Italialaisen D. Barberon Noccioletta-hasselpähkinäsuklaalevy sisältää yli puolet aitoja piemontelaisia hasselpähkinöitä. Sen pähkinäpitoisuus on 55 %, ja kaakaota suklaa sisältää väh. 30 %. Suklaassa ei käytetä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita eikä kasviöljyjä tai palmuöljyä. Tässä suklaassa pääsevät hasselpähkinät todella oikeuksiinsa!
Noccioletta-hasselpähkinäsuklaalevy, D. Barbero 120 g
7,50
Kuvaus
D. Barbero on jo 1800-luvulla perustettu perheyritys, joka on erikoistunut perinteiseen torrone-nougat’n ja suklaiden valmistamiseen. Tuotteissa käytetään paikallisia ja korkealaatuisia raaka-aineita, jotka tekevät herkuista vastustamattomia.
Noccioletta-hasselpähkinäsuklaalevyssä yhdistyy D. Baberon perinteinen suklaaresepti Piemonten kuuluisiin kokonaisiin hasselpähkinöihin. Tuloksena on Astin maakunnalle tunnusomaisia makuja säilövä herkullinen suklaa. Suklaassa on käytetty ainoastaan aitoa kaakaovoita eikä lainkaan lisättyjä kasvirasvoja. Tuote ei sisällä myöskään mitään geenimanipuloituja (GMO) ainesosia.
Energia: 2368kJ / 568kcal Rasva: 38g josta tyydyttynyttä: 17g Hiilihydratit: 48g josta sokeri: 46g Proteiini: 8,6g Suola: 0,18g Kuitu:
K –
Tosi suklaista ja pähkinäistä eli herkullista! Pyöreä muoto yllätti, mutta teki tuotteesta vain persoonallisemman.