
OLIVES ARNAUD – OLIIVIT JA TAPENADE
Keskellä Beau de Provencen kauniita maisemia on Fontvieille kylä jonne Marius isä ja Andre poika avasivat yrityksensä ja alkoivat työstämään alueen oliiveja.
1970 Andre kehitti DeliDelinkin suosituimman reseptin ”facon Grece” eli ryppyoliivit timjamissa ja öljyssä – ei nesteessä - olevat mustat oliivit, joita ensimmäisenä vietiin 1972 ulkomaille, Englannin kuningattaren hovihankkijan toimesta. Siitä alkoi kasvu ulkomaille sekä uusien reseptien kehitys. Yhä useampi maa alkoi tuoda maahan juuri näitä pienen Fontvieillen pienen oliivitalon oliiveja.
Aika moni suomalainen on aloittanut oliivien syönnin talon provencen yrteillä maustettujen vihreiden oliivien avulla – niin hyviä ne ovat.
DeliDelin valikoimista löytyvät Provencen yrteillä maustetut vihreät oliivit, timjamiryppyoliivit, nizzan pienet oliivit ja provencen sekoitus sekä musta ja vihreä tapenade – oliivitahna
9223372036854775807 -tuotteet
-
5,20
Olives Arnaud’n vihreä tapenade on perinteiseen tapaan provencelaisista oliiveista valmistettu herkullinen tapenade. Kokeile sitä sellaisenaan suolaisissa suupaloissa tai erilaisten ruokien lisukkeena tai maustajana. Vihreässä tapenadessa ei ole mitään keinotekoista, ja kaikki maut tulevat puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista!
-
5,20
Olives Arnaud’n musta tapenade on perinteiseen provencelaiseen tapaan valmistettu korkealaatuinen tapenade mustista oliiveista. Tuotteessa on käytetty vain parhaita ja puhtaita raaka-aineita. Tilaa tästä herkullinen lisuke erilaisille ruoille tai maukas täyte erilaisille suolaisille suupaloille!
-
6,50
Alkupalalautaselle, juustolautaselle, pizzan päälle, salaattiin… Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kokonaiset oliivit maistuvat niin aperitiivin kanssa kuin ruoanlaitossa. Auringonkukkaöljyyn säilötyt ja timjamilla maustetut tummat oliivit on valmistettu vain parhaimmista oliiveista ja luonnollisista raaka-aineista, minkä kyllä huomaa maussa!
-
6,75
Alkupalalautaselle, kalan kanssa, pizzan päälle, salaattiin… Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kivettömät oliivit maistuvat niin aperitiivin kanssa kuin ruoanlaitossa. Auringonkukkaöljyyn säilötyt ja timjamilla maustetut tummat oliivit on valmistettu vain parhaimmista oliiveista ja luonnollisista raaka-aineista, minkä kyllä huomaa maussa!