Provencelaisen Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kivettömät tummat oliivit on valmistettu kreikkalaiseen tapaan. Auringonkukkaöljyyn säilötyt ja timjamilla maustetut tummat oliivit on valmistettu vain parhaimmista oliiveista ja luonnollisista raaka-aineista, minkä kyllä huomaa maussa!
Provencelaisen Olives Arnaud’n vihreät kivettömät oliivit ovat vähäsuolaisia ja maustettu Provencen yrteillä. Oliivit on säilötty auringonkukkaöljyyn. Tässä on todellinen herkkutuote oliivien ystäville!
Ranskalaisen La Maison Godardin kesätryffelicarpaccio on oliiviöljyyn säilöttyjä hienoja kesätryffelin viipaleita. Tarjoile sellaisenaan paahtoleivän kanssa tai esimerkiksi perinteisen carpaccion päällä!
Mariangela Prunotton luomutomaattipassata on valmistettu auringon kypsyttämistä italialaisista tomaateista, jotka on poimittu juuri oikealla hetkellä. Tomaattipassatta eli paseeratut tomaatit on keitetty ja säilötty pelkistä luomutomaateista, eikä siihen ole lisätty mitään muuta. Käytä sellaisenaan tomaattikastikkeena tai muun kastikkeen pohjana.
Italialaisen Mariangela Prunotton valmis tomaattikastike pizzalle on käyttövalmis, luomutomaateista valmistettu tomaattikastike aitoon italialaistyyliseen pizzaan. Kastike on tehty perinteisellä reseptillä ja vain parhaista, käsin valituista lähialueen raaka-aineista. Pizzan lisäksi kokeile tomaattikastiketta myös pastan kanssa!
Provencelaisen Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kivettömät tummat oliivit on valmistettu kreikkalaiseen tapaan. Auringonkukkaöljyyn säilötyt ja timjamilla maustetut tummat oliivit on valmistettu vain parhaimmista oliiveista ja luonnollisista raaka-aineista, minkä kyllä huomaa maussa!
Ranskalaisen Maison Pébeyren mustatryffeliöljy valmistetaan korkealaatuisesta auringonkukkaöljystä ja maustetaan aidolla mustatryffelillä. Auringonkukkaöljyn neutraali maku jättää hyvin tilaa mustatryffelin täyteläiselle maulle. Kokeile niin pastalle, risotolle, liharuoille kuin perunamuusin maustajaksi!
Saat valkotryffelin herkullisen aromin helposti ruokaan kuin ruokaan Maison Pébeyren valkotryffelillä maustetulla oliiviöljyllä. Oliiviöljyn ja valkotryffelin pehmeät maut sekoittuvat harmonisesti yhteen ja jättävät samettisen jälkimaun. Kokeile öljyä maustamaan niin pastat, risotot kuin perunamuusin.
Italialaiset keltaiset tomaatit on jalostettu tässä tomaattipassatassa herkulliseksi tomaattikastikkeeksi, jossa ei ole lainkaan suolaa. Resepti on perua italialaisilta isoäideiltä, jotka säilöivät tomaatit talvea varten parhaalla mahdollisella tavalla niiden aromien säilömiseksi.