Tämä aito, alkuperäismerkinnän saanut balsamico on kypsynyt vähintään 12 vuotta. Tyylikkääseen pulloon pakattuna tämä toimiikin niin lahjana kuin keittiön koristajana.
Vähintään kymmenen vuoden kypsyttelyn tuloksena tämän balsamicon tunnistaa heti sen tummuudesta ja sen jättämästä kirkkaanvärisestä varjosta. Sigillo Oro -balsamicon maku on samaan aikaan intensiivinen ja hienovarainen. Sen samaan aikaan katkera ja makea maku on erehtymätön.
La Bonissiman balsamikosiirappi, Crema all’Aceto Balsamico di Modena IGP, on täydellinen sekoitus keittämällä tiivistettyä rypälemehua ja aitoa modenalaista balsamicoa. Helppo pakkaus tekee siitä täydellisen balsamicon pöytään ja aina käden ulottuville keittiössä. Kokeile niin ruokien maustajana kuin juustojen kanssa!
Modenalaisen balsamicovalmistajan, La Bonissiman, Sigillo Verde -balsamico on kypsynyt vähintään viiden vuoden ajan tammitynnyreissä valmistajan kellareissa. Sille on kehittynyt intensiivisiä hedelmäisiä aromeja sekä klassinen tumma väri. Kokeile Sigillo Verde -balsamicoa etenkin paistien ja lihapatojen maustajana tai eleganttina kastikkeella keitetyille vihanneksille.
Saksanpähkinäpuusta veistetty ylellinen ja numeroitu rasia kätkee sisäänsä yli 100 vuotta kypsytetyn balsamicon, La Bonissiman kruunujalokiven.”Il Centenariota” ovat kypsytelleet useammat sukupolvet Acetaia La Bonissiman perheyrityksessä, ja sen harvinaisista tynnyreistä on nyt pullotettu tämä luksustuote, joka käy niin eksklusiiviseksi lahjaksi kuin itsellään säilytettäväksi tai hedonistisesti nautittavaksi.
Modenalaisen La Bonissiman ylpeys on vähintään 15 vuotta kypsytetty Sigillo Platino -balsamico. Tämä arvokkaasti tammitynnyreissä ikääntynyt tumma balsamico on tiiviin aromaattinen moniulotteisilla mutta silti herkillä, makeilla aromeillaan. Kokeile erityisesti mansikoiden ja jälkiruokien kanssa. Tästä löydät myös erottamattoman kumppanin parmesaanijuustolle!
Modenalaisen Acetaia La Bonissiman Sigillo Bordeaux -balsamico on täyttä moniulotteisia ja ainutlaatuisia aromeja, jotka syntyvät hitaan käymisprosessin aikana De Pietri -perheen puutynnyreissä. Sen siirappimainen koostumus sopii täydellisesti leikkeleille, maalaistyylisille salaateille tai mitä luovimmille annoksille.
Modenalaisen balsamicovalmistajan, La Bonissiman, Sigillo Verde -balsamico on kypsynyt vähintään viiden vuoden ajan tammitynnyreissä valmistajan kellareissa. Sille on kehittynyt intensiivisiä hedelmäisiä aromeja sekä klassinen tumma väri. Kokeile Sigillo Verde -balsamicoa etenkin paistien ja lihapatojen maustajana tai eleganttina kastikkeella keitetyille vihanneksille.
Italialaisen La Bonissiman vaalea balsamikokastike on korkealaatuinen vaalea balsamico Modenasta, joka on myös täysin vegaaninen. Sen samettinen ja pehmeä maku ja tiivis koostumus tekevät siitä tunnistettavan ja korkealaatuisen vaalean balsamicon. Käytetty luonnollinen valmistusprosessi saa aikaan sen kauniin kultaisen värin.
Italialaisen La Bonissiman tumma balsamikokastike on korkealaatuinen tumma modenalainen balsamico ja täysin vegaaninen tuote. Se on saanut kypsyä rauhassa tammitynnyreissä, mikä tuo sille sen omintakeisen värin ja koostumuksen. Blue Label -balsamicon maku on omaa luokkaansa.