Riisit

Halusitpa aitoa italialaista risottoa, thaimaalaista curryä tai marokkolaista taginea, mieltä löydät niihin palkitut ja suositut riisit ja kuskusit. Olemme valinneet tuotteet tuottajilta, jotka panostavat laatuun ja perinteisiin valmistustapoihin. Nämä taas takaavat riiseihin ja kuskusiin niiden autenttiset maut ja parhaan koostumuksen. Löydät meiltä myös luomuvaihtoehdot.

3 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
 • Carnaroli
  5,80

  Carnaroli-riisiä kutsutaan monesti risottoriisien kuninkaaksi. Sen suuret jyvät ja tärkkelyspitoisuus sopivat täydellisesti aidon italialaistyylisen risoton tekoon. Oikealla valmistustavalla saat luotua kotioloissa herkullisen täyteläisen ja koostumukseltaan täydellisen risoton. Hanki kaikki ainesosat ja kokeile vaikka itse!

 • 84408 thai riisi 2kg min
  5,00

  Lotus-perheeseen kuuluva luomu-thai-riisi eli jasmiiniriisi saa tunnistettavan arominsa alueelta, jossa se kasvatetaan. Riisi viljellään luomuna Koillis-Thaimaassa, mikä takaa sille parhaan mahdollisen laadun Hom Mali -riiseistä eli jasmiiniriiseistä.

 • 84407 couscous min
  6,20

  Ranskalaisen Le Renardin Couscous fin on karkeusasteeltaan hienojakoista kuskusta. Se on aitoa perinteistä kuskusta, joka on valmistettu korkealaatuisesta durumvehnästä. Valmistat siitä herkulliset lisukkeet, tabboulehit sekä muut ruokalajit.