Kreikkalainen viinirypälesiirappi on luonnollinen makeuttaja, jolla kreikkalaiset isoäidit makeuttivat ennen leivonnaisiaan pyrkiessään välttämään sokerin tarjoamista lapsenlapsilleen. Kokeile jukurtin tai vaniljajäätelön kanssa tai karamellisoidun pinnan saamiseen grilliruoalle. Tai käytä osana vinaigretteasi.
Viinirypälesiirappi 250 ml
9,80
Kuvaus
Oleosophian viinirypälesiirappi valmistetaan käsin perinteisellä menetelmällä, jossa rypäleitä keitetään niin kauan, että vesi on haihtunut ja jäljellä on enää rypäleiden luontainen sokeri. Tässä jopa kinuskimaisessa siirapissa on runsaasti kivennäisaineita ja rautaa, ja se onkin terveellinen vaihtoehto valkoisen sokerin korvaajaksi.
Siirappi keitetään kreikkalaisesta Corinthian-lajikkeen tummista rypäleistä. Siirappia tuotetaan vuosittain ainoastaan rajoitettu erä.
Aineosat: ekstra neitsytoliiviöljy
Innehåll: extra virgin olivolja
Mahdolliset allergeenit:
Ravintosisältö:
Energia:
Rasva:
josta tyydyttynyttä:
Hiilihydratit:
josta sokeri:
Proteiini:
Suola:
Kuitu:
Lisätiedot
Paino | 250 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | EAN KOODI: | 0745760229031 |
KPL LAATIKOSSA: | 12 |
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.