Luomu tomaattimurska 340g FI-EKO-201

Ekologiska Krossade tomater

4,60

 vegaani tuote  luomu tuote

Kun haluat helpon tavan maistaan Italian auringon alla kypsyneitä tomaatteja milloin vain, pidä huolta, että kaapistasi löytyy Mariangela Prunotton luomutomaattimurska. Tomaattimurska on valmistettu 48 tunnin kuluessa tomaattien poimimisesta täysin ilman suolaa, sokeria, tiivisteitä tai kuivattuja yrttejä. Vain 100 % tuoreita luomutomaattia ja täyttä makua.

Sisältö: 100% tuoreet italialaiset tomaatit
Innehål: 100% färska italienska tomater
Allergiat:

Energia:
Rasva:
josta tyydyttynyttä:
Hiilihydratit:
josta sokeri:
Proteiini:
Suola:
Kuitu:

tuotetunnus (SKU) 9220 Osastot: , ,
Valmistaja:

Kuvaus

Italialaisen Mariangela Prunotton tomaattimurska valmistetaan käsin poimituista, kesän parhaana hetkeä poimituista luomutomaateista. Tomaatit toimitetaan viipymättä jatkojalostettavaksi, jossa ne pilkotaan ja keitetään täksi herkulliseksi ja korkealaatuiseksi tomaattimurskaksi.
Valmistustapa on hyvin yksinkertainen ja nopea, mikä takaa tomaattimurskan tuoreen, moniulotteisen ja aidon maun. Oikeaan aikaan poimittujen ja säilöttyjen tomaattien maku on jopa parempi kuin tuoreiden!
Luomutomaattimurska on valmista käytettäväksi sellaisenaan, lisää vain keitetty pasta ja italialaista ekstraneitsytoliiviöljyä viimeistelyyn. Kokeile sitä myös omien reseptiesi pohjana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio