Pappardelle-pasta 500 g

6,20

Pappardelle on perinteinen Toscanasta kotoisin oleva hyvin leveä nauhamainen pastalaji, joka sopii loistavasti erilaisten kastikkeiden kanssa. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa pappardelle-pastansa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Keittoaika 5–6 minuuttia

Pappardelle pasta 500g

tuotetunnus (SKU) 2241 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Antico Pastificio Morelli on perinteisen pastanvalmistuksen oppeja kunnioittava pastavalmistaja, joka perustettiin jo vuonna 1860. Sen pappardelle-pasta on yksi sen klassikkopastoista, joka sopii erityisen hyvin erilaisten kastikkeiden kanssa tarjottavaksi. Morellin tehdas on tunnettu ensiluokkaisista pastoistaan, joissa käytettään hyväksi vehnänjyvän alkio.
Vehnänalkio on jyvän osa, jossa on säilyneenä vehnän parhaat vitamiinit sekä kasviproteiinit. Morellin käsityöperinteisiin nojaava jauhojen jauhamistapa säilöö monista muista valmistajista poiketen vehnänalkion, joka luo pastaan myös sen ainutlaatuisen maun. Valmistuksessa pastataikina puristetaan muotoonsa hitaasti ja kuivataan 36 tunnin aikana matalassa lämpötilassa (45 tai 50 asteessa). Tämä säilöö parhaiten pastan aromit ja ravintoarvot.

Aineosat: durumvehnä kokojyvä

Innehåll: durumvete, fullkorn

Mahdolliset allergeenit: durumvehnä

Ravintosisältö:
Energia:
Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 500 g (gramma)
Alkuperämaa

EAN KOODI: 8009167022131
KPL LAATIKOSSA: 12
pappardelle pastificio morelli

Pappardelle-pasta 500 g

6,20