Italia
122 -tuotteet
-
6,20€ sis Alv
Pappardelle on perinteinen Toscanasta kotoisin oleva hyvin leveä nauhamainen pastalaji, joka sopii loistavasti erilaisten kastikkeiden kanssa. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa pappardelle-pastansa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Keittoaika 5–6 minuuttia
-
6,90€ sis Alv
Trofie-pasta on alun perin kotoisin Pohjois-Italiasta Liguriasta. Sen lyhyt ja kierteinen muoto tekevät siitä täydellisen pastan erilaisille runsaille kastikkeille. Morellin pastatehtaan trofie-pasta valmistetaan laadukkaasta durumvehnäjauhosta, jossa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 15–16 minuuttia
-
6,20€ sis Alv
Toscanalaisen Morellin pastatehtaan sahramilla maustettu linguine-pasta on aromikas ja omintakeinen pasta. Pastassa yhdistyy perinteinen italialaisuus sekä häivähdys itämaisia mausteita. Kokeile sahramipastaa esimerkiksi merenelävien tai italialaisen kinkun kanssa. Keittoaika 6–7 minuuttia.
-
6,20€ sis Alv
Astetta ylellisemmän ja puhtaasti herkullisen pastaruokalajin saat valmistettua helposti tryffelipastalla! Toscanalaisen Morellin pastatehtaan aidolla mustalla tryffelillä maustettu durumvehnästä tehty linguine-pasta sopii täydellisesti kermaisille kastikkeille. Kokeile pastaa myös tryffeliöljyn kanssa! Keittoaika 6–7 minuuttia.
-
5,75€ sis Alv
Toscanalaisen Morellin pastatehtaan sitruunalla ja pippurilla maustettu linguine-pasta on raikkaan aromikas pasta. Puhdas sitruunan maku tulee tuoreista, aidoista sitruunoista. Kokeile sitruuna- & pippuripastaa yksinkertaisimmillaan sellaisenaan oliiviöljyn kanssa, tai lisää mukaan parmesaani- tai pecorinoraastetta ja pieni rouhaisu tuoretta mustapippuria. Keittoaika 6–7 minuuttia.
-
6,30€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Balsamico de Modena on korkealaatuinen ja pehmeä, aito modenalainen balsamico. Kokeile sitä esimerkiksi lihojen maustamiseen sekä vahvemmille juustoille, kuten parmesaanille. Jälkiruoista Balsamico de Modena maustaa niin mansikat kuin jopa vaniljajäätelön!
-
7,90€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.
-
9,80€ sis Alv
La Bonissiman balsamikosiirappi, Crema all’Aceto Balsamico di Modena IGP, on täydellinen sekoitus keittämällä tiivistettyä rypälemehua ja aitoa modenalaista balsamicoa. Helppo pakkaus tekee siitä täydellisen balsamicon pöytään ja aina käden ulottuville keittiössä. Kokeile niin ruokien maustajana kuin juustojen kanssa!
-
22,50€ sis Alv
Modenalaisen balsamicovalmistajan, La Bonissiman, Sigillo Verde -balsamico on kypsynyt vähintään viiden vuoden ajan tammitynnyreissä valmistajan kellareissa. Sille on kehittynyt intensiivisiä hedelmäisiä aromeja sekä klassinen tumma väri. Kokeile Sigillo Verde -balsamicoa etenkin paistien ja lihapatojen maustajana tai eleganttina kastikkeella keitetyille vihanneksille.
-
16,90€ sis Alv
Modenalaisen balsamicovalmistajan, La Bonissiman, Sigillo Verde -balsamico on kypsynyt vähintään viiden vuoden ajan tammitynnyreissä valmistajan kellareissa. Sille on kehittynyt intensiivisiä hedelmäisiä aromeja sekä klassinen tumma väri. Kokeile Sigillo Verde -balsamicoa etenkin paistien ja lihapatojen maustajana tai eleganttina kastikkeella keitetyille vihanneksille.
-
1450,00€ sis Alv
Saksanpähkinäpuusta veistetty ylellinen ja numeroitu rasia kätkee sisäänsä yli 100 vuotta kypsytetyn balsamicon, La Bonissiman kruunujalokiven.”Il Centenariota” ovat kypsytelleet useammat sukupolvet Acetaia La Bonissiman perheyrityksessä, ja sen harvinaisista tynnyreistä on nyt pullotettu tämä luksustuote, joka käy niin eksklusiiviseksi lahjaksi kuin itsellään säilytettäväksi tai hedonistisesti nautittavaksi.
-
52,50€ sis Alv
Modenalaisen La Bonissiman ylpeys on vähintään 15 vuotta kypsytetty Sigillo Platino -balsamico. Tämä arvokkaasti tammitynnyreissä ikääntynyt tumma balsamico on tiiviin aromaattinen moniulotteisilla mutta silti herkillä, makeilla aromeillaan. Kokeile erityisesti mansikoiden ja jälkiruokien kanssa. Tästä löydät myös erottamattoman kumppanin parmesaanijuustolle!
-
6,20€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Fregula Sarda Tostata on sardinialainen erikoisuus, jota kutsutaan välillä myös Sardinian kuskusiksi. Pienen helmen muotoiset pastasuurimot paahdetaan lopuksi uunista, mikä tekee niiden väristä kauniin paahteisen. Fregulan ainutlaatuinen valmistustapa saa pastaan jopa hieman hasselpähkinäisen aromin. Perinteisesti fregula-pastaa tarjotaan tomaatti-basilikapohjaisen simpukkakastikkeen kera. Keittoaika 12 minuuttia.