Italialaiset keltaiset tomaatit on jalostettu tässä tomaattipassatassa herkulliseksi tomaattikastikkeeksi, jossa ei ole lainkaan suolaa. Resepti on perua italialaisilta isoäideiltä, jotka säilöivät tomaatit talvea varten parhaalla mahdollisella tavalla niiden aromien säilömiseksi.
Keltainen tomaattipassata, luomu 425g
4,55€ sis Alv
Aineosat: keltaiset luomutomaatit, suola, sitruunahappo
Innehåll: ekologiska gula tomater, salt, citronsyra
Mahdolliset allergeenit:
Ravintosisältö:
Energia: 134kJ / 32kcal
Rasva: <0.5g
josta tyydyttynyttä: <0.1g
Hiilihydratit: 5,2g
josta sokeri: 5,2g
Proteiini: 1.5g
Suola: 0.03g
Kuitu: 2.1g
Kuvaus
Kesän parhaimpana hetkenä poimitaan käsin Mariangela Prunotton keltaisessa tomaattipassatassa käytettävät luomutomaatit. Poiminnan jälkeen ne viedään suoraan jalostettavaksi herkulliseksi tomaattipassataksi 48 tunnin kuluessa poimimisesta. Tomaattipassatan tomaatit eli paseeratut tomaatit kypsennetään ilman suolaa. Valmiiseen passataan ei myöskään lisätä lainkaan sokeria, yrttejä tai muita ainesosia. Pelkät auringon kypsyttämät italialaiset luomutomaatit riittävät.
Tomaattipassata on valmis käytettäväksi heti sellaisenaan, esimerkiksi pastakastikkeena oliiviöljyn kera. Voit käyttää passataa myös mihin tahansa reseptiin tuoreen tomaatin sijaan. Lisäämällä siihen valkosipulia ja oliiviöljyä saat täydellisen ja kauniin värisen tomaattikastikkeen niin pastalle, pizzalle kuin bruschetalle.
1 arvio tuotteelle Keltainen tomaattipassata, luomu 425g
Lisätiedot
Paino | 425 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | |
Ruokavalio | luomu, vegaanituote |
EAN KOODI: | 8013418006771 |
KPL LAATIKOSSA: | 12 |
Ricke –
Taas kerran huipputuote! Tein pastakastikkeen! Ajattelin ensin ostaneeni kirpeän passatan johtuen väristä, mutta tämä oli aivan ihanan täyteläinen ja tasapainoinen!