Riisit

Halusitpa aitoa italialaista risottoa, thaimaalaista curryä tai marokkolaista taginea, mieltä löydät niihin palkitut ja suositut riisit ja kuskusit. Olemme valinneet tuotteet tuottajilta, jotka panostavat laatuun ja perinteisiin valmistustapoihin. Nämä taas takaavat riiseihin ja kuskusiin niiden autenttiset maut ja parhaan koostumuksen. Löydät meiltä myös luomuvaihtoehdot.

Suodatimet

3 -tuotteet

  • Carnaroli
    5,80

    Carnaroli-riisiä kutsutaan monesti risottoriisien kuninkaaksi. Sen suuret jyvät ja tärkkelyspitoisuus sopivat täydellisesti aidon italialaistyylisen risoton tekoon. Oikealla valmistustavalla saat luotua kotioloissa herkullisen täyteläisen ja koostumukseltaan täydellisen risoton. Hanki kaikki ainesosat ja kokeile vaikka itse!

    Lisää ostoskoriin
  • bomba riisi 1 kg
    7,50

    Espanjalaisen Arroz Brazalin bomba-riisilajike on lyhytjyväistä ja helmimäistä. Se imee itseensä runsaasti keitinvettä kypsennyksessä ja pitää hyvin muotonsa. Riisi soveltuu hyvin paelloihin, risottoihin sekä jälkiruokiin.
    Keittoaika 15 minuuttia, jonka jälkeen riisi jätetään vetäytymään hetkeksi. Bomba-riisi tarvitsee normaalia enemmän vettä keitettäessä.
    Brazalin riisien viljelyolosuhteet ovat äärimmäiset. Riisiä viljellään korkeissa olosuhteissa ja alhaisemmissa lämpötiloissa kuin missään muualla Espanjassa.
    Riisin viljelyyn käytetty vesi tulee Pyreneiden sulavasta lumesta.
    Nämä olosuhteet suosivat jyvien tasalaatuista kypsymistä, eikä riisissä juurikaan esiinny tuholaisten tai tautien aiheuttamia ongelmia.

    Lisää ostoskoriin
  • paellariisi maratelli lajike 1 kg
    4,85

    Espanjalaisen Arroz Brazalin maratelli-riisilajike soveltuu ominaisuuksiltaan loistavasti paellariisiksi. Sen pyöreät ja helmimäiset jyvät imevät itseensä tehokkaasti kaikki liemen maut sekä kestävät haudutusta. Paellan lisäksi riisi soveltuu hyvin risottoihin sekä uunissa valmistettaviin ruokiin.
    Keittoaika 16–17 minuuttia, jonka jälkeen riisi jätetään vetäytymään hetkeksi.
    Brazalin riisien viljelyolosuhteet ovat äärimmäiset. Riisiä viljellään korkeissa olosuhteissa ja alhaisemmissa lämpötiloissa kuin missään muualla Espanjassa.
    Riisin viljelyyn käytetty vesi tulee Pyreneiden sulavasta lumesta.
    Nämä olosuhteet suosivat jyvien tasalaatuista kypsymistä, eikä riisissä juurikaan esiinny tuholaisten tai tautien aiheuttamia ongelmia.

    Lisää ostoskoriin