Hunajat

DeliDelin hunajavalikoima saa suuremmankin marketin hunajahyllyt kalpenemaan laadullaan. Meiltä löydät useita eri yksikukkahunajia Ranskasta, Espanjasta ja Italiasta. Hunajat ovat laadukasta ja ympäristöä kunnioittavaa tuotantoa. Niiden aromeissa, sävyissä ja koostumuksissa voi olla suuriakin eroja sen mukaan, mitä kukkaa mehiläiset ovat pölyttäneet.

9223372036854775807 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • akaasiahunaja
    10,90

    Italialaisen Mariangela Prunotton akaasiahunaja on korkealaatuinen ja hienovaraisen aromikas hunaja. Kyseessä on yksikukkahunaja, jonka tuottaneet mehiläiset ovat pölyttäneet lähiympäristönsä akaasiapuita. Akaasiahunaja sopii miedon makunsa ansiosta monenlaisten jälkiruokien ja juomien makeuttamiseen, sillä sen aromi ei peitä makeutettavan ruoan tai juoman omia aromeja.

  • eucalyptus hunaja
    3,95

    Aito italialainen eukalyptushunaja valmistetaan eukalyptuspuita pölyttäneiden mehiläisten tuottamasta hunajasta. Sillä sanotaan olevan monia hyvinvointia edistäviä vaikutuksia aina keuhkoista ruoansulatukseen. Kokeile sitä niin erilaisissa kuumissa juomissa, leivonnaisissa kuin ruoanlaitossakin!

  • Laventelihunaja 150g
    6,90

    Très parfumé, délicat et savoureux!
    Aito provencelainen laventelihunaja on erittäin aromaattinen ja arvostettu hunaja. Laventelihunaja saa kukkaisen ja herkän makunsa ja tuoksunsa laventelikukkia pölyttäviltä mehiläisiltä. Kokeile erilaisissa jälkiruoissa tai jopa porsaan ribsien glaseerauksessa!

  • marques de valdueza appelsiininkukka hunaja 265g
    5,90

    Marques de Valduezan appelsiininkukkahunaja on väriltään kauniin vaaleankeltainen, ja siinä on vivahteita eri keltaisen sävyistä. Sen makeassa maussa on havaittavissa kukkaisia ja sitruksisia häivähdyksiä. Hunajalla on intensiivinen ja viipyilevä maku. Hunaja on pehmeän notkeaa, ja se kiteytyy hitaasti muodostaen hienonhienoja kiteitä. Appelsiininkukkahunaja sopii erinomaisesti maustamaan riistalinnuista valmistettuja ruokia sekä sellaisenaan juustoille, teehen, jäätelöön ja paahdetulle leivälle ekstraneitsytoliiviöljyn kanssa.

  • lehmuksenkukka hunaja 100 g
    3,95

    Lehmuksenkukkahunaja saa aromaattisen ja voimakkaan makunsa lehmuspuiden nektarista, jonka alueen mehiläiset keräävät. Kyseessä on 100-prosenttisesti italialainen lajihunaja Piemonten kukkuloilta. Sen maku on hyvin tunnistettava; saman maun löytää lehmuksenkukkateestä.

  • mintunkukka hunaja 100 g
    3,95

    Kesällä täydessä kukassa kukkiva minttu tarjoaa aromikasta nektariaan lähialueen mehiläisille, jotka tuottavat tämän erityisen ja voimakasaromisen hunajan. Hunajan aromi tekee siitä täydellisen parin teelle ja yrttijuomiin. Se sopii myös loistavasti syventämään makua resepteissä, joissa tarvitaan hunajaa ja tuoretta minttua. Kokeile voimakkaiden, pitkään kypsytettyjen juustojen ja lampaanlihan kanssa!

  • marques de valdueza kanerva hunaja 265g
    5,90

    Marques de Valduezan kanervahunaja on nimensä mukaisesti kanervankukkien mettä nauttineiden mehiläisten tuottama lajihunaja. Sen keltaisessa värissä on mukana tummanpunertavia sävyjä. Sen makea maku on intensiivisen viipyilevä, ja siinä on mukana karvaita ja suolaisia aromeja. Koostumukseltaan kanervahunaja on notkean juoksevaa, ja se kiteytyy vaihtelevasti. Kanervankukkahunaja sopii täydellisesti jugurtin maustajaksi, teehen, pehmeiden juustojen kanssa, miedoille lihoille, erilaisille hedelmille sekä paahdetulle leivälle ekstraneitsytoliiviöljyn kanssa.

  • marques de valdueza rautatammihunaja 265g
    5,90

    Marques de Valduezan rautatammihunajan väri vaihtelee kirkkaankeltaisesta tumman oranssiseen keltaiseen, jopa rusehtavaan sävyyn. Sen intensiivisessä ja viipyilevässä makeassa maussa on mukana kukkaisia, maltaisia ja paahteisia häivähdyksiä yhdistettynä suolaisiin vivahteisiin. Sen koostumus on hyvin sitkeän juoksevaa, ja hunaja kiteytyy hyvin hitaasti, jos lainkaan. Rautatammihunaja on täydellinen pari lihoille, kuivatuille pähkinöille, pitkään kypsytetyille juustoille, mausteisille paisteille sekä paahdetulle leivälle ekstraneitsytoliiviöljyn kera.