Suklaat

DeliDelin suklaavalikoima on ainutlaatuinen yhdistelmä ranskalaisten, italialaisten ja belgialaisten suklaamestareiden perinteisiä ja moderneja herkkuja. Suklaamme ovat myös vastuullisesti tuotettuja, jolloin herkuttelet niillä hyvillä mielin. Meiltä löydät niin Reilun kaupan luomusuklaat, ranskalaisten pientuottajien käsityönä tekemät konvehdit, italialaiset pähkinäsuklaat kuin belgialaiset suositut suklaalastukaakaot. Monilla valmistajillamme on omat paikalliset kaakaonviljelijät, joiden työpanos tukee koko ympäröivää yhteisöä. Oman herkkuhetken lisäksi löydät meiltä loistavat lahjat jokaiseen suklaanmakuun.

34 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
 • noccioletta piedmonten hasselpahkinasuklaalevykakku 120g
  7,50

  Italialaisen D. Barberon Noccioletta-hasselpähkinäsuklaalevy sisältää yli puolet aitoja piemontelaisia hasselpähkinöitä. Sen pähkinäpitoisuus on 55 %, ja kaakaota suklaa sisältää väh. 30 %. Suklaassa ei käytetä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita eikä kasviöljyjä tai palmuöljyä. Tässä suklaassa pääsevät hasselpähkinät todella oikeuksiinsa!

 • Luomu suklaakonvehtirasia tumma 72 ja maito 180g CR3
  12,94

  Chevalier d’Argouges’in Reilun kaupan maitosuklaasta ja tummasta suklaasta valmistetut suklaakonvehdit ovat käsintehtyjä luomusuklaaherkkuja. Rasiasta löytyy eri makuja, mm. manteli- ja hasselpähkinätäytteisiä konvehteja niin maitosuklaalla kuin tummalla suklaalla päällystettyinä. Konvehdeissa on käytetty ainoastaan aitoa kaakaovoita, ei kasviöljyjä tai palmuöljyä. Lajitelman tumma suklaa sisältää 72 % kaakaota.

 • luomu ja reilun kaupan minttusuklaa konvehti 145g
  9,50

  Normandialaisen Chevalier d’Argouges’in minttusuklaakonvehdit on valmistettu Reilun kaupan kriteerien mukaan tuotetusta luomusuklaasta. Konvehdeissa käytetty suklaa on tummaa suklaata, jossa on kaakaota 72 %. Konvehdit on valmistettu käsityönä ja ainoastaan parhaista raaka-aineista. Tässä aito ja eettisesti tuotettu herkku minttusuklaan ystäville!

 • suklaakonvehti metallirasia limoncelli marachino nocciole 150g 2
  10,50

  Italialaisen D. Barberon paperipäällysteiset suklaakonvehdit metallirasiassa on täydellinen lahja suklaafaneille tai vain omaan herkkuhetkeen. Rasia sisältää kolme eri makua: nocciolino (Piemonten hasselpähkinöillä täytettyjä praliineja), boero (kirsikalla täytettyjä praliineja) ja limoncello (Sorrenton limoncello-täytteellä täytettyjä praliineja).

 • Rommisuklaatanko 270g min
  12,60

  sopii kasvissyöjille ja keliaakikolle

 • le camembert suklaa camembert juusto 200g min
  14,50

  Daniel Mercierin Le Berrichon -suklaa on saanut inspiraationsa perinteisestä camembert-juustokiekosta, ja suklaan nimi onkin ”Camembert-suklaa”. Se on sisältä suussa sulavan pehmeää praliinisuklaata, jossa on mukana rapsahtavaa pähkinäpraliinia hasselpähkinästä ja mantelista. Suklaa on valmistettu täysin käsityönä aina kiekon pakkaamiseen saakka. Suklaassa on käytetty vain aitoa kaakaovoita eikä lainkaan kasviöljyjä.

 • love 9 kpl pikkusuklaa min
  3,90

  Suuri ilo pienestä suklaarasiasta syntyy belgialaisen suklaanvalmistajan Dolfinin Love-suklaarasian paljastuttua paketista. Se sisältää 9 neliönmallista herkullista suklaapalaa, joiden nauttiminen luo aistillisen hetken niin arkeen kuin juhlaan, yksin tai seurassa. Kaunis rasia kruunaa makunautinnon.

 • love 18 pl pikkusuklaa min
  7,50

  Chic et gourmand!
  Belgialaisen suklaanvalmistajan Dolfinin Love-suklaarasia sisältää 18 neliönmallista herkullista suklaapalaa, joiden nauttiminen luo aistillisen hetken niin arkeen kuin juhlaan, yksin tai seurassa. Dolfinin korkealaatuiset ja vastuulliset suklaat ovat pieni pala luksusta!

 • suklaalastukaakao 77 pussi 200g min
  6,30

  Belgialaisen Dolfinin suositut kaakaoon käytettävät suklaalastut ovat täällä taas! Korkealaatuisilla ja jopa 77 % kaakaota sisältävillä suklaalastuilla keität herkullisen ja täyteläisen kaakaon, jolla saat taatusti suklaanhimon taltutettua. Kokeile niitä myös suklaamoussessa, leivonnassa ja koristelussa!

 • suklaalastukaakao noirblanc pussi 200g min
  6,30

  Belgialaisen Dolfinin suositut kaakaoon käytettävät suklaalastut ovat täällä taas! Tumman ja valkosuklaan yhdistelmä luo ihanan pehmeän, lempeän ja hennosti vaniljaisen maun täyteläiseen kaakaoon, jossa on huomattavissa jopa kevyt hunajainen vivahde. Kokeile suklaalastuja myös leivonnassa ja koristelussa!

 • mantelikaakao 250g min
  7,50

  Belgialaisen suklaanvalmistajan Dolfinin mantelikaakao on herkullinen yhdistelmä kaakaota ja mantelia. Kaakaojauheen resepti on hyvin varjeltu salaisuus, eikä ole yhtään ihme, miksi!

 • suola caramel kaakao 250g min
  7,50

  Nimi taitaa kertoa jo kaiken. Belgialaisen suklaanvalmistajan Dolfinin suolainen kinuski -kaakao sisältää kaksi mitä herkullisinta makua: suklaan ja suolaisen kinuskin. Tästä löydät täydellisen kaakaon makeisiin herkkuhetkiin!

 • 55 kaakao 250g min
  7,50

  Belgialaisen suklaanvalmistajan Dolfinin 55-prosenttinen kaakao on ihanan suklainen herkkuhetki tai energianlataaja vaikka vuoden jokaisena päivänä. Se on laadukkaista raaka-aineista vastuullisesti tuotettu kaakaojauhe, jota voi olla vaikea vastustaa…

 • appelsiinikaakao 250g min
  7,50

  Viileän päivän pelastus on belgialaisen suklaanvalmistajan Dolfinin appelsiinikaakao. Sen tuoksu on lämpimän kutsuva ja kevyen mausteinen. Appelsiinin, kanelin ja inkiväärin liitto suklaan kanssa luo tämän vastustamattoman kaakaon, joka houkuttelee kupilliselle ja käpertymään sohvalle huovan alle.

 • praline kaakao 250g min
  7,50

  Kun haluat kunnon herkkukaakaon, tässä on oikea valintasi. Belgialaisen suklaanvalmistajan Dolfinin praliné-kaakaossa yhdistyvät samettisen pehmeä suklaa sekä herkullinen hasselpähkinä-praliini. Tätä voi olla vaikea vastustaa!

 • les caramels du chat maitosuklaa mantelit ja kaakaonpalat min
  7,80

  Belgialaisen suklaanvalmistajan Dolfinin rakastettu Le Chat -hahmo koristaa myös maitosuklaalla ja mantelikrokantilla päällystettyjä rapsahtavan rapeita karamellipaloja. Kinuskinen karamelli on tehty käsityönä aidosta suolaisesta voista, ja sen kruunaa laadukas belgialainen maitosuklaa ja herkullinen mantelirouhe.