D.Barbero

11 1
Suodatimet

14 -tuotteet

  • noccioletta piedmonten hasselpahkinasuklaalevykakku 120g
    7,90 sis Alv

    Italialaisen D. Barberon Noccioletta-hasselpähkinäsuklaalevy sisältää yli puolet aitoja piemontelaisia hasselpähkinöitä. Sen pähkinäpitoisuus on 55 %, ja kaakaota suklaa sisältää väh. 30 %. Suklaassa ei käytetä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita eikä kasviöljyjä tai palmuöljyä. Tässä suklaassa pääsevät hasselpähkinät todella oikeuksiinsa!

  • Piedmonten paahdettu hasselpähkinä IGP 200g
    10,50 sis Alv

    Piemonten paahdetut hasselpähkinät, IGP 200 g

  • Torroncino nougatlevite
    8,90 sis Alv

    Perinteistä torrone-nougat’ta voi nauttia nykyisin myös pehmeänä levitteenä. Italialaisen D. Barberin Torroncino-nougatlevite on valmistettu vain luonnollisista ainesosista säilöen torrone-nougat’n ihanan, tunnistettavan maun. Levitteenä sitä on myös helppo käyttää esimerkiksi leivonnassa!

  • 1249
    14,50 sis Alv

    Italialaisen D. Barberon Noccioletta-hasselpähkinäsuklaalevy sisältää yli puolet aitoja piemontelaisia hasselpähkinöitä. Sen pähkinäpitoisuus on 55 %, ja kaakaota suklaa sisältää väh. 30 %. Suklaassa ei käytetä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita eikä kasviöljyjä tai palmuöljyä. Tässä suklaassa pääsevät hasselpähkinät todella oikeuksiinsa!

  • Rommisuklaatanko 270g min
    13,50 sis Alv

    Italialaisen D. Barberon rommisuklaatanko kätkee sisäänsä torrone-nougat-sydämen, joka on kuorrutettu rommikermaliköörillä maustetulla suklaalla. Suklaaseen on lisätty vielä rusinoita ehkäisemään nougat’n ja suklaan kuivumista.

  • barberon panettone classico 750g
    19,90 sis Alv

    Yksi italialaisen keittiön tunnetuimmista jouluklassikoista on panettone-joulukakku. D. Barberon klassinen panettone valmistetaan vain ensiluokkaisista raaka-aineista perinteisellä menetelmällä taikinajuureen. Tyylikäs pakkaus tekee siitä loistavan tuliaisen joulupöytään ja muutenkin kauniin osan joulun jälkiruokapöytää.

  • barberon panettone classico peltipurkissa 750g
    26,80 sis Alv

    Yksi italialaisen keittiön tunnetuimmista jouluklassikoista on panettone-joulukakku. D. Barberon klassinen panettone valmistetaan vain ensiluokkaisista raaka-aineista perinteisellä menetelmällä taikinajuureen. Panettone on pakattu tyylikkääseen vanhanajan peltipurkkiin, mikä tekee siitä loistavan tuliaisen joulupöytään ja muutenkin kauniin osan joulun jälkiruokapöytää. Panettone myös säilyy purkissaan hyvin, jos kakku ei päädy parempiin suihin heti ensimmäisellä aterialla.

  • barbero minikakku manteli 80g min
    5,90 sis Alv

    Italialaisen D. Barberon mantelinen minikakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää mantelia jopa 35 %. Kakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.