Salonenque-oliiviöljy, Chateau Virant, 500 ml

23,50

Une huile douce, complexe et équilibrée !
Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin oliiviöljyt ovat maan palkituimpia oliiviöljyjä. Tämä pelkistä Salonenque-oliiveista valmistettu ekstraneitsytoliiviöljy on mieto ja keveä mutta silti tasapainoisen aromikas. Oliivit kerätään valmistajan omilta tarhoilta ja kylmäpuristetaan heti keruun jälkeen, mikä säilöö öljyn aromit ja antioksidantit sekä varmistaa alhaisen happopitoisuuden. Öljystä voi löytää niin artisokan, pähkinän kuin vihreän omenan aromeja. Keveytensä takia öljy sopii erityisen hyvin myös keveille ruoille, kuten erilaisille risotoille, pastoille, gratiineille, kalalle, keitetyille vihanneksille sekä salaateille.

Sisältö ekstra neitsytoliiviöljy
Innehål extra virgin olivolja
Allergiat

Energia 3588.09kJ / 857kcal
Rasva 100g
josta tyydyttynyttä 14.27g
Hiilihydratit 0g
josta sokeri 0g
Proteiini 0g
Suola 0g
Kuitu

tuotetunnus (SKU) 471 Osasto: Avainsana tuotteelle
Valmistaja:

Description

Chateau Virantin Salonenque-oliiviöljy on korkealuokkainen, vain yhdestä lajikkeesta valmistettu ekstraneitsytoliiviöljy. Valmistajan kaikista öljyistä Salonenque on keveimmästä päästä. Sen pääasiallisina aromeina voi aistia artisokkaa, pähkinäisyyttä ja vihreää omenaa. Kokonaisuus on keveä, moniulotteinen ja tasapainoisen hedelmäinen. Chateau Virant on paikallinen, ei-teollinen tuottaja, jonka jokainen sato on aina hieman erilainen. Tämän takia öljyn maku voi vaihdella hieman vuodesta toiseen. Oliivit kerätään tilan omasta oliivitarhasta Provencessa ja kylmäpuristetaan saman tien, mikä takaa öljyn aromien ja antioksidanttien säilymisen. Nopea puristus myös pitää öljyn hapot mahdollisimman alhaisina.
Tämä kevyt öljy sopii loistavasti myös keveisiin ruokiin. Kokeile etenkin risottojen, pastojen, gratiinien, keitettyjen vihannesten, nizzansalaatin sekä porkkanaraasteen päällä. Öljyn aromit ja antioksidantit säilyvät parhaiten, kun öljyä ei kuumenna.

oliiviöljy salonenque

Salonenque-oliiviöljy, Chateau Virant, 500 ml

23,50