Maison ProSainin valmis ratatouille on helppo, maukas ja terveellinen keittiön ruokakaapin perustuote. Puhtaista luomuraaka-aineista valmistettu ratatouille maistuu sellaisenaan lämmitettynä monen ruoan lisukkeena. Voit käyttää sitä myös kastikepohjana esimerkiksi pizzalle, lasagnessa tai pastan kanssa!
Maison ProSainin säilötyt herneet on valmistettu parhaista luomuherneistä ja huolellisesti keittäen maustetussa keittoliemessä. Voit vain lämmittää herneet, ja ne ovat valmis lisuke. Säilötyt herneet sopivat erinomaisesti myös ruoanlaittoon, esimerkiksi hernesosekeittoon.
Ranskalaisen ProSainin luomugranaattiomenamehu on 100-prosenttista täysmehua, jossa ei ole käytetty lainkaan muita ainesosia. Sen pehmeä maku ja purppuranpunainen väri tekevät siitä todellisen luksusmehun. Se ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria, vettä, säilöntäaineita tai väriaineita.
Favrichonin crunchy mysli on maustettu todellisilla supermarjoilla eli karpalolla, granaattiomenan siemenillä ja mustaviinimarjoilla. Siinä käytetty vilja on luomuviljeltyä täysjyväviljaa, joka on maustettu karpalomehulla. Tämä luomumysli on mitä terveellisin aamunaloitus ja antaa terveellisen lähdön päivään kuin päivään.
Favrichonin karpalolla, mustikalla ja vadelmalla maustettu luomu crunchy mysli on helppo ja terveellinen startti päivään. Aitojen marjojen lisäksi se sisältää kuitupitoista täysjyväviljaa. Mutta ei lainkaan keinotekoisia aineita!
Chili con carnen klassinen resepti on nyt saatavilla Mon Plat du Jour -versiona: meidän valikoimamme luomuruokia, jotka ovat yksittäisannoksia ja valmiina syötäväksi 2 minuutissa. Tässä texmex-keittiön tunnetussa reseptissä on pehmeitä punaisia papuja, jotka on kypsennetty pienten vihannesten kanssa ja yhdistetty huolella valittuun naudanlihaan.
Pikkuherneiden ja nuorten luomuporkkanoiden klassinen yhdistelmä, huolellisesti pakattuna jokaiseen purkkiin. Ne on viljelty Ranskassa ja poimittu kypsinä. Valitsemme pikkuherneet huolella hyvän laadun ja maun vuoksi. Yhdessä nuorten porkkanoiden ja pienen sipuli- ja salottisipulilisän kanssa ne säilötään lasipurkkeihin tehtaallamme Pyrénées-Orientalesissa.
Ranskalaisen Prosainin luomumaissi on viljelty Ranskassa perheomisteisella tilalla ja kypsennetty valmistajan tehtaalla Pyreneillä. Maissi poimitaan, kun se on parhaimmillaan, minkä jälkeen se säilötään ainoastaan käyttäen vettä ja hyppysellinen merisuolaa. Tässä on herkullinen ja vastuullisesti tuotettu perustuote jokaiseen ruokakaappiin!