Rincón de la Subbetica- extra virgin -oliiviöljy, luomu 100 ml

(1 tuotearvio)

8,50

 luomu tuote

Espanjalainen Rincón de la Subbética- extra virgin luomuoliiviöljy on Espanjan kaikkien aikojen palkituin oliiviöljy. Se on palkittu seitsemänä vuotena maailman parhaimmaksi luomuoliiviöljyksi. Sen tuoksu ja maku ovat yksinkertaisesti vastustamattomia ja laatu täydellisen tasainen. Öljy on aromiltaan tasapainoinen, moniulotteinen ja harmoninen. Kun haluat oliiviöljyltä parhautta, tässä sinulle oikea tuote!

tuotetunnus (SKU) 9921 Osastot: , Avainsana tuotteelle
Valmistaja:

Kuvaus

Rincón de la Subbética -oliiviöljyssä käytettävät luomuoliivit kerätään sadonkorjuun ensimmäisinä päivinä. Hojiblanca-lajikkeen oliivit kasvavat koko vuoden ajan tarkan valvovan silmän alla, jotta oliivien laatu säilyy parhaana mahdollisena koko tuotantoprosessin läpi kasvatuksesta öljyn pullotukseen.
Oliiviöljyn tuoksusta voi aistia intensiivisen vihreän hedelmäisyyden. Tuoksussa on lukuisia eri sävyjä aina yrttisyydestä tomaatinlehtiin. Rincón de la Subbétican ensi suutuntuma on makeahko, ja mukana voi aistia vihreää mantelia. Maku kehittyy lopulta intensiivisemmäksi, ja mukaan tulee karvautta ja pippurisuutta. Öljyn aromit tulevat esiin täydellisessä järjestyksessä, ja sillä on viipyilevä ja suuri maku.
Rincón de la Subbética on parhaimmillaan, kun se nautitaan kuumentamattomana esimerkiksi leivän kanssa, annosten viimeistelyssä, salaateissa sekä lihojen ja rasvaisten kalojen kanssa.
Tässä on oliiviöljy, joka on voittanut 590 palkintoa vuodesta 2004, ja pelkästään 46 palkintoa vuonna 2021!

ekstra neitsytoliiviöljy
extra virgin olivolja

Lisätiedot

Paino 100 g (gramma)
Alkuperämaa

Ruokavalio

luomu

Oliiviöljy

Vahva

TÄYSI LAATIKKO: 12

Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: 0g josta sokeri: 0g Proteiini: 0g Suola: 0g Kuitu:

1 arvio tuotteelle Rincón de la Subbetica- extra virgin -oliiviöljy, luomu 100 ml

  1. Heli Lehmusvuori (varmistettu kirjoittaja)

    Täyttä laatua joka pisara.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *