L’Italiano-oliiviöljy on nimensä mukaisesti 100-prosenttisesti italialaista. Siinä yhdistyvät tarkkaan valittujen eri lajikkeiden italialaiset oliivit, joista syntyy kylmäpuristamalla hedelmäinen ja hieman mausteinen ekstraneitsytoliiviöljy. Monikäyttöinen L’Italiano on täydellinen makupari erityisesti punasalaatille, höyrytetylle valkoiselle kalalle sekä vihanneksille.
Italialaisen Mariangela Prunotton kokonaiset kirsikat siirapissa ovat kuin tuulahdus tuoreita kirsikoita satokauden ulkopuolellakin. Niiden tarkka korjuu ja säilöntä takaavat kirsikoiden tuoreiden ominaisuuksien säilymisen. Tuoreet kirsikat säilötään vain muutaman tunnin sisällä poimimisesya kevyeen sokeriliemeen, eikä muuta tarvita. Kokeile sellaisenaan herkutteluun, jäätelön kanssa tai erilaisissa jälkiruoissa. Säilöntäliemestä saat myös loistavan ainesosan cocktaileille!
Morellin pastatehtaan täysjyväfusilli on terveellinen ja herkullinen pasta, joka sopii erityisen hyvin maistuvien erilaisten kastikkeiden kanssa. Täysjyväfusilli imee itseensä hyvin kastiketta, minkä takia pastasta tulee entistäkin maistuvampaa. Se sopii hyvin ruokalajeihin, joissa pastan halutaan säilyttävän muotonsa. Kokeile esimerkiksi erilaisissa uunipastoissa! Keittoaika 8 minuuttia.
Italialaisen D. Barberon kokonaiset paahdetut pistaasipähkinät ovat arvostettua Bronte-lajiketta (“Pistacchio Verde di Bronte”), joka kasvaa tuliperäisellä maaperällä Sisiliassa Etnan kupeessa. Tuliperäinen kasvualusta antaa pistaaseille niiden tunnusomaisen maun. Pähkinöillä on myös PDO-alkuperäissertifikaatti, mikä takaa niin aitouden.
Yksi italialaisen keittiön tunnetuimmista jouluklassikoista on panettone-joulukakku. D. Barberon klassinen panettone valmistetaan vain ensiluokkaisista raaka-aineista perinteisellä menetelmällä taikinajuureen. Tyylikäs pakkaus tekee siitä loistavan tuliaisen joulupöytään ja muutenkin kauniin osan joulun jälkiruokapöytää.
Italialaisen Mariangelo Prunotton ragu-pastakastike on korkealaatuisista luomukasviksista valmistettu pastakastike, joka on täysin vegaaninen. Se on täynnä tuoreiden italialaisten luomutomaattien makua höystettynä modenalaisella balsamicolla. Kastikkeen lisäksi tarvitset enää pastan!
Italialaisen Frantoio D’Orazion Oltamare-oliiviöljyssä käytetyt kahdeksan eri lajiketta luovat harmonisen aromien sinfonian. Tämä korkealaatuinen extra virgin -oliiviöljy on maultaan kevyen hedelmäinen, ja sen tuoksussa korostuvat lehtien ja ruohon vivahteet. Frantoio D’Orazion Opera-sarjan oliiviöljyjen pulloissa on jokaisella eri tuotteella yksilöllinen ja kaunis kuosi, joka tekee oliiviöljystä kauniin välimerellisen elementin keittiöön.
Terre Francescanen Rossa- extra virgin -oliiviöljy on Umbrian alueelle tyypillinen tuote, joka on suojattu D.O.P.-alkuperämerkinnällä. Se on valmistettu Umbrian kivisillä rinteillä, Assisin ja Spoleton kaupungin ympärillä kasvaneiden oliivipuiden oliiveista. Öljy sisältää 60 % Moraiolo-lajiketta sekä Frantoio ja Leccino-lajikkeita.
Rosso-oliiviöljyn maussa on Umbrian öljyille tyypillistä pistävyyttä, mutta sitä leikkaa Frantoio-lajikkeen makeus. Tämä sopii erityisesti niille, jotka arvostavat öljyssä voimakasta makua hedelmäisyyden sijaan sekä tomaatinlehtisiä ja virheitä aromeja.
Italialainen kokonainen lakritsijuuri on aitoa calabrialaista lakritsijuurta (Glycyrrhiza Glabra). Juuripaloja voi imeskellä sellaisenaan tai kuorittuna, jolloin suuhun saa voimakkaan ja 100-prosenttisesti luonnollisen lakritsin maun. Juurista voi myös hauduttaa teetä, tai niillä voi maustaa esimerkiksi likööriä.
Lakritsijuuri kannattaa säilyttää viileässä ja kuivassa paikassa, jotta ne säilyttävät luonnolliset ominaisuutensa.
Italialaisen Amarellin perinteinen ”Black label” -lakritsi on tehty vain ja ainoastaan lakritsijuuresta. Se ei sisällä mitään muita ainesosia, ja se on valmistettu perinteiseen calabrialaiseen tapaan. Siitä todisteena lakritsilla on D.O.P-alkuperämerkintä.
Black label -lakritsilla on vahva ja tunnistettava maku, jota ei voi sekoittaa muihin lakritsoihin. Se on luontaisesti gluteeniton, sokeriton ja laktoositon. Lakritsi on pakattu tyylikkääseen peltirasiaan.
Italialaisen Galantinon sitruunalla maustettu oliiviöljy on valmistettu ainoastaan luonnollisista, tuoreista ja korkea-laatuisista raaka-aineista. Extra virgin -oliiviöljyn lisäksi öljy sisältää ainoastaan tuoretta sitruunaa.
Öljy on pullotettu aitoon käsin koristeltuun keraamiseen kannuun, joka tuo hurmaavan välimerellisen tuulahduksen keittiöön kuin keittiöön.
Sitruunalla maustettu oliiviöljy sopii erityisesti kalalle, äyriäisille, keittoihin, salaatteihin, kasviksille, vaaleille lihoille, carpacciolle ja bresaolan viimeistelyyn.
Italialaisen Galantinon basilikalla maustettu oliiviöljy on valmistettu ainoastaan luonnollisista, tuoreista ja korkea-laatuisista raaka-aineista. Extra virgin -oliiviöljyn lisäksi öljy sisältää ainoastaan tuoretta basilikaa.
Basilikalla maustettu oliiviöljy sopii loistavasti majoneeseihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin. Kokeile myös kermaisissa risotoissa ja pizzan päällä, pastassa, caprese-salaatissa, buffalo-mozzarellan kanssa ja bruschetalla.
Italialaisen Galantinon chilillä maustettu oliiviöljy on valmistettu ainoastaan luonnollisista, tuoreista ja korkea-laatuisista raaka-aineista. Extra virgin -oliiviöljyn lisäksi öljy sisältää ainoastaan chilipaprikaa.
Öljy on pullotettu aitoon käsin koristeltuun keraamiseen kannuun, joka tuo hurmaavan välimerellisen tuulahduksen keittiöön kuin keittiöön.
Kokeile erityisesti linssi- tai papukeittoihin, voimakkaan makuisiin ruokiin sekä all’arrabbiata- ja all’amatriciana-kastikkeisiin. Unohtamatta diavola-pizzaa!
Italialaisen Galantinon valkosipulilla maustettu oliiviöljy on valmistettu ainoastaan luonnollisista, tuoreista ja korkea-laatuisista raaka-aineista. Extra virgin -oliiviöljyn lisäksi öljy sisältää ainoastaan tuoretta valkosipulia.
Öljy on pullotettu aitoon käsin koristeltuun keraamiseen kannuun, joka tuo hurmaavan välimerellisen tuulahduksen keittiöön kuin keittiöön.
Kokeile erityisesti keittojen, kastikkeiden, lihojen, kasvisten tai bruschetan maustajana. Se on myös täydellinen viimeistelijä pastan tai pizzan päälle.
Italialaisen Galantinon valkosipulilla maustettu oliiviöljy on valmistettu ainoastaan luonnollisista, tuoreista ja korkea-laatuisista raaka-aineista. Extra virgin -oliiviöljyn lisäksi öljy sisältää ainoastaan tuoretta valkosipulia.
Kokeile keittojen, kastikkeiden, lihojen, kasvisten tai bruschetan maustajana. Se on myös täydellinen viimeistelijä pastan tai pizzan päälle.
Italialaisen Galantinon chilillä maustettu oliiviöljy on valmistettu ainoastaan luonnollisista, tuoreista ja korkea-laatuisista raaka-aineista. Extra virgin -oliiviöljyn lisäksi öljy sisältää ainoastaan chilipaprikaa.
Kokeile erityisesti linssi- tai papukeittoihin, voimakkaan makuisiin ruokiin sekä all’arrabbiata- ja all’amatriciana-kastikkeisiin. Unohtamatta diavola-pizzaa!
Italialaisen Galantinon sitruunalla maustettu oliiviöljy on valmistettu ainoastaan luonnollisista, tuoreista ja korkea-laatuisista raaka-aineista. Extra virgin -oliiviöljyn lisäksi öljy sisältää ainoastaan tuoretta sitruunaa.
Öljy sopii erityisesti kalalle, äyriäisille, keittoihin, salaatteihin, kasviksille, vaaleille lihoille, carpacciolle ja bresaolan viimeistelyyn.