Piemonten hasselpähkinöistä valmistettu Nocciolone-hasselpähkinätanko on täydellinen herkku pähkinän ystäville. Se on valmistettu perinteisestä italialaisesta gianduja-suklaasta, joka on sekoitus suklaata ja hasselpähkinämassaa. Gianduja-suklaan lisäksi Nocciolone-tangossa on mukana paahdettuja kokonaisia, aitoja piemontelaisia hasselpähkinöitä.
Nocciolone-hasselpähkinäsuklaatanko 260 g
12,60
D. Barbero on jo 1800-luvulla perustettu perheyritys, joka on erikoistunut perinteiseen torrone-nougat’n ja suklaiden valmistamiseen. Tuotteissa käytetään paikallisia ja korkealaatuisia raaka-aineita, jotka tekevät herkuista vastustamattomia. Hasselpähkinäsuklaatangossa on käytetty vain kuuluisia kokonaisia Piemonten hasselpähkinöitä. Suklaassa taas on käytetty vain aitoa kaakaovoita eikä lisättyjä kasvirasvoja. Hasselpähkinäsuklaatanko ei sisällä myöskään mitään geenimanipuloituja (GMO) ainesosia.
Nocciolone-hasselpähkinäsuklaatanko | Herkut netistä | DeliDeli
Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:
Tuotearvioita ei vielä ole.