Picual- extra virgin -oliiviöljy -Early Harvest, Oro del Desierto, luomu 500 ml

16,90

 luomu tuote

Espanjalaisen Oro del Desierton Picual-luomuoliiviöljy valmistetaan aikaisin kerättävistä Piqual-lajikkeen nuorista oliiveista. Öljy kylmäpuristetaan kaksivaiheisesti, ja näin saadaan rajoitetun erän huippulaadukas extra virgin -luomuoliiviöljy. Öljyn tuoksussa on paljon hedelmäisyyttä ja vastaleikatun ruohon aromia. Öljy ei ole kovin voimakas, ja sen jälkimaussa on aistittavissa tuoretta vihersalaattia ja aavistus karvautta.

tuotetunnus (SKU) 9923 Osasto: Avainsana tuotteelle
Valmistaja:

Kuvaus

Oro del Desierton Picual-lajikkeen luomuoliiveista puristettu extra virgin -oliiviöljy on korkealaatuinen ja monikäyttöinen luomuoliiviöljy. Oliivit kerätään Euroopan ainoalta todelliselta aavikolta, Tabernasin aavikolla Almeríassa sijaitsevalta oliivitarhalta. Oliivien keruu ulottuu lokakuulta marraskuun puolivälille.
Öljy kylmäpuristetaan kaksivaiheisessa menetelmässä hyvin nuorista oliiveista, joista 65–75 % on edelleen vihreitä.
Tuoksun hedelmäisyyden ja ruohoisuuden lisäksi siitä voi aistia lehtimäisyyttä, versomaisuutta ja viikunapuuta. Öljyn vehreys ylittää hedelmäisyyden. Oliiviöljyn ensituntuma suussa on supistava, ja sen suuri luonne tulee nopeasti esiin. Öljy on karvaudeltaan keskiluokkaa, ja se ei ole mainittavan pippurinen.
Picual-oliiviöljy sopii täydellisesti salaatteihin, ruokien viimeistelyyn, kastikkeisiin ja tomaattikeittoihin. Sillä on myös korkea oleiinihappopitoisuus (77–80 %), minkä takia se sopii hyvin myös paistamiseen. Öljy sisältää lisäksi runsaasti polyfenoleja ja antioksidantteja (550–900 mg/kg).

ekstra neitsytoliiviöljy
extra virgin olivolja

Lisätiedot

Paino 500 g (gramma)
Alkuperämaa

Ruokavalio

luomu

Oliiviöljy

Vahva

EAN KOODI: 8437003553134
TÄYSI LAATIKKO: 12

Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: 0g josta sokeri: 0g Proteiini: 0g Suola: 0g Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *