Espanjalaisen Arroz Brazalin maratelli-riisilajike soveltuu ominaisuuksiltaan loistavasti paellariisiksi. Sen pyöreät ja helmimäiset jyvät imevät itseensä tehokkaasti kaikki liemen maut sekä kestävät haudutusta. Paellan lisäksi riisi soveltuu hyvin risottoihin sekä uunissa valmistettaviin ruokiin.
Keittoaika 16–17 minuuttia, jonka jälkeen riisi jätetään vetäytymään hetkeksi.
Paellariisi, maratelli-lajike 1 kg
4,85
Kuvaus
Arroz Brazalin riisilajikkeet kasvavat vuoristoisissa oloissa korkeammalla kuin missään muualla Espanjassa, Aragonian pohjoisosissa. Alueella riisiviljelykset altistuvat kylmällä ilmastolle, ja ne saavat viileät kasteluvetensä Pyreneiden vuoriston lumen sulamisvesistä.
Kylmyys saa riisin kasvamaan hitaammin ja tasalaatuisesti sekä vähentää kasvitauteja.
Arroz Brazal käyttää sadonkorjuussaan ja jatkojalostuksessa laadun säilyttäviä, perinteisiin nojaavia metodeja. Se pui riisin omassa myllyssään, jossa syntyvät laadukkaat ja ainutlaatuiset yhden lajikkeen riisit.
Lisätiedot
Paino | 1000 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | EAN KOODI: | 8429518001019 |
KPL LAATIKOSSA: | 12 |
Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu: 0.8g
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.