Paella

Suodatimet

22 -tuotteet

  • savustettu paprikajauhe sweet
    3,95 sis Alv

    La Chinatan savustettu paprikajauhe ”dulce” on täynnä Espanjan auringon kypsyttämien paprikoiden aromeja. Kyseessä on paikallinen Pimentón de La Vera -sekoitus, ja tuotteella on sen alkuperän todistava sertifikaatti. Pimentón de la Vera -paprikajauhetta on kolmea eri varianttia: picante, dulce ja agridulce eli tulinen, makea ja happaman makea. Tyylikästä ja pirteän punaista peltipurkkia on helppo käyttää, ja sen jättää mielellään koristamaan keittiön maustehyllyä.

  • savustettu paprikajauhe hot
    3,95 sis Alv

    La Chinatan savustettu chilipaprikajauhe ”picante” on tulinen ja aromaattinen savustettu chilipaprikajauhe. Kyseessä on paikallinen Pimentón de La Vera -sekoitus, ja tuotteella on sen alkuperän todistava sertifikaatti. Pimentón de la Vera -paprikajauhetta on kolmea eri varianttia: picante, dulce ja agridulce eli tulinen, makea ja happaman makea. Tyylikästä ja pirteän punaista peltipurkkia on helppo käyttää, ja sen jättää mielellään koristamaan keittiön maustehyllyä.

  • Savustettu majoneesi
    5,90 sis Alv

    Finca la Barcan savustettu majoneesi saa ainutlaatuisen arominsa valmistajan kuuluisasta savustetusta oliiviöljystä. Maistettuasi tätä majoneesia, siitä tulee ruokakaappisi perustuote. Kokeile sitä lihoilla, voileivissä, burgereissa, merenelävien kanssa…

  • paella mauste
    4,95 sis Alv

    Espanjalaisen paprikaan erikoistuneen maustetalon, La Chinatan paellamauste koostuu pääasiasta valmistajan savustetusta paprikajauheesta ja sahramista. Se on täysin luonnonmukainen tuote, jossa ei ole lainkaan väri- tai säilöntäaineita. Mausteseos on myös gluteeniton ja 100 % kasviperäinen. Pakkauksessa on neljä yksittäispakattua pussia, ja yksi pussi riittää noin 300 grammalle riisiä.

  • marques de valdueza extra virgin oliivioljy
    9,20 sis Alv

    Espanjalaisen Marques de Valduezan Extra virgin -oliiviöljy on keväisen vehreitä aromeja pursuava ekstraneitsytoliiviöljy, jonka maussa on selkeää ruohomaisuutta ja nuoren oliivin hedelmäisyyttä. Neljän lajikkeen sekoitus valmistetaan kylmäpuristamalla. Sen maku on keskivoimakas, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin ruoanlaittoon ja maustamiseen.

  • merula extra virgin oliivioljy peltikanisteri 500ml min
    13,50 sis Alv

    Espanjalaisen Marques de Valduezan Merula- ekstraneitsytoliiviöljy on hedelmäisten aromien hallitsema keskivoimakas oliiviöljy. Öljyn täydellinen makujen harmonia on saatu juuri oikeaan aikaan kerätyistä oliiveista, jotka on kuljetettu saman tien kylmäpuristettaviksi.

  • marques de valdueza appelsiininkukka hunaja 265g
    5,90 sis Alv

    Marques de Valduezan appelsiininkukkahunaja on väriltään kauniin vaaleankeltainen, ja siinä on vivahteita eri keltaisen sävyistä. Sen makeassa maussa on havaittavissa kukkaisia ja sitruksisia häivähdyksiä. Hunajalla on intensiivinen ja viipyilevä maku. Hunaja on pehmeän notkeaa, ja se kiteytyy hitaasti muodostaen hienonhienoja kiteitä. Appelsiininkukkahunaja sopii erinomaisesti maustamaan riistalinnuista valmistettuja ruokia sekä sellaisenaan juustoille, teehen, jäätelöön ja paahdetulle leivälle ekstraneitsytoliiviöljyn kanssa.

  • vuohenjuustotahna maustettu savustetuilla paprikan hiutaleita 110g min
    3,95 sis Alv

    Finca la Barcan savustetulla paprikalla maustetussa vuohenjuustotahnassa yhdistyy herkullinen vuohenjuusto Finca la Barcan omaan erikoisuuteen, savustettuihin paprikahiutaleisiin. Sileästi levittyvä tahna sopii erinomaisesti paahtoleivälle sekä erilaisten kastikkeiden pohjaksi. Yhdistä levite lempitäytteisiisi ja luo herkullisia suolaisia suupaloja!

  • iberian possupate maustettu savustetulla paprikalla 110g min
    3,95 sis Alv

    Espanjalaisen Finca la Barcan savustetulla paprikalla maustettu Iberian-porsas-patee on pehmeän sileä ja levittyvä patee Iberian-porsaan parhaista lihoista. Levitteen kruunaa Finca la Barcan oma erikoisuus, savustettu paprika. Tässä pateessa yhdistyvät Extremaduran parhaat maut!

  • deserto del oro extra virgin oliivioljy picual 500 ml min
    18,50 sis Alv

    Espanjalaisen Oro del Desierton Picual-luomuoliiviöljy valmistetaan aikaisin kerättävistä Piqual-lajikkeen nuorista oliiveista. Öljy kylmäpuristetaan kaksivaiheisesti, ja näin saadaan rajoitetun erän huippulaadukas extra virgin -luomuoliiviöljy. Öljyn tuoksussa on paljon hedelmäisyyttä ja vastaleikatun ruohon aromia. Öljy ei ole kovin voimakas, ja sen jälkimaussa on aistittavissa tuoretta vihersalaattia ja aavistus karvautta.

  • chimichurri kastike 110g min
    3,95 sis Alv

    Argentiinalainen chimichurri-kastike on saanut Finca la Barcan versiossa lisämakua savustetusta paprikasta. Puhtaista mauista ammentava ja pienen potkun tarjoava kastike sopii täydellisesti lihoille, etenkin grillaukseen.

  • brava kastike 110g min
    3,95 sis Alv

    Espanjalainen tyypillinen brava-kastike on mausteinen, tomaattipohjainen kastike, joka tarjoillaan perinteisesti patatas bravas -annoksessa eli paistettujen perunoiden kera. Finca la Barcan brava-kastike on maustettu valmistajan erikoisherkulla, savustetulla paprikalla.

  • paellapannuwebp
    12,70 sis Alv

    Tuote on valmistettu kylmälaminoidusta teräksestä ja päällystetty haponkestävällä emalipinnoitteella.

  • savustettu valkosipuli 40g
    3,50 sis Alv

    Espanjalaisen Finca la Barcan savustetut valkosipulilastut on valmistettu La Veran alueelle tyypilliseen tapaan. Kokeile sellaisenaan keitoissa, padoissa ja kastikkeissa. Se sopii myös loistavasti aiolin valmistukseen.

  • savustettu oliivioljy finca la barca
    19,90 sis Alv

    Espanjalainen Finca la Barca -oliiviöljy on saanut erityisen, savuisen arominsa perinteisellä extremaduralaisella savustusmetodilla. Savustuksessa käytetään vain ensiluokkaista puuta, ja öljy saa levätä ”savustamossa” kaksi viikkoa, mistä öljy saa savuiset vivahteensa.

  • merula extra virgin oliivioljy bag in a box 5000ml
    64,00 sis Alv

    Espanjalaisen Marques de Valduezan Merula- ekstraneitsytoliiviöljy on hedelmäisten aromien hallitsema keskivoimakas oliiviöljy. Öljyn täydellinen makujen harmonia on saatu juuri oikeaan aikaan kerätyistä oliiveista, jotka on kuljetettu saman tien kylmäpuristettaviksi. Siististi käytettävä hanapakkaus riittää pidemmäksikin aikaa.

  • aioli
    5,90 sis Alv

    Alioli -kastike, joka on valmistettu Finca La Barcan savustetulla oliiviöljyllä. Öljyn savuisen tuoksun ja maun sekä erityisen valkosipulin ansiosta tämä kastike on välttämätön keittiössäsi. Voit käyttää sitä lihan, voileipien, äyriäisten kanssa …
    Gluteeniton.
    Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa poissa suorasta valosta. Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa ja käytä seitsemän päivän kuluessa.

  • piquillo pahdettu paprikat
    6,80 sis Alv

    Espanjan La Veran alueella kasvatetut Piquillo-paprikat on valittu säilöttäviksi käsityönä yksitellen. Paprikat kuuluvat chilipaprikoiden sukuun, mutta niiden maku on pehmeän makea eikä lainkaan polttava. Finca La Barcan Piquillo-paprikat on paahdettu alueelle perinteiseen tapaan puu-uunissa.

  • sherryetikka de xerez gran reserva finca la barca 250ml min
    10,50 sis Alv

    Finca la Barcan sherryviinietikka ”Gran reserva” on aito Jerezin alueelta tuleva sherryviinietikka, jolla on myös aitouden todistava alkuperäsertifikaatti. Viinietikkaa on kypsytetty 10 vuotta tammitynnyreissä. Sen tuoksussa on hienovaraista mausteneilikkaa ja lehtipuumaisuutta ja maussa intensiivistä kuivattua hedelmää.

  • bomba riisi 1 kg
    8,95 sis Alv

    Espanjalaisen Arroz Brazalin bomba-riisilajike on lyhytjyväistä ja helmimäistä. Se imee itseensä runsaasti keitinvettä kypsennyksessä ja pitää hyvin muotonsa. Riisi soveltuu hyvin paelloihin, risottoihin sekä jälkiruokiin.
    Keittoaika 15 minuuttia, jonka jälkeen riisi jätetään vetäytymään hetkeksi. Bomba-riisi tarvitsee normaalia enemmän vettä keitettäessä.
    Brazalin riisien viljelyolosuhteet ovat äärimmäiset. Riisiä viljellään korkeissa olosuhteissa ja alhaisemmissa lämpötiloissa kuin missään muualla Espanjassa.
    Riisin viljelyyn käytetty vesi tulee Pyreneiden sulavasta lumesta.
    Nämä olosuhteet suosivat jyvien tasalaatuista kypsymistä, eikä riisissä juurikaan esiinny tuholaisten tai tautien aiheuttamia ongelmia.