Aito italialainen punainen pesto valmistetaan auringon kypsyttämistä luomutomaateista ja muun muassa cashewpähkinöistä, jotka antavat oman erityislaatuisen arominsa tälle herkulliselle luomupestolle. Voimakkaanmakuinen mutta tasapainoinen pesto sopii moneen käyttötarkoitukseen aina bruschetasta pastaan ja crostineille. Kokeile myös sellaisenaan esimerkiksi punaisen lihan tai kanan lisukkeena tai täytteenä!
Punainen pesto, luomu ja vegaani 130 g
4,90
Kuvaus
Piemontelaisen Mariangela Prunotton punaisen pestokastikkeen resepti mukailee alkuperäistä vihreää pestoa, mutta tomaatti ja muut reseptin raaka-aineet muuttavat maun täysin. Punaisessa pestossa käytetyt luomutomaatit valitaan tarkoin ja kuivataan auringossa. Pestossa ei ole käytetty lisäksi mitään keinotekoisia aromeja, lisä- tai säilöntäaineita.
Vinkki: Kun käytät punaista pestoa pastan kastikkeena, laimenna sitä hieman pastan keittovedellä ja sekoita hyvin valutetun pastan kanssa. Annostele punaista pestoa noin 2 teelusikallista per henkilö. Voit halutessasi viimeistellä annoksen tilkalla ekstraneitsytoliiviöljyä.
Aineosat:
Innehåll:
Mahdolliset allergeenit:
Ravintosisältö:
Energia:
Rasva:
josta tyydyttynyttä:
Hiilihydratit:
josta sokeri:
Proteiini:
Suola:
Kuitu:
Lisätiedot
Paino | 130 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | |
Ruokavalio | luomu, vegaanituote |
EAN KOODI: | 80761341 |
KPL LAATIKOSSA: | 12 |
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.