Espanjalaisen Marques de Valduezan Extra virgin -oliiviöljy on keväisen vehreitä aromeja pursuava ekstraneitsytoliiviöljy, jonka maussa on selkeää ruohomaisuutta ja nuoren oliivin hedelmäisyyttä. Neljän lajikkeen sekoitus valmistetaan kylmäpuristamalla. Sen maku on keskivoimakas, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin ruoanlaittoon ja maustamiseen.
Espanjalaisen Marques de Valduezan Merula- ekstraneitsytoliiviöljy on hedelmäisten aromien hallitsema keskivoimakas oliiviöljy. Öljyn täydellinen makujen harmonia on saatu juuri oikeaan aikaan kerätyistä oliiveista, jotka on kuljetettu saman tien kylmäpuristettaviksi.
Espanjalaisen Marques de Valduezan Merula- ekstraneitsytoliiviöljy on hedelmäisten aromien hallitsema keskivoimakas oliiviöljy. Öljyn täydellinen makujen harmonia on saatu juuri oikeaan aikaan kerätyistä oliiveista, jotka on kuljetettu saman tien kylmäpuristettaviksi. Siististi käytettävä hanapakkaus riittää pidemmäksikin aikaa.
Marques de Valduezan appelsiininkukkahunaja on väriltään kauniin vaaleankeltainen, ja siinä on vivahteita eri keltaisen sävyistä. Sen makeassa maussa on havaittavissa kukkaisia ja sitruksisia häivähdyksiä. Hunajalla on intensiivinen ja viipyilevä maku. Hunaja on pehmeän notkeaa, ja se kiteytyy hitaasti muodostaen hienonhienoja kiteitä. Appelsiininkukkahunaja sopii erinomaisesti maustamaan riistalinnuista valmistettuja ruokia sekä sellaisenaan juustoille, teehen, jäätelöön ja paahdetulle leivälle ekstraneitsytoliiviöljyn kanssa.