D.Barbero

11 1

9 -tuotteet

  • Piedmonten paahdettu hasselpähkinä IGP 200g
    10,50

    Piemonten paahdetut hasselpähkinät, IGP 200 g

    Lisää ostoskoriin
  • noccioletta piedmonten hasselpahkinasuklaalevykakku 120g
    7,50

    Italialaisen D. Barberon Noccioletta-hasselpähkinäsuklaalevy sisältää yli puolet aitoja piemontelaisia hasselpähkinöitä. Sen pähkinäpitoisuus on 55 %, ja kaakaota suklaa sisältää väh. 30 %. Suklaassa ei käytetä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita eikä kasviöljyjä tai palmuöljyä. Tässä suklaassa pääsevät hasselpähkinät todella oikeuksiinsa!

    Lisää ostoskoriin
  • Torroncino nougatlevite
    8,90

    Perinteistä torrone-nougat’ta voi nauttia nykyisin myös pehmeänä levitteenä. Italialaisen D. Barberin Torroncino-nougatlevite on valmistettu vain luonnollisista ainesosista säilöen torrone-nougat’n ihanan, tunnistettavan maun. Levitteenä sitä on myös helppo käyttää esimerkiksi leivonnassa!

    Lisää ostoskoriin
  • 1249
    12,60

    Lisää ostoskoriin
  • Rommisuklaatanko 270g min
    12,60

    Italialaisen D. Barberon rommisuklaatanko kätkee sisäänsä torrone-nougat-sydämen, joka on kuorrutettu rommikermaliköörillä maustetulla suklaalla. Suklaaseen on lisätty vielä rusinoita ehkäisemään nougat’n ja suklaan kuivumista.

    Lisää ostoskoriin
  • barbero minikakku suklaa ja hasselpahkina 80g min
    5,50

    D. Barberon hasselpähkinäinen ja suklaalla viimeistelty minikakku on kokonaan ilman vehnäjauhoja leivottu herkullisen pehmeä pähkinäkakku. Se sisältää hasselpähkinää jopa 40 % ja tummasuklaahippuja. Nocciolina-minikakku on leivottu vain puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lisää ostoskoriin
  • barbero minikakku manteli 80g min
    5,50

    Italialaisen D. Barberon mantelinen minikakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää mantelia jopa 35 %. Kakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lisää ostoskoriin
  • barbero minikakku manteli 300g min
    15,50

    Italialaisen D. Barberon mantelinen minikakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää mantelia jopa 35 %. Kakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lisää ostoskoriin
  • barbero minikakku suklaa ja hasselpahkina 300g min
    15,50

    D. Barberon hasselpähkinäinen ja suklaalla viimeistelty minikakku on kokonaan ilman vehnäjauhoja leivottu herkullisen pehmeä pähkinäkakku. Se sisältää hasselpähkinää jopa 40 % ja tummasuklaahippuja. Nocciolina-minikakku on leivottu vain puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lisää ostoskoriin