Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP, Il Centenario 100 ml

1450,00

Saksanpähkinäpuusta veistetty ylellinen ja numeroitu rasia kätkee sisäänsä yli 100 vuotta kypsytetyn balsamicon, La Bonissiman kruunujalokiven.”Il Centenariota” ovat kypsytelleet useammat sukupolvet Acetaia La Bonissiman perheyrityksessä, ja sen harvinaisista tynnyreistä on nyt pullotettu tämä luksustuote, joka käy niin eksklusiiviseksi lahjaksi kuin itsellään säilytettäväksi tai hedonistisesti nautittavaksi.

tuotetunnus (SKU) 9400 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

La Bonissiman Il Centenario on sata vuotta kypsytetty tumma balsamico, Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP, jota on saatavilla vain 50 pullon erä. Tämä eksklusiivinen ja ylellinen balsamico onkin todellakin heille, jotka todella osaavat arvostaa elämän kulinaristisia nautintoja tai haluavat antaa toiselle lahjaksi harvinaisen elämyksen.
Itse sukupolvien yli vaalitun balsamicon lisäksi ylellinen saksanpähkinäpuusta veistetty rasia sisältää myös lisävarusteet maisteluun. Rasia taas on saanut ylleen seitsenkertaisen hienon lakkakerroksen, kuten konserttiviulu konsanaan. Balsamicon loputtua rasia on hieno ja uniikki säilytysrasia niin koruille, laadukkaille sikareille kuin rakkauskirjeille… Pakkaus sisältää myös elegantin kirjasen, joka kertoo valmistajan perheen, Di Pietrin, sekä tämän harvinaisen nektarin tarinan.

Aineosat: balsamico de Modena

Innehåll: balsamico de Modena

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:
Energia:
791 kj (189 kcal) Rasva: 0 g josta tyydyttynyttä: 0 g Hiilihydratit: 43.6 g josta sokeri: 43.6 g Proteiini: 0.4 g Suola: 0.05 g Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 100 g (gramma)
Alkuperämaa

KPL LAATIKOSSA: 1
100v balsamiko

Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP, Il Centenario 100 ml

1450,00