Suklaat

31 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • luomu ja reilun kaupan kasintehdyt konvehdit metallirasia 290g 2
    19,50

    Tyylikkääseen metallirasiaan pakatut käsintehdyt konvehdit sisältävät valikoiman niin valkosuklaisia, maitosuklaisia, tummasta suklaasta valmistettuja kuin hasselpähkinällä höystettyjä konvehteja. Konvehdeissa on käytetty vain luomuraaka-aineita sekä Reilun kaupan standardien mukaan tuotettuja ainesosia. Chevalier d’Argouges’in konvehdeissa ei käytetä lainkaan palmuöljyä, ja ne ovat tarkkaa käsityötä pinnan praliini-rouheesta lähtien.

  • le camembert suklaa camembert juusto 200g min
    14,50

    Daniel Mercierin Le Berrichon -suklaa on saanut inspiraationsa perinteisestä camembert-juustokiekosta, ja suklaan nimi onkin ”Camembert-suklaa”. Se on sisältä suussa sulavan pehmeää praliinisuklaata, jossa on mukana rapsahtavaa pähkinäpraliinia hasselpähkinästä ja mantelista. Suklaa on valmistettu täysin käsityönä aina kiekon pakkaamiseen saakka. Suklaassa on käytetty vain aitoa kaakaovoita eikä lainkaan kasviöljyjä.

  • le crottin suklaa vuohenjuustot 2 kpl 140g min
    10,90

    Ranskalaisen Daniel Mercierin Le Crottin -suklaa on saanut inspiraationsa perinteisistä vuohenjuustokiekoista. Kiekot ovat sisältä suussa sulavan pehmeää praliinisuklaata, joka on päällystetty valkosuklaalla. Pehmeässä sisuksessa rouskuvat herkullinen pähkinäpraliini hasselpähkinästä, mantelista ja pekaanipähkinästä. Suklaa on valmistettu täysin käsityönä aina kiekon pakkaamiseen asti. Suklaassa on käytetty vain aitoa kaakaovoita eikä lainkaan kasviöljyjä.

  • luomu ja reilun kaupan minttusuklaa konvehti 145g
    9,50

    Normandialaisen Chevalier d’Argouges’in minttusuklaakonvehdit on valmistettu Reilun kaupan kriteerien mukaan tuotetusta luomusuklaasta. Konvehdeissa käytetty suklaa on tummaa suklaata, jossa on kaakaota 72 %. Konvehdit on valmistettu käsityönä ja ainoastaan parhaista raaka-aineista. Tässä aito ja eettisesti tuotettu herkku minttusuklaan ystäville!

  • noccioletta piedmonten hasselpahkinasuklaalevykakku 120g
    7,50

    Italialaisen D. Barberon Noccioletta-hasselpähkinäsuklaalevy sisältää yli puolet aitoja piemontelaisia hasselpähkinöitä. Sen pähkinäpitoisuus on 55 %, ja kaakaota suklaa sisältää väh. 30 %. Suklaassa ei käytetä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita eikä kasviöljyjä tai palmuöljyä. Tässä suklaassa pääsevät hasselpähkinät todella oikeuksiinsa!

  • Rommisuklaatanko 270g min
    12,60

    sopii kasvissyöjille ja keliaakikolle

  • Luomu suklaakonvehtirasia tumma 72 ja maito 180g CR3
    12,94

    Chevalier d’Argouges’in Reilun kaupan maitosuklaasta ja tummasta suklaasta valmistetut suklaakonvehdit ovat käsintehtyjä luomusuklaaherkkuja. Rasiasta löytyy eri makuja, mm. manteli- ja hasselpähkinätäytteisiä konvehteja niin maitosuklaalla kuin tummalla suklaalla päällystettyinä. Konvehdeissa on käytetty ainoastaan aitoa kaakaovoita, ei kasviöljyjä tai palmuöljyä. Lajitelman tumma suklaa sisältää 72 % kaakaota.

  • suklaakonvehti metallirasia limoncelli marachino nocciole 150g 2
    10,50

    Italialaisen D. Barberon paperipäällysteiset suklaakonvehdit metallirasiassa on täydellinen lahja suklaafaneille tai vain omaan herkkuhetkeen. Rasia sisältää kolme eri makua: nocciolino (Piemonten hasselpähkinöillä täytettyjä praliineja), boero (kirsikalla täytettyjä praliineja) ja limoncello (Sorrenton limoncello-täytteellä täytettyjä praliineja).

  • luomu ja reilun kaupan coffee break konvehti 140g
    9,50

    hevalier d’Argouges’in Café Gourmand -suklaalajitelma sisältää valikoiman herkullisia maustettuja suklaita. Ne ovat Reilun kaupan suklaata sekä puhdasta luomutuotantoa. Suklaalajitelman nimi viittaa suosittuun ranskalaiseen jälkiruokaan, jossa samalle lautaselle on kerätty pieniä maistiaisia ravintolan useammasta jälkiruokavaihtoehdosta. Café Gourmand -suklaalajitelma onkin täydellinen kumppani kahvikupillisen oheen tarjottavaksi!

  • osterilaatikko 4
    14,90

    Ranskalaiset suklaaosterit saavat nimensä ulkomuodostaan, joka muistuttaa aivan osteria. Chevalier d’Argouges’in Reilun kaupan luomusuklaaostereiden sisältä löytyy herkullinen hasselpähkinätäyte ja ulkokuori on rapsahtavaa maitosuklaata. Suklaa sisältää 37 % kaakaota. Osterit valmistetaan käsityönä vain parhaista raaka-aineista.

  • luomu ja reilun kaupan suklaatryffeli 160g
    8,90

    Chevalier d’Argouges’in suklaatryffeli on herkku, josta monen on vaikea kieltäytyä. Reilun kaupan luomusuklaasta valmistetut tryffelit sisältävät 72 % kaakaota ja ainoastaan aitoa kaakaovoita, ei kasviöljyjä tai palmuöljyä. Suklaatryffelit on tehty käsityönä ja perinteisellä reseptillä vain parhaimmista raaka-aineista.

  • la guinette kirsikat tummasuklaassa
    19,90

    Mademoiselle de Margaux on tunnetun Bordeaux-viinin valmistajan, Château de Margaux’n, naapurissa sijaitseva suklaavalmistaja. Mademoiselle de Margaux’n yksi klassikoista on armanjakissa säilötyt ja tummaan suklaaseen kastetut Guinette-kirsikat. Tarkkaan valikoidun armanjakin, raikkaiden kirsikoiden ja laadukkaan tumman suklaan yhdistelmä takaa tälle herkulle upean makuyhdistelmän ja suussa sulavan rakenteen, joka kelpaa vaativimmillekin herkkusuille.

  • Luomu suklaakonvehtirasia tumma 72 180g
    12,94

    Tumman suklaan ystäviä ilahduttavat Chevalier d’Argouges’in Reilun kaupan tummasuklaakonvehdit, jotka on valmistettu luomuraaka-aineista. Lajitelmasta löytyy eri makuja, mm. manteli- ja hasselpähkinätäytteisiä konvehteja. Konvehdeissa on käytetty ainoastaan aitoa kaakaovoita, ei kasviöljyjä tai palmuöljyä. Suklaa sisältää 72 % kaakaota. Konvehdit valmistetaan käsityönä ja vain parhaista raaka-aineista.