Kreetalainen luomuoliiviöljy, Biolea 500 ml

19,80

 luomu tuote

Kreetalaisen Biolean luomuoliiviöljy on tasapainoinen, mieto ja makeahko maultaan. Tämä perinteisin menetelmin valmistettu oliiviöljy on puristettu tilan huolella valituista Koroneiki-lajikkeen oliiveista, ja sillä on todistettuja terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Miedon makunsa ansiosta se sopii täydellisesti annosten viimeistelyyn peittämättä niiden makua omalla aromillaan. Kokeile öljyä myös salaatinkastikkeissa, marinadeissa tai vaikka leivän päällä ja nauti luonnollisen hyvän olon tuojasta.

tuotetunnus (SKU) 1970 Osastot: , ,
Valmistaja:

Kuvaus

Biolea on perheomisteinen oliiviöljytuottajatalo Kreetalla, joka on erikoistunut luomuoliiviöljyjen valmistukseen perinteisin puristusmenetelmin. Biolealla yhdistyvät innovaatio ja perinteet sekä vastuullisuus luoden korkealaatuisia öljyjä.

Oliivit murskataan ja puristetaan perinteisillä myllykivillä, mikä säästää parhaiten niiden ravintoarvot sekä luo öljyihin niiden miedon ja makeahkon maun. Perinteinen menetelmä on työläämpi ja vaatii erikoisosaamista, mutta Biolealla on haluttu pitää siitä kiinni korkeamman laadun varmistamiseksi.

Biolean oliivit kasvavat Kreetalla Astrikasin alueella 300 metriä merenpinnan yläpuolella. Välimerellinen kuiva mikroilmasto synnyttää viljeltävään Koroneiki-lajikkeeseen sille tyypilliset ominaisuudet. Oliivit viljellään luonnonmukaisesti ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Oliivipuita ei myöskään keinokastella, jotta saaren vesivarantoja saadaan säästettyjä ja toisaalta vältetään vesiletkuista irtoavien mikromuovien kulkeutuminen luontoon. Tilan pelloilla ei nähdä raskaita koneita, mikä taas estää saaren herkän maaperän eroosiota.

Oliivien hellävaraisten viljely- ja prosessointimenetelmien ansiosta Biolean oliiviöljyissä on runsaasti antioksidantteja ja terveyttä hyödyttäviä ominaisuuksia. Öljyt sisältävät jopa seitsemän kertaa enemmän polyfenoleja kuin oliiviöljyt keskimäärin. Öljy sisältää todistetusti hydroksityrosolia yli 5 mg /20 g. Päivittäin nautittuna 20 g Biolean oliiviöljyä suojaa veren lipidejä oksidatiiviseltä stressiltä (ks. EU:n komission asetus 432/2012).

Aineosat: ekstra neitsytoliiviöljy

Innehåll: extra virgin olivolja

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:
Energia:
Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 500 g (gramma)
Alkuperämaa

Ruokavalio

luomu

EAN KOODI: 5204038423007
KPL LAATIKOSSA: 12
biolea oliiviöljy min

Kreetalainen luomuoliiviöljy, Biolea 500 ml

19,80