Nocciolone-hasselpähkinäsuklaatanko 260 g

14,50

Italialaisen D. Barberon Noccioletta-hasselpähkinäsuklaalevy sisältää yli puolet aitoja piemontelaisia hasselpähkinöitä. Sen pähkinäpitoisuus on 55 %, ja kaakaota suklaa sisältää väh. 30 %. Suklaassa ei käytetä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita eikä kasviöljyjä tai palmuöljyä. Tässä suklaassa pääsevät hasselpähkinät todella oikeuksiinsa!

Nocciolone-hasselpähkinäsuklaatanko on valmistettu perinteisestä italialaisesta gianduja-suklaasta sekä kokonaisista Piemonten hasselpähkinöistä. Tilaa!

tuotetunnus (SKU) 1249 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

D. Barbero on jo 1800-luvulla perustettu perheyritys, joka on erikoistunut perinteiseen torrone-nougat’n ja suklaiden valmistamiseen. Tuotteissa käytetään paikallisia ja korkealaatuisia raaka-aineita, jotka tekevät herkuista vastustamattomia.
Noccioletta-hasselpähkinäsuklaalevyssä yhdistyy D. Baberon perinteinen suklaaresepti Piemonten kuuluisiin kokonaisiin hasselpähkinöihin. Tuloksena on Astin maakunnalle tunnusomaisia makuja säilövä herkullinen suklaa. Suklaassa on käytetty ainoastaan aitoa kaakaovoita eikä lainkaan lisättyjä kasvirasvoja. Tuote ei sisällä myöskään mitään geenimanipuloituja (GMO) ainesosia.

Aineosat: Piemonten hasselpähkinöistä valmistettu Nocciolone-hasselpähkinätanko on täydellinen herkku pähkinän ystäville. Se on valmistettu perinteisestä italialaisesta gianduja-suklaasta, joka on sekoitus suklaata ja hasselpähkinämassaa. Gianduja-suklaan lisäksi Nocciolone-tangossa on mukana paahdettuja kokonaisia, aitoja piemontelaisia hasselpähkinöitä.

Innehåll: D. Barbero on jo 1800-luvulla perustettu perheyritys, joka on erikoistunut perinteiseen torrone-nougat’n ja suklaiden valmistamiseen. Tuotteissa käytetään paikallisia ja korkealaatuisia raaka-aineita, jotka tekevät herkuista vastustamattomia. Hasselpähkinäsuklaatangossa on käytetty vain kuuluisia kokonaisia Piemonten hasselpähkinöitä. Suklaassa taas on käytetty vain aitoa kaakaovoita eikä lisättyjä kasvirasvoja. Hasselpähkinäsuklaatanko ei sisällä myöskään mitään geenimanipuloituja (GMO) ainesosia.

Mahdolliset allergeenit: Nocciolone-hasselpähkinäsuklaatanko | Herkut netistä | DeliDeli

Ravintosisältö:
Energia:
Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Alkuperämaa

EAN KOODI: 8000813060033
KPL LAATIKOSSA: 14
1249

Nocciolone-hasselpähkinäsuklaatanko 260 g

14,50