Ziti-pasta 500 g

6,50

Ziti on Napolin alueelta kotoisin oleva tyypillinen pastalaji. Se valmistetaan italialaisesta durum-vehnästä perinteisin artesaanimenetelmin. Ziti-pasta on valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa. Karkeuden ansiosta pasta kuitenkin imaisee itseensä enemmän kastikkeen makuja. Ziti-pasta sopii erityisen hyvin täyteläisiin uunipastoihin. Se voidaan myös tarjoilla runsaan kastikkeen kera sellaisenaan keitettynä. Ziti-pastan putkilot pilkotaan yleensä pienemmiksi ennen keittoa.

tuotetunnus (SKU) 2121 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Antico Pastificio Morelli on perinteisen pastanvalmistuksen oppeja kunnioittava toscanalainen pastavalmistaja, joka aloitti jo vuonna 1860. Tehdas on tunnettu ensiluokkaisista pastoistaan, joissa käytettään hyväksi vehnänjyvän alkio.
Vehnänalkio on jyvän osa, jossa on säilyneenä vehnän parhaat vitamiinit sekä kasviproteiinit. Morellin käsityöperinteisiin nojaava jauhojen jauhamistapa säilöö monista muista valmistajista poiketen vehnänalkion, joka luo pastaan myös sen ainutlaatuisen maun.
Ziti-pastan keittoaika on 8 minuuttia.

Aineosat: durumvehnä, vesi

Innehåll: durumvete, vatten

Mahdolliset allergeenit: Sisältää gluteenia. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään myös muna- ja kalatuotteita sekä äyriäisjohdannaisia.

Ravintosisältö:
Energia:
(Kj): 1389 (Kcal): 332 Rasva: 0,4g josta tyydyttynyttä: 0g Hiilihydratit: 68,1g josta sokeri: 1,7g Proteiini: 12,3g Suola: 0,03g Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 500 g (gramma)
Alkuperämaa

EAN KOODI: 8009167012118
KPL LAATIKOSSA: 12
ziti pasta 500g min

Ziti-pasta 500 g

6,50