Carnaroli -risottoriisi 500g

5,80

Carnaroli-riisiä kutsutaan monesti risottoriisien kuninkaaksi. Sen suuret jyvät ja tärkkelyspitoisuus sopivat täydellisesti aidon italialaistyylisen risoton tekoon. Oikealla valmistustavalla saat luotua kotioloissa herkullisen täyteläisen ja koostumukseltaan täydellisen risoton. Hanki kaikki ainesosat ja kokeile vaikka itse!

tuotetunnus (SKU) 1263 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Tenuta Venerian carnaroli-riisi on yksi maailman korkealaatuisimmista riiseistä ja on voittanut kultamitalin maailmanlaajuisessa riisikilpailussa vuonna 2006. Carnaroli-riisi on ekstrahieno riisi, jonka jyvät ovat hieman suuremmat kuin tavallisesti. Sen tärkkelyspitoisuus on myös matalampi, minkä takia riisi imee itseensä enemmän nestettä ja sopii erityisen hyvin risottoon.
Tenuta Venerian erityinen riisin käsittelymenetelmä jättää riisiin enemmän ravintoaineita kuin normaalisti. Riisin laatua tarkkaillaan kiinteästi pellolta tuotantotilaan asti, minkä ansiosta Tenuta Venerian riiseissä on hyvin vähän luonnollisia epäpuhtauksia tai vikoja, ja vain 1 % koko tuotannosta kärsii riisinjyvien rikkoontumisesta.
Carnaroli-risottoriisi on pakattu erityisellä tavalla, minkä takia sitä suositellaan säilytettävän viileässä ja kuivassa ympäristössä, jonka lämpötila on enintään +4–6 astetta.

Aineosat: Carnaroli riisi

Innehåll:

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:
Energia:
1507kJ / 355kcal Rasva: 0.7g josta tyydyttynyttä: <0.5g Hiilihydratit: 80g josta sokeri: <0.5g Proteiini: 7.1g Suola: 0.01g Kuitu: 0.8g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 500 g (gramma)
Alkuperämaa

EAN KOODI: 8052405170064
KPL LAATIKOSSA: 12
Carnaroli

Carnaroli -risottoriisi 500g

5,80