Morellin pastatehtaan musta spagetti eli Spaghetti al Nero di Seppia saa kauniin intensiivisen värinsä sekä merellisen arominsa mustekalan musteesta. Perinteisen sisilialaisen reseptin mukaan pasta tarjoillaan merenelävien kera. Keittoaika 8 minuuttia.
Musta spagetti 500 g
7,90
Kuvaus
Antico Pastificio Morelli on perinteisen pastanvalmistuksen menetelmiä kunnioittava toscanalainen pastavalmistaja, joka perustettiin jo vuonna 1860. Sen Spaghetti al Nero di Seppia eli musta spagetti on aromikas kumppani mereneläväpastoille. Musta spagetti on kotoisin Sisiliasta, mistä annoksia löytyy lähes joka merenrantaravintolasta. Morelli on tunnettu ensiluokkaisista pastoistaan, joissa käytettään hyväksi myös vehnänjyvän alkio.
Vehnänalkio on jyvän osa, jossa on säilyneenä vehnän parhaat vitamiinit sekä kasviproteiinit. Morellin käsityöperinteisiin nojaava jauhojen jauhamistapa säilöö monista muista valmistajista poiketen vehnänalkion, joka luo pastaan myös sen ainutlaatuisen maun. Valmistuksessa pastataikina puristetaan muotoonsa hitaasti ja kuivataan 36 tunnin aikana matalassa lämpötilassa, 45 tai 50 asteessa. Tämä säilyttää parhaiten pastan aromit ja ravintoarvot.
Lisätiedot
Paino | 500 g (gramma) |
---|
Koko laatikko: 12
Energia: 1517kJ / 358kcal Rasva: 1.2g josta tyydyttynyttä: 0.2g Hiilihydratit: 73g josta sokeri: 3g Proteiini: 12g Suola: 0.7g Kuitu: 3.5g
Tuotearvioita ei vielä ole.