DeliDeli Pieni Ranskalainen Herkkukauppa

Aglandau-oliiviöljy, Chateau Virant, 500 ml

23,50

Une huile de caractère pour les mets de caractère !
Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin Aglandau-oliiviöljy on palkittu Concours Général Agricole 2020 -kilpailun kultamitalilla. Tämä voimakas ja jopa pippurinen ekstraneitsytoliiviöljy valmistetaan ainoastaan aglandau-lajikkeen oliiveista, jotka kasvavat tuottajan omilla tarhoilla. Keruun jälkeen oliivit kylmäpuristetaan heti tilan omalla puristamolla. Näin öljyyn saadaan parhaiten säilöttyä sen aromit ja korkea antioksidanttipitoisuus sekä happamuus saadaan pidettyä mahdollisimman matalana. Kokonaisuus on tasapainoinen, moniulotteinen, harmoninen ja pitkään viipyilevä. Öljyn runsaista aromeista löytyy muun muassa tuoretta ruohoa, tomaatinlehtisyyttä, pihlajanmarjaa ja basilikaa. Voimakkuutensa ansiosta Aglandau-oliiviöljy sopii voimakkaammillekin ruoille, kuten ratatouillelle sekä muilla tomaattipohjaisille padoille ja kastikkeille, lihalle, anjoviksen kanssa ja aioliin.

Referenssi: 470 Osasto: Avainsana tuotteelle Ean koodi: 3760081694518 Koko laatikko: 12 -----------------------
Sisältää: ekstra neitsytoliiviöljy
Innehåll: extra virgin olivolja
-----------------------
RAVINTOSISÄLTÖ PER 100g/NÄRINGSÄMNE PER 100g:
Energia/energi: 3588.09kJ / 857kcal Rasva/fett: 100g   josta tyydyttynyttä/varav mättät fett: 14.27g Hiilihydratit/kolhydrat: 0g   josta sokeri/varav sockerarter: 0g Proteiini/protein: 0g Suola/salt: 0g
-----------------------
Valmistaja:

Kuvaus

Chateau Virantin Aglandau-oliiviöljy on kultamitalilla palkittu, erittäin korkealaatuinen ekstraneitsytoliiviöljy. Se valmistetaan ainoastaan aglandau-lajikkeen oliiveista. Kyseessä on myös Chateau Virantin voimakkain oliiviöljy, jossa maistuu mukava pippurinen jälkipotku. Öljyn aromikirjo on hyvin laaja, ja siinä voikin havaita niin tuoretta ruohoa, tomaatinlehtisyyttä, pihlajanmarjaa, basilikaa, persiljaa, vihreää banaania, pinaattisuutta, mantelia ja pähkinäisyyttä. Chateau Virant on paikallinen, ei-teollinen tuottaja, jonka jokainen sato on aina hieman erilainen. Tämän takia öljyn maku voi vaihdella pienissä määrin vuodesta toiseen. Oliivit kerätään tilan omasta oliivitarhasta Provencessa ja kylmäpuristetaan saman tien, mikä takaa öljyn aromien ja antioksidanttien säilymisen.
Aglandau-oliiviöljyä voi käyttää niin sellaisenaan kuin ruoanlaittoon. Öljyn aromit ja antioksidantit säilyvät parhaiten, kun öljyä ei kuumenna. Kokeile sitä erilaisille ruokaisille salaateille, tabbouleh-salaatille, pastasalaateille, ratatouillelle ja muille tomaattipohjaisille ruokalajeille, valkoisille kaloille, piirakoille, anjovispohjaisille ruoille ja aiolille. Se on myös loistava kumppani rucolalle, tomaatti-mozzarellasalaatille ja erilaisille lihoille!

Lisätiedot

Paino 500 g

Aglandau-oliiviöljy, Chateau Virant, 500 ml

23,50