Kastikkeet

14 -tuotteet

  • luomutomaatti passata pullo min
    4,55 sis Alv

    Mariangela Prunotton luomutomaattipassata on valmistettu auringon kypsyttämistä italialaisista tomaateista, jotka on poimittu juuri oikealla hetkellä. Tomaattipassatta eli paseeratut tomaatit on keitetty ja säilötty pelkistä luomutomaateista, eikä siihen ole lisätty mitään muuta. Käytä sellaisenaan tomaattikastikkeena tai muun kastikkeen pohjana.

  • 9203 pesto rosso
    4,90 sis Alv

    Aito italialainen punainen pesto valmistetaan auringon kypsyttämistä luomutomaateista ja muun muassa cashewpähkinöistä, jotka antavat oman erityislaatuisen arominsa tälle herkulliselle luomupestolle. Voimakkaanmakuinen mutta tasapainoinen pesto sopii moneen käyttötarkoitukseen aina bruschetasta pastaan ja crostineille. Kokeile myös sellaisenaan esimerkiksi punaisen lihan tai kanan lisukkeena tai täytteenä!

  • 9204 pesto bio
    4,95 sis Alv

    Aito italialainen vihreä pesto valmistetaan tuoreesta luomubasilikasta, ekstraneitsytoliiviöljystä, pinjansiemenistä, merisuolasta ja sitruunamehusta – ilman mitään keinotekoisia aromeja tai ainesosia. Elokuussa käsin kerättävä basilika käytetään heti tuoreeltaan, mikä takaa peston aidot ja herkulliset aromit. Kokeile ja löydä uusi suosikkipestosi!

  • Savustettu majoneesi
    5,90 sis Alv

    Finca la Barcan savustettu majoneesi saa ainutlaatuisen arominsa valmistajan kuuluisasta savustetusta oliiviöljystä. Maistettuasi tätä majoneesia, siitä tulee ruokakaappisi perustuote. Kokeile sitä lihoilla, voileivissä, burgereissa, merenelävien kanssa…

  • kesätryffelimajoneesi 180g
    8,60 sis Alv

    Niin burgeri, pihvi kuin ranskanperunatkin nousevat aivan uudelle tasolle, kun tarjoilet ne tryffelimajoneesin kanssa. Tryffelituotteisiin erikoistuneen Maison Pébeyren tryffelimajoneesi sisältää aitoa kesätryffeliä, joka tuo majoneesiin herkullisen ja ylellisen aromin.

  • Luomukastike Pizzalle 340g
    4,85 sis Alv

    Italialaisen Mariangela Prunotton valmis tomaattikastike pizzalle on käyttövalmis, luomutomaateista valmistettu tomaattikastike aitoon italialaistyyliseen pizzaan. Kastike on tehty perinteisellä reseptillä ja vain parhaista, käsin valituista lähialueen raaka-aineista. Pizzan lisäksi kokeile tomaattikastiketta myös pastan kanssa!

  • harissa 70g
    1,95 sis Alv

    Pohjois-Afrikan keittiöistä alkujaan lähtöisin oleva harissa on tulinen ja mausteinen tahna, joka tuo lämpöä moneen eri ruokaan. Le Phare du Cap Bonin harissa on valmistettu perinteisellä reseptillä aidoista raaka-aineista. Avattu tuubi tulisi säilyttää jääkaapissa ja käyttää 30 päivän kuluessa.

  • hollandaise kastike 3 annospakkausta 150 g
    3,90 sis Alv

    Ranskalaisen keittiön yksi tunnetuimmista klassikoista on voilla pyöristetty ja sitruunalla maustettu hollandaise-kastike. Kun haluat varmistua hollandaisesi onnistumisesta, hanki Maison Potier’n valmiit hollaindaise-kastikeannospussit. Kastike on valmistettu vain parhaista ja aidoista raaka-aineista perinteistä reseptiä kunnioittaen. Nopeimmillaan saat kastikkeen valmiiksi vain 10 sekunnissa mikroaaltouunissa lämmittämällä. Kätevät annospussit pitävät kastikkeen aina tuoreena ja pitävät hävikin minimissään. Kokeile niin parsan, kalojen kuin siipikarjan kanssa!

  • mantelinen rukolapesto 100g
    5,95 sis Alv

    DeliDelin oma mantelinen rukolapesto on herkullinen versio tutusta vihreästä pestosta. Se on valmistettu Ranskassa vain laadukkaista ja luonnollisista raaka-aineista. Peston rakenne on sopivan rouheinen, ja se sopiikin pastan lisäksi loistavasti myös sellaisenaan esimerkiksi leivän päälle aperitiivina. Kokeile pestoa myös kesäisessä salaatissa tai kalan päällä.

  • karhunlaukkapesto 100g
    5,95 sis Alv

    DeliDelin karhunlaukkapesto on hienostunut ja jännittävä versio perinteisestä pestokastikkeesta. Karhunlaukan hienovarainen valkosipulinen aromi pääsee oikeuksiinsa rapsahtelevan täyteläisen macadamiapähkinän kanssa. Nautiskele pastan kera, suolaisissa piiraissa tai vaikka bruschetalla. Kokeile karhunlaukkapestoa myös liha- tai kalacarpacciolla, kampasimpukoilla, katkarapujen kanssa tai kesäisessä salaatissa.

  • harissa tunisialainen tulinen tahna 1 6 135 g
    2,90 sis Alv

    Pohjois-Afrikan keittiöistä alkujaan lähtöisin oleva harissa on tulinen ja mausteinen tahna, joka tuo lämpöä moneen eri ruokaan. Le Phare du Cap Bonin harissa on valmistettu perinteisellä reseptillä aidoista raaka-aineista. Avattu tuubi tulisi säilyttää jääkaapissa ja käyttää 30 päivän kuluessa.

  • aioli
    5,90 sis Alv

    Alioli -kastike, joka on valmistettu Finca La Barcan savustetulla oliiviöljyllä. Öljyn savuisen tuoksun ja maun sekä erityisen valkosipulin ansiosta tämä kastike on välttämätön keittiössäsi. Voit käyttää sitä lihan, voileipien, äyriäisten kanssa …
    Gluteeniton.
    Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa poissa suorasta valosta. Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa ja käytä seitsemän päivän kuluessa.

  • ragu luomu vegaani pastakastike 300g min
    6,20 sis Alv

    Italialaisen Mariangelo Prunotton ragu-pastakastike on korkealaatuisista luomukasviksista valmistettu pastakastike, joka on täysin vegaaninen. Se on täynnä tuoreiden italialaisten luomutomaattien makua höystettynä modenalaisella balsamicolla. Kastikkeen lisäksi tarvitset enää pastan!

  • keltainen tomaattipassata luomu 425g min
    4,55 sis Alv

    Italialaiset keltaiset tomaatit on jalostettu tässä tomaattipassatassa herkulliseksi tomaattikastikkeeksi, jossa ei ole lainkaan suolaa. Resepti on perua italialaisilta isoäideiltä, jotka säilöivät tomaatit talvea varten parhaalla mahdollisella tavalla niiden aromien säilömiseksi.