Suklaat
DeliDelin suklaavalikoima on ainutlaatuinen yhdistelmä ranskalaisten, italialaisten ja belgialaisten suklaamestareiden perinteisiä ja moderneja herkkuja. Suklaamme ovat myös vastuullisesti tuotettuja, jolloin herkuttelet niillä hyvillä mielin. Meiltä löydät niin Reilun kaupan luomusuklaat, ranskalaisten pientuottajien käsityönä tekemät konvehdit, italialaiset pähkinäsuklaat kuin belgialaiset suositut suklaalastukaakaot. Monilla valmistajillamme on omat paikalliset kaakaonviljelijät, joiden työpanos tukee koko ympäröivää yhteisöä. Oman herkkuhetken lisäksi löydät meiltä loistavat lahjat jokaiseen suklaanmakuun.
-
7,50
Italialaisen D. Barberon Noccioletta-hasselpähkinäsuklaalevy sisältää yli puolet aitoja piemontelaisia hasselpähkinöitä. Sen pähkinäpitoisuus on 55 %, ja kaakaota suklaa sisältää väh. 30 %. Suklaassa ei käytetä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita eikä kasviöljyjä tai palmuöljyä. Tässä suklaassa pääsevät hasselpähkinät todella oikeuksiinsa!
-
12,94
Chevalier d’Argouges’in Reilun kaupan maitosuklaasta ja tummasta suklaasta valmistetut suklaakonvehdit ovat käsintehtyjä luomusuklaaherkkuja. Rasiasta löytyy eri makuja, mm. manteli- ja hasselpähkinätäytteisiä konvehteja niin maitosuklaalla kuin tummalla suklaalla päällystettyinä. Konvehdeissa on käytetty ainoastaan aitoa kaakaovoita, ei kasviöljyjä tai palmuöljyä. Lajitelman tumma suklaa sisältää 72 % kaakaota.
-
9,50
Normandialaisen Chevalier d’Argouges’in minttusuklaakonvehdit on valmistettu Reilun kaupan kriteerien mukaan tuotetusta luomusuklaasta. Konvehdeissa käytetty suklaa on tummaa suklaata, jossa on kaakaota 72 %. Konvehdit on valmistettu käsityönä ja ainoastaan parhaista raaka-aineista. Tässä aito ja eettisesti tuotettu herkku minttusuklaan ystäville!
-
10,50
Italialaisen D. Barberon paperipäällysteiset suklaakonvehdit metallirasiassa on täydellinen lahja suklaafaneille tai vain omaan herkkuhetkeen. Rasia sisältää kolme eri makua: nocciolino (Piemonten hasselpähkinöillä täytettyjä praliineja), boero (kirsikalla täytettyjä praliineja) ja limoncello (Sorrenton limoncello-täytteellä täytettyjä praliineja).
-
14,50
Daniel Mercierin Le Berrichon -suklaa on saanut inspiraationsa perinteisestä camembert-juustokiekosta, ja suklaan nimi onkin ”Camembert-suklaa”. Se on sisältä suussa sulavan pehmeää praliinisuklaata, jossa on mukana rapsahtavaa pähkinäpraliinia hasselpähkinästä ja mantelista. Suklaa on valmistettu täysin käsityönä aina kiekon pakkaamiseen saakka. Suklaassa on käytetty vain aitoa kaakaovoita eikä lainkaan kasviöljyjä.
-
3,90
Suuri ilo pienestä suklaarasiasta syntyy belgialaisen suklaanvalmistajan Dolfinin Love-suklaarasian paljastuttua paketista. Se sisältää 9 neliönmallista herkullista suklaapalaa, joiden nauttiminen luo aistillisen hetken niin arkeen kuin juhlaan, yksin tai seurassa. Kaunis rasia kruunaa makunautinnon.
-
6,30
Belgialaisen Dolfinin suositut kaakaoon käytettävät suklaalastut ovat täällä taas! Korkealaatuisilla ja jopa 77 % kaakaota sisältävillä suklaalastuilla keität herkullisen ja täyteläisen kaakaon, jolla saat taatusti suklaanhimon taltutettua. Kokeile niitä myös suklaamoussessa, leivonnassa ja koristelussa!
-
6,30
Belgialaisen Dolfinin suositut kaakaoon käytettävät suklaalastut ovat täällä taas! Tumman ja valkosuklaan yhdistelmä luo ihanan pehmeän, lempeän ja hennosti vaniljaisen maun täyteläiseen kaakaoon, jossa on huomattavissa jopa kevyt hunajainen vivahde. Kokeile suklaalastuja myös leivonnassa ja koristelussa!
-
7,50
Viileän päivän pelastus on belgialaisen suklaanvalmistajan Dolfinin appelsiinikaakao. Sen tuoksu on lämpimän kutsuva ja kevyen mausteinen. Appelsiinin, kanelin ja inkiväärin liitto suklaan kanssa luo tämän vastustamattoman kaakaon, joka houkuttelee kupilliselle ja käpertymään sohvalle huovan alle.
-
7,80
Belgialaisen suklaanvalmistajan Dolfinin rakastettu Le Chat -hahmo koristaa myös maitosuklaalla ja mantelikrokantilla päällystettyjä rapsahtavan rapeita karamellipaloja. Kinuskinen karamelli on tehty käsityönä aidosta suolaisesta voista, ja sen kruunaa laadukas belgialainen maitosuklaa ja herkullinen mantelirouhe.