Coupage- extra virgin -oliiviöljy -Early Harvest, Oro del Desierto, luomu 100 ml

6,50

 luomu tuote

Coupage-luomuoliiviöljy on Oro del Desierton oliiviöljymestarin oma sekoitus kolmesta eri lajikkeesta. Kyseessä on pehmeä ja keskivoimakas extra virgin -luomuoliiviöljy, joka on palkittu useaan otteeseen. Öljy valmistetaan nuorista oliiveista ja kylmäpuristetaan kaksivaiheisesti. Sen ruohoinen ja tomaattinen tuoksu kehittyy suussa pehmeäksi hedelmäiseksi mauksi, jossa on mukana pippurisutta ja vain vähän karvautta.

tuotetunnus (SKU) 9924 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Oro del Desierton Coupage-luomuoliiviöljy valmistetaan kolmesta eri oliivilajikkeesta: Arbequina, Hojiblanca ja Picual.
Oliivit kerätään Euroopan ainoalta todelliselta aavikolta, Tabernasin aavikolla Almeríassa sijaitsevalta oliivitarhalta.
Oliivien keruu ulottuu lokakuulta marraskuun alkuun. Kun oliivit on poimittu, ne varastoidaan 2000 litran erissä, jotka analysoidaan tarkasti parhaiden oliivien ja eri lajikkeiden oikean suhteen löytämiseksi.
Öljy kylmäpuristetaan kaksivaiheisessa menetelmässä hyvin nuorista oliiveista, joista 75–80 % on edelleen vihreitä.
Tuoksun ruohoisuuden ja tomaattisuuden lisäksi siitä voi aistia vihreitä oliiveja sekä tuulahduksen sitruksisuutta ja kuivattua hedelmää. Oliiviöljyn ensituntuma suussa on pehmeä, ja siinä on vain kevyt häivähdys karvaisuutta. Makuun tulee myöhemmin pippurisuutta, ja sen jälkimaku onkin viipyilevä, hedelmäinen ja hieman pippurinen.
Coupage-oliiviöljy on hyvin monikäyttöinen ja tasapainoinen öljy, joka yhdistää kaikkien kolmen lajikkeensa parhaat puolet. Sen oleiinihappopitoisuus on 70–75 %, ja lisäksi se sisältää runsaasti polyfenoleja ja antioksidantteja 450–600 mg/kg riippuen erästä.

ekstra neitsytoliiviöljy
extra virgin olivolja

Lisätiedot

Paino 500 g (gramma)
Alkuperämaa

Ruokavalio

luomu

EAN KOODI: 8437003553226
TÄYSI LAATIKKO: 12

Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: 0g josta sokeri: 0g Proteiini: 0g Suola: 0g Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *