Amarelli Fabbrica di Liquirizia SRL

5 -tuotteet

  • amarelli 100 lakritsi dop calabria 40g min
    6,90

    Italialaisen Amarellin perinteinen ”Black label” -lakritsi on tehty vain ja ainoastaan lakritsijuuresta. Se ei sisällä mitään muita ainesosia, ja se on valmistettu perinteiseen calabrialaiseen tapaan. Siitä todisteena lakritsilla on D.O.P-alkuperämerkintä.

    Black label -lakritsilla on vahva ja tunnistettava maku, jota ei voi sekoittaa muihin lakritsoihin. Se on luontaisesti gluteeniton, sokeriton ja laktoositon. Lakritsi on pakattu tyylikkääseen peltirasiaan.

    Lisää ostoskoriin
  • amarelli lakritsimarmeladi 50g min
    3,90

    Italialaisen Amarellin lakritsimarmeladimakeiset on valmistettu kuin tavalliset marmeladimakeiset, mutta hedelmien tai marjojen sijaan ne on maustettu lakritsiuutteella. Niillä on vastustamattoman pehmeä ja mehukas sisus, ja ulkopinta on päällystetty ohuesti sokerilla. Makeiset eivät sisällä lainkaan keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.

    Lisää ostoskoriin
  • amarelli lakritsi minttupastilli 60g 2 min
    3,90

    Amarellin lakritsi-minttupastillit ovat raikas makuyhdistelmä perinteistä italialaista lakritsijuurta ja minttua. Mustaa lakritsisydäntä ympäröi mintunmakuinen kuori, ja viimeisenä silauksena pinnalla on ohut kerros sokeria. Pastillit sisältävät vain luonnollisia ainesosia ja aromeja.

    Lisää ostoskoriin
  • amarelli lakritsijauhe 100g min
    8,50

    Italialaisen lakritsivalmistajan Amarelllin lakritsijauhe sisältää vain aitoa lakritsiuutetta, glukoosisiirappia ja ruokosokeria. Se sopiikin loistavasti kotitekoisen lakritsiliköörin valmistukseen sekä esimerkiksi lakritsijäätelön, lakritsitiramisun ja suolaisen lakritsirisoton valmistukseen! Kokeile itse omaan reseptiisi!

    Lisää ostoskoriin
  • amarelli lakritsijuuri 30g min
    3,90

    Italialainen kokonainen lakritsijuuri on aitoa calabrialaista lakritsijuurta (Glycyrrhiza Glabra). Juuripaloja voi imeskellä sellaisenaan tai kuorittuna, jolloin suuhun saa voimakkaan ja 100-prosenttisesti luonnollisen lakritsin maun. Juurista voi myös hauduttaa teetä, tai niillä voi maustaa esimerkiksi likööriä.

    Lakritsijuuri kannattaa säilyttää viileässä ja kuivassa paikassa, jotta ne säilyttävät luonnolliset ominaisuutensa.

    Lisää ostoskoriin