Ranskalainen Reine de Dijon valmistaa nimensä mukaisesti aidot ja perinteiset dijoninsinapit. Valittavissa on niin maustettuja sinappeja, karkeita vanhanajan sinappeja sekä luomusinappeja. Käyttöä helpottamaan dijoninsinappia löytyy myös kätevässä tuubissa!
Sinapit
5 -tuotteet
-
2,90€Alkuperäinen hinta oli: 2,90€.1,90€Nykyinen hinta on: 1,90€. sis Alv (29,00€ per kg tai litra)Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5Burgundin sydämestä löytyy dijoninsinapin kuningattaren, Reine de Dijonin, perinteitä vaalivat tuotantotilat. Siellä valmistetaan alueen suurimman kaupungin, Dijonin, mukaan nimettyä maailmankuulua sinappia. Tämä vain puhtaista raaka-aineista valmistettu voimakkaanmakuinen klassikko on pakattu helposti käytettävään tuubiin.
Dijoninsinapissa käytetyt sinapinsiemenet on viljelty lähellä Burgundissa, ja sinapissa ei ole lainkaan keinotekoisia aromeja, väriaineita, lisä- tai säilöntäaineita. -
3,80€ sis Alv (19,00€ per kg tai litra)Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Ranskalaisen Reine de Dijonin perinteinen karkea luomudijoninsinappi on valmistettu perinteiseen tapaan ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita. Sen kaikki ainesosat ovat luomutuotantoa ja parasta mahdollista laatua. Kokeile sellaisenaan esimerkiksi lihan päällä tai maustamaan salaatinkastikkeet, marinadit tai suolaisten piiraiden täytteet.
-
3,80€ sis Alv (20,00€ per kg tai litra)
Ranskalaisen Reine de Dijonin perinteinen karkea luomudijoninsinappi on valmistettu perinteiseen tapaan ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita. Sen kaikki ainesosat ovat luomutuotantoa ja parasta mahdollista laatua. Kokeile sellaisenaan esimerkiksi lihan päällä tai maustamaan salaatinkastikkeet, marinadit tai suolaisten piiraiden täytteet.
-
5,50€ sis Alv (27,50€ per kg tai litra)
Ranskassa rakuunalla maustettu jäniksenliha on hyvin perinteinen makupari. Jäniksen kanssa sopii myös loistavasti sinappi, joten DeliDelin ranskalainen rakuunasinappi onkin mitä täydellisin tuote jäniksen kanssa tarjottavaksi tai kastikkeen pohjaksi. Rakuunasinappi on valmistettu perinteisellä reseptillä, jossa sinappi ei ole liian voimakasta. Kokeile sitä myös majoneesin valmistuksessa, kalan kera tai siipikarjan maustajana.