Kuvaus
Italialaisen Mariangela Prunotton tomaattimurska valmistetaan käsin poimituista, kesän parhaana hetkeä poimituista luomutomaateista. Tomaatit toimitetaan viipymättä jatkojalostettavaksi, jossa ne pilkotaan ja keitetään täksi herkulliseksi ja korkealaatuiseksi tomaattimurskaksi.
Valmistustapa on hyvin yksinkertainen ja nopea, mikä takaa tomaattimurskan tuoreen, moniulotteisen ja aidon maun. Oikeaan aikaan poimittujen ja säilöttyjen tomaattien maku on jopa parempi kuin tuoreiden!
Luomutomaattimurska on valmista käytettäväksi sellaisenaan, lisää vain keitetty pasta ja italialaista ekstraneitsytoliiviöljyä viimeistelyyn. Kokeile sitä myös omien reseptiesi pohjana.
Annamaria Valvanne (varmistettu kirjoittaja) –
Käytän paljon tomaattia ruuanlaitossa. Tämä hyvä valinta