Nocciolone-hasselpähkinäsuklaatanko 260 g

12,60

Nocciolone-hasselpähkinäsuklaatanko on valmistettu perinteisestä italialaisesta gianduja-suklaasta sekä kokonaisista Piemonten hasselpähkinöistä. Tilaa!

tuotetunnus (SKU) 1249 Osasto:
Valmistaja:
Piemonten hasselpähkinöistä valmistettu Nocciolone-hasselpähkinätanko on täydellinen herkku pähkinän ystäville. Se on valmistettu perinteisestä italialaisesta gianduja-suklaasta, joka on sekoitus suklaata ja hasselpähkinämassaa. Gianduja-suklaan lisäksi Nocciolone-tangossa on mukana paahdettuja kokonaisia, aitoja piemontelaisia hasselpähkinöitä.
D. Barbero on jo 1800-luvulla perustettu perheyritys, joka on erikoistunut perinteiseen torrone-nougat’n ja suklaiden valmistamiseen. Tuotteissa käytetään paikallisia ja korkealaatuisia raaka-aineita, jotka tekevät herkuista vastustamattomia. Hasselpähkinäsuklaatangossa on käytetty vain kuuluisia kokonaisia Piemonten hasselpähkinöitä. Suklaassa taas on käytetty vain aitoa kaakaovoita eikä lisättyjä kasvirasvoja. Hasselpähkinäsuklaatanko ei sisällä myöskään mitään geenimanipuloituja (GMO) ainesosia.
Nocciolone-hasselpähkinäsuklaatanko | Herkut netistä | DeliDeli

Lisätiedot

Alkuperämaa

EAN KOODI: 8000813060033
TÄYSI LAATIKKO: 14

Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *