Sweet Dreams on suunniteltu makeiden ja suussa sulavien makujen ystäville. Aamu voi alkaa kupillisella Sumatra Mandheling -luomukahvia, joka sopii täydellisesti yhteen italialaisen Barberon mantelikakun kanssa. Kakku ei ole kovin makea ja se sopii jauhotonta ruokavaliota noudattavalle. Leivän päälle voi levittää pähkinäistä valkosuklaa-pistaasilevitettä tai pehmeää mantelilevitettä.
Mini-kirsikkamarengit tuovat kevyttä makeutta pieninä annoksina. Jos kaipaat todella jotain herkullista, saat sen Nocciolone-hasselpähkinäsuklaatangosta. Helppo ranskalainen suklaakakku valmistuu käden käänteessä Patelierin luomusuklaakakku mixillä. Kakusta saa nopeasti jälkiruuan lisäämällä siihen siirapissa säilöttyjä hapankirsikoita kanssa tai lemon curdia.
Tästä pakkauksesta löydät nimensä mukaisesti makeaa ja suolaista, maukasta pientä herkkua. Suolakeksit ja oliiviöljytikut voi nauttia pateiden ja hillon kanssa. Seurana vaikka salaattia, joka saa makua Blue Label Modenan balsamikokastikkeesta ja hasselpähkinöistä. Jälkiruuaksi Piedmontelaiselta talolta suklaata. Täydellinen iltapala vaikka ystävien kesken.
Tämä kätevä salkku on täynnä parhaita DeliDelin makuja ja sopii erinomaisesti mm asiakaslahjaksi.
Perinteeksi jo muodostuneet ankankoivet on helppo valmistaa purkista löytyvän ohjeen mukaan, oli saaja sitten kotikokki tai gourmet kokki. Varmasti onnistuu.
1618 – KORI kartonkisalkku 34,5x22x12cm
256 – Ankankoivet 4-5 koipea 1350g
9951 – Viinirypäleensiemen öljy DeliDeli 500 ml
4481 – Modenan Balsamico 250ml
4868 – Ranskalainen saksanpähkinäsinappi 200g
4885 – Siideri-omena-calvadoshyytelö Camembert juustolle 125g
4995 – Mansikka ja Samppanja hillo 125g
*Mikäli joku tuote on loppunut varastosta, voimme vaihtaa sen toiseen vastaavaan.
Tähän pieneen värikkääseen koriin on valittu niitä parhaita makuja ranskalaisesta keittiöstä. Saaja pääsee herkuttelemaan ankanmaksalla, hummerikeitolla, salaattiin laitettavalla vadelmaa täynnä olevalla etikalla, aprikoosilla ja kirsikalla. Väriä ja makua lahjaksi!
Italialainen Balilla-riisilajike on pieni- ja pyöreäjyväinen riisi, joka imee itseensä paljon nestettä kypsennettäessä. Se sopiikin loistavasti puuroon, keittoihin, riisijälkiruokiin sekä erilaisiin timbaaleihin, kroketteihin, arancineihin ja supplì-risottopalloihin. Sen keittoaika on noin 10 minuuttia.
Arborio-lajikkeesta jalostettu Baldo on noussut viime aikoina suosituksi riisilajikkeeksi, jonka tunnistaa sen melko suurista, kiinteistä ja läpikuultavista jyvistä. Se imee itseensä paljon nestettä mutta pitää kiinteän ja irtonaisen rakenteen keitettäessä. Baldo onkin erinomainen lajike risottoon ja esimerkiksi timbaleihin. Se on maultaan aromikas, ja sitä pidetään nykyisin yhtenä parhaimmista riisilajikkeista.
Cascina Venerìan Carnaroli-täysjyvärisottoriisissä on tallessa sen kuorikerros lukuun ottamatta kaikista ulointa kerrosta. Se onkin ravintoarvoiltaan valkaistua riisiä huomattavasti rikkaampi. Siinä on tallella kaikki riisin luontaiset vitamiinit, mineraalit, kuidut, proteiinit ja tyydyttämättömät rasvat. Tästä saat aromikkaan ja terveellisen riisilajikkeen kaikkiin risottoihisi!
Täysjyvärisottoriisi vaatii pitkän kypsennysajan. On suositeltavaa antaa jyvien olla alkuun kylmässä keittovedessä, joka kiehautetaan ja jätetään kypsentymään noin 40–50 minuutiksi.
Modenalaisen La Bonissiman ylpeys on vähintään 15 vuotta kypsytetty Sigillo Platino -balsamico. Tämä arvokkaasti tammitynnyreissä ikääntynyt tumma balsamico on tiiviin aromaattinen moniulotteisilla mutta silti herkillä, makeilla aromeillaan. Kokeile erityisesti mansikoiden ja jälkiruokien kanssa. Tästä löydät myös erottamattoman kumppanin parmesaanijuustolle!
Terrenostren perinteisten reseptien mukaan leivotut tuotteet tuovat aidon Puglian maun ruokapöytääsi.
Bruschette-suolakeksit on valmistettu kokonaan ilman lisäaineita.
Niiden neutraali maku sopii täydellisesti erilaisten levitteiden ja juustojen kera. Kokeile suolakeksejä pateiden, kalapateiden tai tapenadejen seurana. Aidon italialaisen bruschetta-alkupalan saat helposti aikaiseksi valkosipulibruschettamme avulla. Suolakeksit ovat myös oiva lisuke kalakeitolle: sipaise keksien päälle nokare rouille-kastiketta ja tarjoile kalakeiton kera.
Grissotti-leipätikku on perinteinen, oliiviöljyyn leivottu suolainen, kuivattu leipätikku. Ne ovat maukkaita sellaisenaan naposteluun esimerkiksi viinilasillisen seurana. Kokeile niitä myös esimerkiksi keittojen kera perinteisen leivän sijaan. Grissotti-leipätikuilla saat luotua lisäksi maukkaita antipasteja: kääri tikun ympärille siivu ilmakuivattua kinkkua ja tarjoile esimerkiksi aurinkokuivattujen tomaattien kera!
Perinteistä torrone-nougat’ta voi nauttia nykyisin myös pehmeänä levitteenä. Italialaisen D. Barberin Torroncino-nougatlevite on valmistettu vain luonnollisista ainesosista säilöen torrone-nougat’n ihanan, tunnistettavan maun. Levitteenä sitä on myös helppo käyttää esimerkiksi leivonnassa!