Suklaat

25 -tuotteet

  • suklaalevy 72 kaakao luomu reilu kauppa 100 g min
    3,90

    Tummaan suklaan ystäville Chevalier d’Argouges’in käsin valmistettu luomutummasuklaalevy on täydellinen herkku, jonka voi nauttia hyvällä omatunnolla. Se on Reilun kaupan suklaata, ja sen pakkaus on täysin kierrätettävä ilman muovia tai alumiinia. Tumma suklaa sisältää 72 % kaakaota ja vain aitoa kaakaovoita. Kokeile ja ihastu!

    Lue Lisää
  • coffret 56 chocolats
    52,00

    Perustajansa nimeä kantavan suklaatalon Chaponin Élégance-konvehtirasia sisältää 12 erilaista käsin tehtyä konvehtia. Konvehtien joukosta löytyy mm. tumma suklaa -ganache, piemontelaisista hasselpähkinöistä valmistettu praliini, mustaherukka-ganache sekä manteli-hasselpähkinäpraliini. Konvehdit valmistetaan puhtaista raaka-aineista ja käsityönä niiden kaikissa vaiheissa.

    Lue Lisää
  • chapon kaakaojauho 250g
    14,50

    Chaponin käyttövalmis kaakaojauhe kutkuttelee makuhermoja sen aidon kaakaon maulla. Kaakaojauhe on tehty puhtaista ja aidoista raaka-aineista; kaakaon lisäksi siinä on käytetty ainoastaan maitojauhetta ja Madagaskarin vaniljaa. Keitä veteen tai maitoon ja nauti!

    Lue Lisää
  • suklaaosterit 105g min
    11,50

    Ranskalaiset suklaaosterit saavat nimensä ulkomuodostaan, joka muistuttaa aivan osteria. Chevalier d’Argouges’in Reilun kaupan luomusuklaaostereiden sisältä löytyy herkullinen hasselpähkinätäyte, ja ulkokuori on rapsahtavaa maitosuklaata. Suklaa sisältää 33 % kaakaota. Osterit valmistetaan käsityönä vain parhaista raaka-aineista.

    Lue Lisää
  • clandestine kasintehty luomu suklaalevy 60 kilombero ja cashewmaito 60g min
    8,50

    Aromit: samettinen, punaiset marjat

    Barre Clandestinen Kilombero-cashewmaitosuklaa on tehty Tansanian Kilomberossa viljellystä kaakaosta. Trinitario- ja Néo-Nacional -lajikkeen kaakaopensaat ovat saaneet kasvaa banaanipuiden ja luonnonkasvien lomassa osana biodiversiteettiä, joka hyödyttää monia kädellisiä lajeja ja alueen elefantteja.

    Suklaa on täysin kasviperäinen. Kaakaon ja ruokosokerin lisäksi siinä on käytetty ainoastaan cashewpähkinämaitoa ja kaakaovoita tuomaan pyöreyttä ja samettisuutta vastapainona kaakaon hapokkuudelle. Suklaassa on kaakaota 60 %.

    Suklaa voitti vuoden 2023 European chocolate Awards -kilpailussa kultaa sekä luomusarjassa että yleisessä sarjassa.

    Lue Lisää