Manaki First Harvest -extra virgin oliiviöljy, Oleosophia 500 ml

19,50

Kreikkalaisen Oleosophian Manaki First Harvest -extra virgin oliiviöljy on korkealaatuinen ja useaan kertaan palkittu oliiviöljy. Se on valmistettu lokakuussa ensimmäisinä poimituista Manaki-lajikkeen oliiveista. Öljy on ns. monovarietal-öljy, eli siinä on käytetty ainoastaan yhden lajikkeen oliiveja samalta alueelta.

Manaki First Harvest -oliiviöljy on maultaan mieto ja hyvin hedelmäinen. Siinä on runsaasti vihreitä, ruohomaisia aromeja. Parhaimmillaan se on sellaisenaan esimerkiksi salaatissa, leivän kanssa tai annoksen viimeistelyssä ilman kuumentamista.

tuotetunnus (SKU) 9975 Osastot: ,
Valmistaja:

Kuvaus

Oleosophia on korkealaatuisiin ja rajatun erän extra virgin -oliiviöljyihin erikoistunut kreikkalainen perheomisteinen oliivitalo. Oleosophialla kaikki öljyt valmistetaan käsin poimituista oliiveista, joista puristetaan oliivin ”mehu” eli oliiviöljy. Näin itse oliiviöljyissä ja niiden tuotantoprosessissa ei ole mukana mitään turhaa.

Manaki First Harvest -extra virgin oliiviöljy sisältää runsaasti antioksidantteja, ja se onkin terveellinen osa jokapäiväistä ruokavaliota. World Olive Centre for Health on myöntänyt öljylle erityisen terveyssertifikaatin sen polyfenolipitoisuutensa ansiosta.

Aineosat: ekstra neitsytoliiviöljy

Innehåll: extra virgin olivolja

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:
Energia:
Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 500 g (gramma)
Alkuperämaa

Oliiviöljy

Mieto

EAN KOODI: 0710535881660
KPL LAATIKOSSA: 12
oleosophia extra virgin oliivi oljy manaki 500 ml min

Manaki First Harvest -extra virgin oliiviöljy, Oleosophia 500 ml

19,50