Aceto Balsamico di Modena IGP, Invecchiato, Sigillo Platino 250 ml -väh 15v

52,50

Modenalaisen La Bonissiman ylpeys on vähintään 15 vuotta kypsytetty Sigillo Platino -balsamico. Tämä arvokkaasti tammitynnyreissä ikääntynyt tumma balsamico on tiiviin aromaattinen moniulotteisilla mutta silti herkillä, makeilla aromeillaan. Kokeile erityisesti mansikoiden ja jälkiruokien kanssa. Tästä löydät myös erottamattoman kumppanin parmesaanijuustolle!

tuotetunnus (SKU) 1277 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Viisitoistavuotias lasketaan vielä ihmisten iässä nuorikoksi, mutta La Bonissiman viisitoista vuotta kypsytetyssä tummassa Sigillo Platino -balsamicossa on useita hyvin kypsyneen balsamicon ominaisuuksia. Esimerkiksi sen tiivis koostumus voi olla tulosta vain kärsivällisestä kypsytyksestä. Kyseessä on aito modenalainen balsamico, Aceto Balsamico di Modena IGP, jonka laatumerkintä takaa aidon ja alueella varmasti tuotetun laatubalsamicon. La Bonissiman balsamicot valmistaa modenalainen perheyritys, De Pietri, joka aloitti toimintansa jo 1900-luvun alussa.

Aineosat: balsamico de Modena

Innehåll: balsamico de Modena

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:
Energia:
1114kj 266 kcal Rasva: 0 g josta tyydyttynyttä: 0 g Hiilihydratit: 60g josta sokeri: 60g Proteiini: 0g Suola: 0.075 g Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 250 g (gramma)
Alkuperämaa

EAN KOODI: 8018413003114
KPL LAATIKOSSA: 6
aceto balsamico di modena igp invecchiato sigillo platino vah 15v

Aceto Balsamico di Modena IGP, Invecchiato, Sigillo Platino 250 ml -väh 15v

52,50