Kuvaus
Italialaisen Terre Francescanen L’Italiano-oliiviöljy on nimensä mukaisesti valmistettu 100-prosenttisesti italialaisista oliiveista. Tarkkaan valitut oliivit on kylmäpuristettu ekstraneitsytoliiviöljyksi. Öljyssä käytetyt pääasialliset oliivilajikkeet ovat Leccino, Ogliarola, Frantoio sekä Coratina.
Näiden lajikkeiden yhdistelmänä syntyy hedelmäinen oliiviöljy, jossa on aistittavissa vihreiden, juuri puristettujen oliivien aromeja, hentoa mausteisuutta sekä miellyttävän katkeraan taittava jälkimaku. L’Italiano-oliiviöljy on paras käytettynä kylmänä esimerkiksi pastojen, vaaleiden lihojen, tomaatin ja mozzarellan, kalan ja keitettyjen vihannesten kera. Se sopii loistavasti myös jälkiruokaresepteihin sekä kastikkeisiin.
Tuotearvioita ei vielä ole.