Maustetut Öljyt

11 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
 • godard tryffeliöljy
  12,00

  La Maison Godardin valkotryffeliöljy valmistetaan korkealaatuisesta oliiviöljystä sekä valkotryffelistä. Viimeistelet sillä niin pastat, risotot kuin salaatit.

 • alziari chili oliiviöljy 100ml
  7,90

  Ranskalaisen La Maison Alziarin pehmeä ja hedelmäinen ekstraneitsytoliiviöljy on maustettu aidolla chilillä, mikä antaa sille sopivasti potkua. Öljy sopii monenlaiseen maustamiseen, ja tyylikäs pakkaus on ilo silmälle ruokapöydässä.

 • alziari ekstra pizza oljy 200ml min
  12,80

  Mitä olisikaan pizza diavola, paholaisen pizza, ilman viimeistelevää chiliöljyä! La Maison Alziarin Pili Pili -oliiviöljy on täydellinen sekoitus chiliä ja mausteita viimeistelemään pizzasi tai grilliruokasi.

 • 3 Huile truffe 250 ml
  tulossa

  12,80

  La Maison Alziarin tryffeliöljyllä maustat helposti niin pastat, risotot kuin munakokkelin. Tämä aidolla tryffelillä maustettu oliiviöljy sopii yhteen myös erityisen hyvin parmesaanin kanssa. Öljyssä on käytetty ainoastaan puhtaita ja parhaimpia raaka-aineita.

 • Musta talvitryffeliöljy 100ml
  9,90

  Ranskalaisen Maison Pébeyren mustatryffeliöljy valmistetaan korkealaatuisesta auringonkukkaöljystä ja maustetaan aidolla mustatryffelillä. Auringonkukkaöljyn neutraali maku jättää hyvin tilaa mustatryffelin täyteläiselle maulle. Kokeile niin pastalle, risotolle, liharuoille kuin perunamuusin maustajaksi!

 • 19,90

  Espanjalainen Finca la Barca -oliiviöljy on saanut erityisen, savuisen arominsa perinteisellä extremaduralaisella savustusmetodilla. Savustuksessa käytetään vain ensiluokkaista puuta, ja öljy saa levätä ”savustamossa” kaksi viikkoa, mistä öljy saa savuiset vivahteensa.

 • Valkotryffelillä maustettu oliiviöljy 100ml
  9,90

  Saat valkotryffelin herkullisen aromin helposti ruokaan kuin ruokaan Maison Pébeyren valkotryffelillä maustetulla oliiviöljyllä. Oliiviöljyn ja valkotryffelin pehmeät maut sekoittuvat harmonisesti yhteen ja jättävät samettisen jälkimaun. Kokeile öljyä maustamaan niin pastat, risotot kuin perunamuusin.

 • 29,00

  Chateau d’Estoublonin tryffeli- ja oliiviöljyn sisältävä lahjapakkaus on varmana lahja, jota ei saajalla ole jo ennestään! Elegantit ja kauniit pullot ovat kuin hajuvesipulloja, jotka kaunistavat keittiötä tai ruokapöytää. Molemmissa pulloissa käytetty oliiviöljy on tuotettu biodynaamisesti tilalla kasvatetuista omista oliiveista. Tryffelilöljy on perinteiseen provencelaiseen tapaan maustettu yhdistäen herkät oliivin ja tryffelin aromit. Öljyjä ei kannata käyttää ruoanlaitossa, jolloin niiden herkulliset aromit ja antioksidantit lähtevät. Sen sijaan öljyjä kannattaa käyttää sellaisenaan mausteina esimerkiksi keitoissa tai pastan ja risottojen päällä. Tryffeliöljy sopii myös erittäin hyvin lihan päälle mausteeksi tai luksusperunasoseeseen!

 • apteekkarin pll sitruunalla maustettu ekstra neitsytoliivioljy
  15,00

  Apteekkarin sitruunalla maustettu ekstraneitsytoliiviöljy on mitä hienoimpia ja raikkaimpia oliiviöljyn ja tuoreiden sitruunoiden aromeja yhdistävä mausteöljy. Öljy on tuotettu biodynaamisesti tilalla kasvatetuista omista oliiveista. Se sopii täydellisesti sellaisenaan esimerkiksi mereneläville, pestoon, yrttiöljyihin, parsan kanssa, pastalle sekä risotoille. Kokeile myös tuorevuohenjuuston ja carpaccion päällä tai chevichessä!