Italia
126 -tuotteet
-
7,50€ sis Alv (15,00€ per kg tai litra)Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Papillons-perhospasta on durumjauhoista valmistettu värikäs pastasekoitus. Eriväriset ”perhoset” saavat sävynsä pinaatista, punajuuresta, kurkumasta, peperoncino-chilistä sekä mustekalan musteesta. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa pastansa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana terveellistä vehnänalkiota. Keittoaika 8 minuuttia.
-
5,75€ sis Alv (11,50€ per kg tai litra)
Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa pastansa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Paccheri on perinteinen Campanian alueelta kotoisin oleva pastatyyppi, joka on tunnettu suuresta putkilomaisesta muodostaan. Keittoaika 7 minuuttia.
-
44,50€ sis Alv (28,71€ per kg tai litra)
Maista kaikkia valikoimiemme perunalastuja italialaiselta Foxilta. Lastut on valmistettu vain pahaista raaka-aineista käsityönä. Rustiikkinen puinen laatikko sisältää yhteensä 24 kpl 40 gramman pussia, 3 eri makua. Tässä on täydellinen lahja kovimmankin luokan sipsifanille!
Laatikon maut:
Perunalastut, balsamico & suola
Perunalastut, merisuola
Perunalastut, tryffeli & merisuola -
3,95€ sis Alv (39,50€ per kg tai litra)
Lehmuksenkukkahunaja saa aromaattisen ja voimakkaan makunsa lehmuspuiden nektarista, jonka alueen mehiläiset keräävät. Kyseessä on 100-prosenttisesti italialainen lajihunaja Piemonten kukkuloilta. Sen maku on hyvin tunnistettava; saman maun löytää lehmuksenkukkateestä.
-
3,95€ sis Alv (39,50€ per kg tai litra)
Kesällä täydessä kukassa kukkiva minttu tarjoaa aromikasta nektariaan lähialueen mehiläisille, jotka tuottavat tämän erityisen ja voimakasaromisen hunajan. Hunajan aromi tekee siitä täydellisen parin teelle ja yrttijuomiin. Se sopii myös loistavasti syventämään makua resepteissä, joissa tarvitaan hunajaa ja tuoretta minttua. Kokeile voimakkaiden, pitkään kypsytettyjen juustojen ja lampaanlihan kanssa!
-
4,60€ sis Alv (13,53€ per kg tai litra)Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Kun haluat helpon tavan maistaan Italian auringon alla kypsyneitä tomaatteja milloin vain, pidä huolta, että kaapistasi löytyy Mariangela Prunotton luomutomaattimurska. Tomaattimurska on valmistettu 48 tunnin kuluessa tomaattien poimimisesta täysin ilman suolaa, sokeria, tiivisteitä tai kuivattuja yrttejä. Vain 100 % tuoreita luomutomaattia ja täyttä makua.
-
5,50€ sis Alv (10,00€ per kg tai litra)
Kesän parhaimpana ajankohtana, elokuussa poimitaan käsin nämä Italian auringon alla kypsyneet herkulliset luomutomaatit. 48 tunnin kuluttua ne ovat jo muuttuneet täksi herkulliseksi säilykkeeksi. Tuoreet tomaatit kuoritaan ja täytetään luomu-passatalla ja keitetään ilman lisättyä suolaa. Tomaatteja voi käyttää aivan kuten tuoreitakin tomaatteja.
-
6,20€ sis Alv (12,40€ per kg tai litra)
Yksi suosituimmista pastalajeista on monikäyttöinen penne, joka sopii erityisesti käytettäväksi sellaisten kastikkeiden kanssa, jotka eivät jää kiinni pastaan. Morellin artesaani-penne-pasta on valmistettu toscanalaisesta durum-vehnästä ja valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa.
-
5,80€ sis Alv (11,60€ per kg tai litra)
Gigli on tyypillinen toscanalainen pastalaji, joka valmistetaan toscanalaisesta durum-vehnästä perinteiseen artesaanitapaan. Gigli-pasta on valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa. Karkeuden ansiosta pasta kuitenkin imaisee itseensä enemmän kastikkeen makuja. Gigli-pastan keittoaika on vain 4 minuuttia, ja se sopiikin erityisen hyvin nopeasti valmistettaviin kasvis- tai lihapohjaisiin annoksiin.
-
6,20€ sis Alv (12,40€ per kg tai litra)Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Busiate-pasta on ohuita nauhapastan pätkiä,, jotka on rullattu spiraalimaiseen muotoon erityisellä koneella. Busiate, kuten käsintehty pasta, on hyvin huokoista, minkä ansiosta kastikkeiden maut imeytyvät siihen erityisen hyvin. Busiate-pastaa on myös helppo esikypsentää, sillä se ei muutu ylikypsäksi eikä tartu toisiinsa edes kattilaan jätettynä. Busiate-pasta sopii erityisen hyvin tarjottavaksi peston tai merenelävien kera.
-
6,20€ sis Alv (20,67€ per kg tai litra)
Italialaisen Mariangelo Prunotton ragu-pastakastike on korkealaatuisista luomukasviksista valmistettu pastakastike, joka on täysin vegaaninen. Se on täynnä tuoreiden italialaisten luomutomaattien makua höystettynä modenalaisella balsamicolla. Kastikkeen lisäksi tarvitset enää pastan!
-
28,50€ sis Alv (114,00€ per kg tai litra)
Modenalaisen Acetaia La Bonissiman Sigillo Bordeaux -balsamico on täyttä moniulotteisia ja ainutlaatuisia aromeja, jotka syntyvät hitaan käymisprosessin aikana De Pietri -perheen puutynnyreissä. Sen siirappimainen koostumus sopii täydellisesti leikkeleille, maalaistyylisille salaateille tai mitä luovimmille annoksille.
-
6,50€ sis Alv (13,00€ per kg tai litra)
Ziti on Napolin alueelta kotoisin oleva tyypillinen pastalaji. Se valmistetaan italialaisesta durum-vehnästä perinteisin artesaanimenetelmin. Ziti-pasta on valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa. Karkeuden ansiosta pasta kuitenkin imaisee itseensä enemmän kastikkeen makuja. Ziti-pasta sopii erityisen hyvin täyteläisiin uunipastoihin. Se voidaan myös tarjoilla runsaan kastikkeen kera sellaisenaan keitettynä. Ziti-pastan putkilot pilkotaan yleensä pienemmiksi ennen keittoa.
-
5,75€ sis Alv (11,50€ per kg tai litra)
Anelli-pasta on nimensä mukaan renkaan muotoista pastaa, joka on peräisin Sisiliasta. Anelli-pasta on valmistettu italialaisesta durum-vehnästä perinteisin artesaanimenetelmin. Anelli-pasta on valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa. Karkeuden ansiosta pasta kuitenkin imaisee itseensä enemmän kastikkeen makuja. Muotonsa ansiosta Anelli-pasta sopii erinomaisesti uunipastoihin sekä keittoihin ja liemiin.
-
0,00€
Jos valmiista koreista ei löytynyt sinulle mieleistä, voimme myös koota korin haluamallasi summalla. Korin minimihinta on 25 €.
Luomme monipuolisen herkkukorin, jonka lopullinen sisältö on yllätys saajalleen.Kassa kohdassa voit lisäohjeisiin kirjoittaa toivomuksia korin tyylistä ja sisällöstä.
-
5,90€ sis Alv (20,34€ per kg tai litra)
DeliDelin aurinkokuivatut tomaatit on valmistettu italialaisista aromikkaista, auringon alla kypsyneistä tomaateista. Ne on kuivattu tavalla, joka jättää ne kuitenkin ihanan pehmeiksi ja aromikkaiksi. Aurinkokuivatut tomaatit on säilötty laadukkaaseen extra virgin -oliiviöljyyn. Kokeile salaateissa, kastikkeissa, pasta-annoksissa tai antipastoissa.
-
7,85€ sis Alv (26,17€ per kg tai litra)Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Mariangela Prunotton oliiviöljyyn säilötyt paprikat säilövät tuoreiden paprikoiden maut parhaimmillaan. Paprikat kypsennetään viinietikassa, minkä jälkeen ne purkitetaan käsin ja purkit täytetään korkealaatuisella italialaisella extra virgin -oliiviöljyllä. Paprikat on maustettu häivähdyksellä valkosipulia.
Kokeile sellaisenaan antipastolajitelmassa, salaateissa, kastikkeissa tai esimerkiksi pizzassa.
-
7,60€ sis Alv (76,00€ per kg tai litra)Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Italialaisen Frantoio D’Orazion laadukas Simone- extra virgin -oliiviöljy on ns. monovarietal oliiviöljy, eli se on tehty ainoastaan alueen Simone-lajikkeen oliiveista. Se on maultaan kevyt ja hienostunut. Suutuntuma on melko katkera, ja siinä on keskivahvaa pippurisuutta.
Simone-lajike on jo pitkään Apulian Conversano-alueella viljelty lajike, joka saa sille tyypillisen arominsa alueen maaperästä ja ilmastosta.
Tämä öljy on ollut Frantoio D’Orazion ylpeydenaihe jo 50 vuotta!