Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.
Spaghetti 500g
5,75
Kuvaus
Kun haluat aitoa italialista spagettia, kokeile Morellin spaghettia! Antico Pastificio Morelli on perinteisen pastanvalmistuksen oppeja kunnioittava toscanalainen pastavalmistaja, joka perustettiin jo vuonna 1860. Tehdas on tunnettu ensiluokkaisista pastoistaan, joissa käytettään hyväksi vehnänjyvän alkio.
Vehnänalkio on jyvän osa, jossa on säilyneenä vehnän parhaat vitamiinit sekä kasviproteiinit. Morellin käsityöperinteisiin nojaava jauhojen jauhamistapa säilöö monista muista valmistajista poiketen vehnänalkion, joka luo pastaan myös sen ainutlaatuisen maun. Valmistuksessa pastataikina puristetaan muotoonsa hitaasti ja kuivataan 36 tunnin aikana matalassa lämpötilassa (45 tai 50 asteessa). Tämä säilöö parhaiten pastan aromit ja ravintoarvot.
Aineosat: durumvehnä
Innehåll: durumvete
Mahdolliset allergeenit: durumvehnä
Ravintosisältö:
Energia: 1550kJ / 366kcal
Rasva: 2.4g
josta tyydyttynyttä: 0.4g
Hiilihydratit: 72g
josta sokeri: 3.9g
Proteiini: 12g
Suola: 0.02g
Kuitu: 3g
Lisätiedot
Paino | 500 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | EAN KOODI: | 8009167012040 |
KPL LAATIKOSSA: | 24 |
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.