Trofie-pasta on alun perin kotoisin Pohjois-Italiasta Liguriasta. Sen lyhyt ja kierteinen muoto tekevät siitä täydellisen pastan erilaisille runsaille kastikkeille. Morellin pastatehtaan trofie-pasta valmistetaan laadukkaasta durumvehnäjauhosta, jossa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 15–16 minuuttia
Trofie-pasta 500 g
6,90€ sis Alv
Aineosat: durumvehnä, vesi
Innehåll: durumvete, vatten
Mahdolliset allergeenit: Sisältää gluteenia. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään myös muna- ja kalatuotteita sekä äyriäisjohdannaisia.
Ravintosisältö:
Energia: (Kj): 1550 / (Kcal): 366
Rasva: 2,4g
josta tyydyttynyttä: 0,4g
Hiilihydratit: 72g
josta sokeri: 3,9g
Proteiini: 12g
Suola: 0.02g
Kuitu:
Kuvaus
Antico Pastificio Morelli on perinteisen pastanvalmistuksen oppeja kunnioittava toscanalainen pastavalmistaja, joka perustettiin jo vuonna 1860. Sen trofie-pasta on yksi sen klassikkopastoista, joka sopii erityisen hyvin runsaiden kastikkeiden pasta-annoksiin. Morellin tehdas on tunnettu ensiluokkaisista pastoistaan, joissa käytettään hyväksi vehnänjyvän alkio.
Vehnänalkio on jyvän osa, jossa on säilyneenä vehnän parhaat vitamiinit sekä kasviproteiinit. Morellin käsityöperinteisiin nojaava jauhojen jauhamistapa säilöö monista muista valmistajista poiketen vehnänalkion, joka luo pastaan myös sen ainutlaatuisen maun. Valmistuksessa pastataikina puristetaan muotoonsa hitaasti ja kuivataan 36 tunnin aikana matalassa lämpötilassa (45 tai 50 asteessa). Tämä säilöö parhaiten pastan aromit ja ravintoarvot.
Lisätiedot
Paino | 500 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | EAN KOODI: | 8009167012033 |
KPL LAATIKOSSA: | 16 |
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.