Paella
22 -tuotteet
-
3,95€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
La Chinatan savustettu paprikajauhe ”dulce” on täynnä Espanjan auringon kypsyttämien paprikoiden aromeja. Kyseessä on paikallinen Pimentón de La Vera -sekoitus, ja tuotteella on sen alkuperän todistava sertifikaatti. Pimentón de la Vera -paprikajauhetta on kolmea eri varianttia: picante, dulce ja agridulce eli tulinen, makea ja happaman makea. Tyylikästä ja pirteän punaista peltipurkkia on helppo käyttää, ja sen jättää mielellään koristamaan keittiön maustehyllyä.
-
3,95€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
La Chinatan savustettu chilipaprikajauhe ”picante” on tulinen ja aromaattinen savustettu chilipaprikajauhe. Kyseessä on paikallinen Pimentón de La Vera -sekoitus, ja tuotteella on sen alkuperän todistava sertifikaatti. Pimentón de la Vera -paprikajauhetta on kolmea eri varianttia: picante, dulce ja agridulce eli tulinen, makea ja happaman makea. Tyylikästä ja pirteän punaista peltipurkkia on helppo käyttää, ja sen jättää mielellään koristamaan keittiön maustehyllyä.
-
4,95€ sis Alv
Espanjalaisen paprikaan erikoistuneen maustetalon, La Chinatan paellamauste koostuu pääasiasta valmistajan savustetusta paprikajauheesta ja sahramista. Se on täysin luonnonmukainen tuote, jossa ei ole lainkaan väri- tai säilöntäaineita. Mausteseos on myös gluteeniton ja 100 % kasviperäinen. Pakkauksessa on neljä yksittäispakattua pussia, ja yksi pussi riittää noin 300 grammalle riisiä.
-
9,20€ sis Alv
Espanjalaisen Marques de Valduezan Extra virgin -oliiviöljy on keväisen vehreitä aromeja pursuava ekstraneitsytoliiviöljy, jonka maussa on selkeää ruohomaisuutta ja nuoren oliivin hedelmäisyyttä. Neljän lajikkeen sekoitus valmistetaan kylmäpuristamalla. Sen maku on keskivoimakas, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin ruoanlaittoon ja maustamiseen.
-
5,90€ sis Alv
Marques de Valduezan appelsiininkukkahunaja on väriltään kauniin vaaleankeltainen, ja siinä on vivahteita eri keltaisen sävyistä. Sen makeassa maussa on havaittavissa kukkaisia ja sitruksisia häivähdyksiä. Hunajalla on intensiivinen ja viipyilevä maku. Hunaja on pehmeän notkeaa, ja se kiteytyy hitaasti muodostaen hienonhienoja kiteitä. Appelsiininkukkahunaja sopii erinomaisesti maustamaan riistalinnuista valmistettuja ruokia sekä sellaisenaan juustoille, teehen, jäätelöön ja paahdetulle leivälle ekstraneitsytoliiviöljyn kanssa.
-
3,95€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 2.50 / 5
Finca la Barcan savustetulla paprikalla maustetussa vuohenjuustotahnassa yhdistyy herkullinen vuohenjuusto Finca la Barcan omaan erikoisuuteen, savustettuihin paprikahiutaleisiin. Sileästi levittyvä tahna sopii erinomaisesti paahtoleivälle sekä erilaisten kastikkeiden pohjaksi. Yhdistä levite lempitäytteisiisi ja luo herkullisia suolaisia suupaloja!
-
18,50€ sis Alv
Espanjalaisen Oro del Desierton Picual-luomuoliiviöljy valmistetaan aikaisin kerättävistä Piqual-lajikkeen nuorista oliiveista. Öljy kylmäpuristetaan kaksivaiheisesti, ja näin saadaan rajoitetun erän huippulaadukas extra virgin -luomuoliiviöljy. Öljyn tuoksussa on paljon hedelmäisyyttä ja vastaleikatun ruohon aromia. Öljy ei ole kovin voimakas, ja sen jälkimaussa on aistittavissa tuoretta vihersalaattia ja aavistus karvautta.
-
64,00€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 4.80 / 5
Espanjalaisen Marques de Valduezan Merula- ekstraneitsytoliiviöljy on hedelmäisten aromien hallitsema keskivoimakas oliiviöljy. Öljyn täydellinen makujen harmonia on saatu juuri oikeaan aikaan kerätyistä oliiveista, jotka on kuljetettu saman tien kylmäpuristettaviksi. Siististi käytettävä hanapakkaus riittää pidemmäksikin aikaa.
-
5,90€ sis Alv
Alioli -kastike, joka on valmistettu Finca La Barcan savustetulla oliiviöljyllä. Öljyn savuisen tuoksun ja maun sekä erityisen valkosipulin ansiosta tämä kastike on välttämätön keittiössäsi. Voit käyttää sitä lihan, voileipien, äyriäisten kanssa …
Gluteeniton.
Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa poissa suorasta valosta. Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa ja käytä seitsemän päivän kuluessa. -
6,80€ sis Alv
Espanjan La Veran alueella kasvatetut Piquillo-paprikat on valittu säilöttäviksi käsityönä yksitellen. Paprikat kuuluvat chilipaprikoiden sukuun, mutta niiden maku on pehmeän makea eikä lainkaan polttava. Finca La Barcan Piquillo-paprikat on paahdettu alueelle perinteiseen tapaan puu-uunissa.
-
10,50€ sis Alv
Finca la Barcan sherryviinietikka ”Gran reserva” on aito Jerezin alueelta tuleva sherryviinietikka, jolla on myös aitouden todistava alkuperäsertifikaatti. Viinietikkaa on kypsytetty 10 vuotta tammitynnyreissä. Sen tuoksussa on hienovaraista mausteneilikkaa ja lehtipuumaisuutta ja maussa intensiivistä kuivattua hedelmää.
-
8,95€ sis AlvArvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Espanjalaisen Arroz Brazalin bomba-riisilajike on lyhytjyväistä ja helmimäistä. Se imee itseensä runsaasti keitinvettä kypsennyksessä ja pitää hyvin muotonsa. Riisi soveltuu hyvin paelloihin, risottoihin sekä jälkiruokiin.
Keittoaika 15 minuuttia, jonka jälkeen riisi jätetään vetäytymään hetkeksi. Bomba-riisi tarvitsee normaalia enemmän vettä keitettäessä.
Brazalin riisien viljelyolosuhteet ovat äärimmäiset. Riisiä viljellään korkeissa olosuhteissa ja alhaisemmissa lämpötiloissa kuin missään muualla Espanjassa.
Riisin viljelyyn käytetty vesi tulee Pyreneiden sulavasta lumesta.
Nämä olosuhteet suosivat jyvien tasalaatuista kypsymistä, eikä riisissä juurikaan esiinny tuholaisten tai tautien aiheuttamia ongelmia.