv

    Calissons tai suomalaisittain calissonit ovat hyvin tyypillinen Provencen herkku, jotka ovat suosittuja ympäri Ranskan. Calissonin mantelimainen muoto viittaa siinä käytettyyn mantelimassaan. Calissonit muistuttavat marsipaania, mutta sen maku on hedelmäisempi siinä käytetyn hillotun appelsiininkuoren ja melonin vuoksi. Calissonit kuorrutetaan myös aina perinteisesti valkoisella sokerikuorrutteella. Kaunis peltinen lahjarasia on täydellinen tuliainen – ja vielä hyvin perinteikäs sellainen Ranskassa!

    Lue Lisää

  • bonbons a la violette 150 g
    2,95 sis Alv

    Lucien Georgelinin orvokkikaramellissa voit maistaa herkullisen kevään ensituulahduksen. Orvokkikaramelli on perinteinen herkku Etelä-Ranskassa, Toulousessa. Karamellit on valmistettu laadukkaasta ruokosokerista, ja niiden massa on saanut keittyä rauhassa suuressa padassa – kuten ennen vanhaan.

    Lue Lisää

  • pates de fruits 6 parfums 150 g min
    2,95 sis Alv

    Ranskalaisen Lucien Georgelinin marmeladimakeiset on valmistettu pieteetillä ja perinteisellä reseptillä. Ne sisältävät runsaasti aitoa hedelmää, mikä luo makeisiin niiden vastustamattoman maun. Pussi sisältää kuusi eri makua: mustaherukka, aprikoosi, raparperi, päärynä, mansikka ja vadelma.

    Lue Lisää

  • amarelli 100 lakritsi dop calabria 40g min
    6,90 sis Alv

    Italialaisen Amarellin perinteinen ”Black label” -lakritsi on tehty vain ja ainoastaan lakritsijuuresta. Se ei sisällä mitään muita ainesosia, ja se on valmistettu perinteiseen calabrialaiseen tapaan. Siitä todisteena lakritsilla on D.O.P-alkuperämerkintä.

    Black label -lakritsilla on vahva ja tunnistettava maku, jota ei voi sekoittaa muihin lakritsoihin. Se on luontaisesti gluteeniton, sokeriton ja laktoositon. Lakritsi on pakattu tyylikkääseen peltirasiaan.

    Lue Lisää

  • amarelli lakritsimarmeladi 50g min
    3,90 sis Alv

    Italialaisen Amarellin lakritsimarmeladimakeiset on valmistettu kuin tavalliset marmeladimakeiset, mutta hedelmien tai marjojen sijaan ne on maustettu lakritsiuutteella. Niillä on vastustamattoman pehmeä ja mehukas sisus, ja ulkopinta on päällystetty ohuesti sokerilla. Makeiset eivät sisällä lainkaan keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.

    Lue Lisää

  • amarelli lakritsijuuri 30g min
    3,90 sis Alv

    Italialainen kokonainen lakritsijuuri on aitoa calabrialaista lakritsijuurta (Glycyrrhiza Glabra). Juuripaloja voi imeskellä sellaisenaan tai kuorittuna, jolloin suuhun saa voimakkaan ja 100-prosenttisesti luonnollisen lakritsin maun. Juurista voi myös hauduttaa teetä, tai niillä voi maustaa esimerkiksi likööriä.

    Lakritsijuuri kannattaa säilyttää viileässä ja kuivassa paikassa, jotta ne säilyttävät luonnolliset ominaisuutensa.

    Lue Lisää