Italia

116 -tuotteet

  • Balsamiko tradizionale di Modena DOP 100 ml
    59,80 sis Alv

    Tämä aito, alkuperäismerkinnän saanut balsamico on kypsynyt vähintään 12 vuotta. Tyylikkääseen pulloon pakattuna tämä toimiikin niin lahjana kuin keittiön koristajana.

  • pappardelle pastificio morelli
    6,20 sis Alv

    Pappardelle on perinteinen Toscanasta kotoisin oleva hyvin leveä nauhamainen pastalaji, joka sopii loistavasti erilaisten kastikkeiden kanssa. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa pappardelle-pastansa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Keittoaika 5–6 minuuttia

  • luomu maissipasta
    6,20 sis Alv

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan maissipasta on luonnostaan gluteenitonta linguine-pastaa. Pastassa käytetty maissi on lisäksi puhdasta luomutuotantoa. Keittoaika 7–9 minuuttia.

  • spaghetti 8 min pastificio morelli 1
    5,75 sis Alv

    Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.

  • akaasiahunaja 400g
    10,90 sis Alv

    Italialaisen Mariangela Prunotton akaasiahunaja on korkealaatuinen ja hienovaraisen aromikas hunaja. Kyseessä on yksikukkahunaja, jonka tuottaneet mehiläiset ovat pölyttäneet lähiympäristönsä akaasiapuita. Akaasiahunaja sopii miedon makunsa ansiosta monenlaisten jälkiruokien ja juomien makeuttamiseen, sillä sen aromi ei peitä makeutettavan ruoan tai juoman omia aromeja.

  • suolakeksi 150g
    4,30 sis Alv

    Terrenostren perinteisten reseptien mukaan leivotut tuotteet tuovat aidon Puglian maun ruokapöytääsi.
    Bruschette-suolakeksit on valmistettu kokonaan ilman lisäaineita.
    Niiden neutraali maku sopii täydellisesti erilaisten levitteiden ja juustojen kera. Kokeile suolakeksejä pateiden, kalapateiden tai tapenadejen seurana. Aidon italialaisen bruschetta-alkupalan saat helposti aikaiseksi valkosipulibruschettamme avulla. Suolakeksit ovat myös oiva lisuke kalakeitolle: sipaise keksien päälle nokare rouille-kastiketta ja tarjoile kalakeiton kera.

  • balsamico de modena
    6,30 sis Alv

    Balsamico de Modena on korkealaatuinen ja pehmeä, aito modenalainen balsamico. Kokeile sitä esimerkiksi lihojen maustamiseen sekä vahvemmille juustoille, kuten parmesaanille. Jälkiruoista Balsamico de Modena maustaa niin mansikat kuin jopa vaniljajäätelön!

  • balsamico valkoinen
    5,20 sis Alv

    DeliDelin valkoinen balsamico on huolella ja perinteisesti valmistettu vaalea balsamietikka. Sen hienovaraiset hedelmäiset aromit sopivat täydellisesti salaattien maustamiseen. Kokeile valkoista balsamicoa myös kalalle ja mereneläville ja jopa hedelmäsalaattiin!

  • spaghetti 1kg
    7,90 sis Alv

    Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.

  • musta spaghetti 500g min
    7,90 sis Alv

    Morellin pastatehtaan musta spagetti eli Spaghetti al Nero di Seppia saa kauniin intensiivisen värinsä sekä merellisen arominsa mustekalan musteesta. Perinteisen sisilialaisen reseptin mukaan pasta tarjoillaan merenelävien kera. Keittoaika 8 minuuttia.

  • grissotti oliivioljytikku
    5,80 sis Alv

    Grissotti-leipätikku on perinteinen, oliiviöljyyn leivottu suolainen, kuivattu leipätikku. Ne ovat maukkaita sellaisenaan naposteluun esimerkiksi viinilasillisen seurana. Kokeile niitä myös esimerkiksi keittojen kera perinteisen leivän sijaan. Grissotti-leipätikuilla saat luotua lisäksi maukkaita antipasteja: kääri tikun ympärille siivu ilmakuivattua kinkkua ja tarjoile esimerkiksi aurinkokuivattujen tomaattien kera!

  • crema allaceto balsamico tradizionale di modena min
    9,80 sis Alv

    La Bonissiman balsamikosiirappi, Crema all’Aceto Balsamico di Modena IGP, on täydellinen sekoitus keittämällä tiivistettyä rypälemehua ja aitoa modenalaista balsamicoa. Helppo pakkaus tekee siitä täydellisen balsamicon pöytään ja aina käden ulottuville keittiössä. Kokeile niin ruokien maustajana kuin juustojen kanssa!

  • aceto balsamico di modena igp invecchiato sigillo verde va¤h 5v
    16,90 sis Alv

    Modenalaisen balsamicovalmistajan, La Bonissiman, Sigillo Verde -balsamico on kypsynyt vähintään viiden vuoden ajan tammitynnyreissä valmistajan kellareissa. Sille on kehittynyt intensiivisiä hedelmäisiä aromeja sekä klassinen tumma väri. Kokeile Sigillo Verde -balsamicoa etenkin paistien ja lihapatojen maustajana tai eleganttina kastikkeella keitetyille vihanneksille.

  • 100v balsamiko
    1450,00 sis Alv

    Saksanpähkinäpuusta veistetty ylellinen ja numeroitu rasia kätkee sisäänsä yli 100 vuotta kypsytetyn balsamicon, La Bonissiman kruunujalokiven.”Il Centenariota” ovat kypsytelleet useammat sukupolvet Acetaia La Bonissiman perheyrityksessä, ja sen harvinaisista tynnyreistä on nyt pullotettu tämä luksustuote, joka käy niin eksklusiiviseksi lahjaksi kuin itsellään säilytettäväksi tai hedonistisesti nautittavaksi.

  • aceto balsamico di modena igp invecchiato sigillo platino vah 15v
    52,50 sis Alv

    Modenalaisen La Bonissiman ylpeys on vähintään 15 vuotta kypsytetty Sigillo Platino -balsamico. Tämä arvokkaasti tammitynnyreissä ikääntynyt tumma balsamico on tiiviin aromaattinen moniulotteisilla mutta silti herkillä, makeilla aromeillaan. Kokeile erityisesti mansikoiden ja jälkiruokien kanssa. Tästä löydät myös erottamattoman kumppanin parmesaanijuustolle!

  • tagliolini pomodoro pastificio morelli
    5,75 sis Alv

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan Tagliolini-tomaattipasta on täynnä Toscanan tomaattien ja durumvehnän aromeja. Yksinkertaisimmillaan tarjoa keitetty pasta laadukkaan oliiviöljyn ja tuoreen basilikan kera sellaisenaan! Keittoaika 5 minuuttia.

  • luomutomaatti passata pullo min
    4,55 sis Alv

    Mariangela Prunotton luomutomaattipassata on valmistettu auringon kypsyttämistä italialaisista tomaateista, jotka on poimittu juuri oikealla hetkellä. Tomaattipassatta eli paseeratut tomaatit on keitetty ja säilötty pelkistä luomutomaateista, eikä siihen ole lisätty mitään muuta. Käytä sellaisenaan tomaattikastikkeena tai muun kastikkeen pohjana.

  • 9203 pesto rosso
    4,90 sis Alv

    Aito italialainen punainen pesto valmistetaan auringon kypsyttämistä luomutomaateista ja muun muassa cashewpähkinöistä, jotka antavat oman erityislaatuisen arominsa tälle herkulliselle luomupestolle. Voimakkaanmakuinen mutta tasapainoinen pesto sopii moneen käyttötarkoitukseen aina bruschetasta pastaan ja crostineille. Kokeile myös sellaisenaan esimerkiksi punaisen lihan tai kanan lisukkeena tai täytteenä!

  • 9204 pesto bio
    4,95 sis Alv

    Aito italialainen vihreä pesto valmistetaan tuoreesta luomubasilikasta, ekstraneitsytoliiviöljystä, pinjansiemenistä, merisuolasta ja sitruunamehusta – ilman mitään keinotekoisia aromeja tai ainesosia. Elokuussa käsin kerättävä basilika käytetään heti tuoreeltaan, mikä takaa peston aidot ja herkulliset aromit. Kokeile ja löydä uusi suosikkipestosi!

  • noccioletta piedmonten hasselpahkinasuklaalevykakku 120g
    7,90 sis Alv

    Italialaisen D. Barberon Noccioletta-hasselpähkinäsuklaalevy sisältää yli puolet aitoja piemontelaisia hasselpähkinöitä. Sen pähkinäpitoisuus on 55 %, ja kaakaota suklaa sisältää väh. 30 %. Suklaassa ei käytetä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita eikä kasviöljyjä tai palmuöljyä. Tässä suklaassa pääsevät hasselpähkinät todella oikeuksiinsa!