Levitteet

“DeliDelin levitteet hurmaavat maistajansa samalta istumalta. Pehmeät ja maistuvat tapenadet, pestot, cremet ja tahnat soveltuvat sellaisenaan niin ruoanlaittoon kuin suolapalan päälle tai täytteeksi erilaisiin cocktailpaloihin. Valikoimastamme löytyy myös luomulevitteitä ja vaihtoehtoja vegaaneille. Järjestä apéro-ilta sopivine juomineen tai varaa ruokakaappiin tulevaisuuden varalta suosikkilevitteesi!
Löydät lisää liha- ja kalapohjaisia levitteitä myös lihatuotteet- ja kalatuotteet-tuoteryhmämme alta.”

10 -tuotteet

  • vihreä tapenadi 120g CR3
    5,50 sis Alv

    Olives Arnaud’n vihreä tapenade on perinteiseen tapaan provencelaisista oliiveista valmistettu herkullinen tapenade. Kokeile sitä sellaisenaan suolaisissa suupaloissa tai erilaisten ruokien lisukkeena tai maustajana. Vihreässä tapenadessa ei ole mitään keinotekoista, ja kaikki maut tulevat puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista!

  • musta tapenadi 120g
    5,50 sis Alv

    Olives Arnaud’n musta tapenade on perinteiseen provencelaiseen tapaan valmistettu korkealaatuinen tapenade mustista oliiveista. Tuotteessa on käytetty vain parhaita ja puhtaita raaka-aineita. Tilaa tästä herkullinen lisuke erilaisille ruoille tai maukas täyte erilaisille suolaisille suupaloille!

  • 9203 pesto rosso
    4,90 sis Alv

    Aito italialainen punainen pesto valmistetaan auringon kypsyttämistä luomutomaateista ja muun muassa cashewpähkinöistä, jotka antavat oman erityislaatuisen arominsa tälle herkulliselle luomupestolle. Voimakkaanmakuinen mutta tasapainoinen pesto sopii moneen käyttötarkoitukseen aina bruschetasta pastaan ja crostineille. Kokeile myös sellaisenaan esimerkiksi punaisen lihan tai kanan lisukkeena tai täytteenä!

  • 9204 pesto bio
    4,95 sis Alv

    Aito italialainen vihreä pesto valmistetaan tuoreesta luomubasilikasta, ekstraneitsytoliiviöljystä, pinjansiemenistä, merisuolasta ja sitruunamehusta – ilman mitään keinotekoisia aromeja tai ainesosia. Elokuussa käsin kerättävä basilika käytetään heti tuoreeltaan, mikä takaa peston aidot ja herkulliset aromit. Kokeile ja löydä uusi suosikkipestosi!

  • vuohenjuustotahna maustettu savustetuilla paprikan hiutaleita 110g min
    3,95 sis Alv

    Finca la Barcan savustetulla paprikalla maustetussa vuohenjuustotahnassa yhdistyy herkullinen vuohenjuusto Finca la Barcan omaan erikoisuuteen, savustettuihin paprikahiutaleisiin. Sileästi levittyvä tahna sopii erinomaisesti paahtoleivälle sekä erilaisten kastikkeiden pohjaksi. Yhdistä levite lempitäytteisiisi ja luo herkullisia suolaisia suupaloja!

  • tattitahna maustettu tryffelilla 110g min
    5,90 sis Alv

    Finca la Barcan tryffelillä maustettu tattitahna on ylellisen herkullinen tuorejuustopohjainen levite. Sen aito tatin maku saa viimeisen silauksen ripauksesta tryffeliä. Kokeile tätä pehmeän kermaista ja sileää levitettä vaalealla leivällä, suolakeksillä, grissiniin dippaillen tai ruoanlaitossa!

  • chimichurri kastike 110g min
    3,95 sis Alv

    Argentiinalainen chimichurri-kastike on saanut Finca la Barcan versiossa lisämakua savustetusta paprikasta. Puhtaista mauista ammentava ja pienen potkun tarjoava kastike sopii täydellisesti lihoille, etenkin grillaukseen.

  • brava kastike 110g min
    3,95 sis Alv

    Espanjalainen tyypillinen brava-kastike on mausteinen, tomaattipohjainen kastike, joka tarjoillaan perinteisesti patatas bravas -annoksessa eli paistettujen perunoiden kera. Finca la Barcan brava-kastike on maustettu valmistajan erikoisherkulla, savustetulla paprikalla.

  • mantelinen rukolapesto 100g
    5,95 sis Alv

    DeliDelin oma mantelinen rukolapesto on herkullinen versio tutusta vihreästä pestosta. Se on valmistettu Ranskassa vain laadukkaista ja luonnollisista raaka-aineista. Peston rakenne on sopivan rouheinen, ja se sopiikin pastan lisäksi loistavasti myös sellaisenaan esimerkiksi leivän päälle aperitiivina. Kokeile pestoa myös kesäisessä salaatissa tai kalan päällä.

  • karhunlaukkapesto 100g
    5,95 sis Alv

    DeliDelin karhunlaukkapesto on hienostunut ja jännittävä versio perinteisestä pestokastikkeesta. Karhunlaukan hienovarainen valkosipulinen aromi pääsee oikeuksiinsa rapsahtelevan täyteläisen macadamiapähkinän kanssa. Nautiskele pastan kera, suolaisissa piiraissa tai vaikka bruschetalla. Kokeile karhunlaukkapestoa myös liha- tai kalacarpacciolla, kampasimpukoilla, katkarapujen kanssa tai kesäisessä salaatissa.