11 1

9223372036854775807 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • noccioletta piedmonten hasselpahkinasuklaalevykakku 120g
    7,50

    Italialaisen D. Barberon Noccioletta-hasselpähkinäsuklaalevy sisältää yli puolet aitoja piemontelaisia hasselpähkinöitä. Sen pähkinäpitoisuus on 55 %, ja kaakaota suklaa sisältää väh. 30 %. Suklaassa ei käytetä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita eikä kasviöljyjä tai palmuöljyä. Tässä suklaassa pääsevät hasselpähkinät todella oikeuksiinsa!

    Lisää ostoskoriin
  • Torroncino nougatlevite
    8,90

    Perinteistä torrone-nougat’ta voi nauttia nykyisin myös pehmeänä levitteenä. Italialaisen D. Barberin Torroncino-nougatlevite on valmistettu vain luonnollisista ainesosista säilöen torrone-nougat’n ihanan, tunnistettavan maun. Levitteenä sitä on myös helppo käyttää esimerkiksi leivonnassa!

    Lisää ostoskoriin
  • Piedmonten paahdettu hasselpähkinä IGP 200g
    10,50

    Piemonten paahdetut hasselpähkinät, IGP 200 g

    Lue Lisää
  • 1249
    12,60

    Lue Lisää
  • suklaakonvehti metallirasia limoncelli marachino nocciole 150g 2
    10,50

    Italialaisen D. Barberon paperipäällysteiset suklaakonvehdit metallirasiassa on täydellinen lahja suklaafaneille tai vain omaan herkkuhetkeen. Rasia sisältää kolme eri makua: nocciolino (Piemonten hasselpähkinöillä täytettyjä praliineja), boero (kirsikalla täytettyjä praliineja) ja limoncello (Sorrenton limoncello-täytteellä täytettyjä praliineja).

    Lue Lisää
  • Rommisuklaatanko 270g min
    12,60

    Italialaisen D. Barberon rommisuklaatanko kätkee sisäänsä torrone-nougat-sydämen, joka on kuorrutettu rommikermaliköörillä maustetulla suklaalla. Suklaaseen on lisätty vielä rusinoita ehkäisemään nougat’n ja suklaan kuivumista.

    Lue Lisää
  • barberon panettone classico peltipurkissa 750g
    25,90

    Yksi italialaisen keittiön tunnetuimmista jouluklassikoista on panettone-joulukakku. D. Barberon klassinen panettone valmistetaan vain ensiluokkaisista raaka-aineista perinteisellä menetelmällä taikinajuureen. Panettone on pakattu tyylikkääseen vanhanajan peltipurkkiin, mikä tekee siitä loistavan tuliaisen joulupöytään ja muutenkin kauniin osan joulun jälkiruokapöytää. Panettone myös säilyy purkissaan hyvin, jos kakku ei päädy parempiin suihin heti ensimmäisellä aterialla.

    Lue Lisää
  • barbero minikakku suklaa ja hasselpahkina 80g min
    5,50

    D. Barberon hasselpähkinäinen ja suklaalla viimeistelty minikakku on kokonaan ilman vehnäjauhoja leivottu herkullisen pehmeä pähkinäkakku. Se sisältää hasselpähkinää jopa 40 % ja tummasuklaahippuja. Nocciolina-minikakku on leivottu vain puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lue Lisää